macy
Fanka BB :)
Kiraa, podanie, trzy zdjęcia i malutka wpłata na rozwój interesu powinna załatwić sprawę. ;-)Prosilam juz 3 razy, ale mnie nie wpisano.... Nie wiem co mam zrobic, jestem tu nowa, i nie wiem jakie warunki nalezY spelnic zeby znalezc sie na liscie
ja to juz po 30 stce... Daleko ale jara
Krystianmartin, mi też się wydaje, że musiało dojść do zapłodnienia, ale organizm pozbył się jajeczka. Ta wysoka temperatura wygląła bardzo obiecująco. Może warto popytać gina, co w takich sytuacjach robić i wspomagać się luteiną czy czymś podobnym.
Elmo, kochana, ja nie oceniam. Wiem, że ciąża potrafi być stresująca. Ja też z młodym byłam tydzień przed porodem na ginekologii, bo doszło do dość mocnego zapalenia dróg moczowych. Położyli mnie na 24 godziny. I między innymi pakowali no-spę. Jak mnie przestało boleć (dość szybko) zapytałam, czy muszę brać ją nadal. Usłyszałam, że tak. Ale jakoś uparty ze mnie człowiek i dałam sobie spokój, bo trzy tabletki dziennie to juz było stanowczo za duzo. Z młodą ciążę prowadziła mi położna w UK. Jak pisałam, miałam skurcze od 12 tygodnia, co mnie bardzo martwiło, ale w UK wszystko jest normą. Pojechałam do Polski i usłyszałam, że mam sobie kupić... wiadomo co, prawda? Nie uważam, że przyczyną każdej cc jest no-spa, ale myślę, że może ona zaburzać funkcjonowanie prawidłowe macicy.
Myfanwy, wow! Będzie się działo. Jeszcze prześcieradło ładnie ugładź i do dzieła.