WITAM WSZYSTKICH SOBOTNIO
;-):-)
dziekuje kazdej z dziewczyn z osoban za odpowiedż na moje pytanie;-)
Anuffi to czekam na wiadomosc co tam dzisiaj sie dowiesz...:-)
Aniu wiesz pytalam o śluz bo u mnie sytuacja sie chyba wyjasniła wczoraj czyli w piatek o 23 w nocu mialam rwanie brzucha, kłócie w jajnikach i nawet nieoglam usiasc na pupie bo tak mnie bolalo jak siadalam jakbym na igłe siadała trwalo to jakies 15min, wiec chyba to był ból owulacyjny
ale powiem Ci ze myslalam ze owulke mialam wczesniej w czwartek bo sadzac po sluzie to go najwiecej bylo wtedy przejzroczysty i duzo, i az troche sie przestraszylam bo serduchowanie bylo w srode rano
jezeli faktycznie to wczoraj to byla owulka a tak mi to wyglada to u mnie bylo tak w srode o 7rano serduchowanie a w piatek o 23w nocy owulka czyli sa to dwie doby plus 16godzin 48+16=64 godziny przed owulka bylo przytulanka
więc jednak wyszło troche więcej niz 2,5 dnia ;-) zastanawiam sie czemu to u mnie nie idzie w parze sluz z bolem owulacyjnym
wczoraj tez byl przezroczysty ale juz nie tak duzo jak w czwartek , powidz mi Aniu czy dobrze to wszystko sobie tłumacze
bo co do monitoringu to by się zgadzalo ale hm ten śluz mnie zastanawia..... A jak Ty sie czujesz kochana? ;-)
Rubik rozumiem Twoje rozczarowania brakiem ciązy ale przy planowaniach na dziewczynek to niestety trwa Ania miala wielkie szczeście ze sie jej udalo za pierwszym razem widocznie sa bardzo plodni z męzem ;-) niewiem ja jeszcze mam siłe bo pragienie córki jest u mnie duze ale niewiem ile jeszcze wytrzymam
... ale skoro kochalas sie przed owulka i w owulke to jest szansa na dziewczynke bo plemniczki z dziewczynkami juz tam czekaly i mozne bedzie dziewczynka masz 50/50 wiec zawsze nadzieja jest;-)
pozdrawiam wszystkich