reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcia81 oj jak ślicznie , kocham śnieg. Podeślij mi go trochę do Anglii:)
zima_www_gify_liq_pl%20(8).gif
prosze cie bardzo

U mnie za oknem jest tak:
zima_www_gify_liq_pl%20(12).gif

reklama
Aniu jeszcze w dwupaku ?
Anufifi gratulacje dla synka .
Ewcia to już tegoroczny śnieg ? U mnie jeszcze nic nie ma .
Medio czyli jednak u Ciebie poród SN ?
Jarzebinka , Beata , agnieszka , Sylwia pozdrowionka :-)

Witam Was
Dziękuje za gratulacje dla Tomusia
Jeśli chodzi o monitoring....ja zawsze uważana za niepoprowną optymistkę zostałam dzisiaj znokautowana przez tego lekarza...

Zaczął od słów Pani ma dopiero 29 lat i takiego mięsniaka !!!?!?!?! zdaje Pani sobie sprawę z...i tu posypało się wszystko począwszy od tego że jesli w ogóle uda mi się zajść w ciąże to należałoby się cieszyć lub nie bo mogę krwawić stracić ciąże urodzić przed wcześnie lub mogą mi wyciąć całą macice przy porodzie!!!!!!!!!!...dopiero jak mu powiedziałam , że nie chce już nic więcej wiedzieć bo chcę wyjśc o własnych siłach to dodał że oczywiście może też wszystko być w porządku...

Był tak miły:dry: że oznajmił że owulka będzieza 2-3 dni bo pęcherzyk ma 18 mm.

to chyba kara za zdrade mojego gina...on by mi tego nie powiedział ....
tak czy tak czuje sie teraz fatalnie i niw wiem co myśleć...

anuffi
oj to faktycznie pieknie CIE potraktowal:no:
hm ,.... ale co Ty uwazasz chcesz działac czy narazie wstrzymujesz sie co do dzieciątka:confused:
anuffi jezeli pechcerzyk mial dzis koło 10:30 18mm to w poniedzialek lub w wtroek owulka ;-)
jezeli myslisz dalej o dziewczynce to ja bym sie juz starala teraz nie wieczorem, poczytaj pare postow wczesniej pisalam z eja wlasnie sie tez kochalam rano wlasnie jak becherzyk mial 18mm a owulke mialam tak jakby u ciebie wychodzilo to w poniedzialek w nocy o 23;-)

Agnieszko ...mój lekarz 3 miesiace temu powiedziała , że jesli myślę o trzecim dziecku to nie zwlekac tylko działać i że będzie dobrze... więc nie odpuszczę ...Boże daj żeby dobrze było....
Z przytulanka teraz to raczej nici ....zabawa z dziećmi obecnie wre ;-):-).

No chyba ze porwę męża w las hahah a dzieci podrzuce ale to jakieś nie bardzo w moim stylu :-).
No nic zadziałam chyba jednak wieczór i odpuszcze choć paowałoby teraz bo to wyszło by 2,5 dnia tak ????czy ja już cos źle licze????...no i zobaczymy ...teraz to się juz nawet z 3 chłopca będę cieszyc jak nic .....moze to własnie tak miało być ....

Asus..dziekuje i wzajemnie:)) Trzymaj sie cieplutko;-)
Anififi..faktycznie Cie pieknie potraktowal..co za jakis gbur:baffled:.. Ja chyba bym teraz poszla do tego Twojego.. tyle chodzisz to napewno Ci powie jak naprawde jest bo Cie juz tyle zna.. ;-)AA i gratulacje dla Tomusia:))))
Medio.. ja Ci oddam caly moj snieg... bo niecierpie:baffled: :-D:-D
Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn:)))

prosze cie bardzo

U mnie za oknem jest tak:
zima_www_gify_liq_pl%20(12).gif

O dziękuje bardzo:-):-):-)!

Asus tak planowany jest siłami natury ale jak wyjdzie to się okaże. Ach Ci lekarze, tak mi namieszali w głowie i nastraszyli cc i nie chcą mi odpuścić, bo jak pierwsze urodziłam SN, to twierdzą,że z drugim bedzie dobrze.Bardzo się boje.

anuffi

bardzo mi sie podoba twoje podejscie:tak: masz racje dzieciatko jest wazniejsze, a powiem ci ze podobno ciaza duzo leczy więc bedzie dobrze;-):tak:
wiesz mysle ze jak bedzie to wieczorkiem to jeszcze spoko ale nie w nocy bo to juz nie beda 2 dni tylko 1,5 wiec tak do 20 przytulanko;-) a czym wczesniej tym lepiej;-):happy: dziecia bajeczke wlaczcie a wy pod prysznic mykajcie:tak::rofl2::-D:-D

No i wszystko wskazuje na to że Ania świetnie wyliczyła mi te staranka bo też typowała na 13 dc wieczorem czyli wszystko się zgadza :)

AGA no więc plan jest !!!!!

Pozdrawiam was ...już mi lepiej :)

reklama
anuffi
no widzisz bedzie dobrze:tak:
tak Ania to jest nasz ekspert;-):-)
no chyba ze owulka bedzie w wtorek to najlepiej by bylo dzisiaj jak najpozniej w nocy zeby tyle dni wytrzymaly te plemniczki:-):-)
buziaki aaaa i gratulacje dla synusia:-)

Do góry