reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

krystianmartin powodzenia i trzymam &&&&&&

anana bol piersi chyba nic nie poradzisz, z czasem samo przejdzie :) a co do kapieli goracych to absolutnie nie mozna! Cieplymi sie nie przejmuj ale najlepiej to brac prysznic :)

nuuuska super rodzinka, sliczne zdjecia :)

ja mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkaja w uk, jakie testy owulacyjne uzywacie/uzywalyscie? I gdzie je kupujecie?

reklama
nuska sliczne zdjecia :) co do dzieci to teraz one sa jakies gigantyczne;/ ale co do twojej corki to ja bylam w podobnym wzroscie w wieku 9 lat i noge do komuni mialam 33 i ja bylam z tych srednich mialam kolezanki co byly takie wielkie ze masakra a stanely i byly mojego wzrostu . ale to jest nic moja nadia bedzie miala 4 lata nosi ciuchy 122-128 spodnie czasami 116 bo nieraz trafia sie wieksze i noga 28-29 :)bluzki zazwyczaj 116 to ma rekawy krotkie to ma po mnie mam dlugie łapy:-D a colin nie lepszy :)

ann co do tej obraczki to sie w ogole u mnie nie sprawdza zwsz sie krci w kolko;p ale powiem ci bo moja mama to jz kupe temu z tego wrozyla ale z obraczki w szklance nad woda i to bardziej sie sprawdzalo . ale sa osoby co wlsnie u nich jest na corke wahadłowy a syna w kolko wiec to kazdy inaczej gada;/ kiedys slyszalam o tescie ze sie kladlo lyzke i cos jeszcze pod poduszke a ty tam gdzie siadziec to taka plec lyzka to byla chyba corka a nie pamietam co bylo syn ;/

Witam :-)
Ana ja tez myślę ze mnie to różowe szczęście nie spodka. Co do objawów to nawet się boje porównywać jedyne co to jeszcze przed pozytywnym testem bolały mnie cyce a od terminu @ nic nawet nie urosły a za to w poprzedniej ciąży ciągle mnie bolały w poprzedniej ciąży mdliło mnie tylko ze chyba tak od 8 tygodnia za to w 1 nic teraz tez mnie nie mdli nie mam wymiotów itp a w poprzedniej nawet nie mogłam jechać autem resztę chyba tez podobnie jem wszystko to co przed ciąża nic specjalnego. Cera bez pryszczy to co w poprzedniej tylko ze mi strasznie brzuch wywaliło i boje się ze to bliźniaki a 1 wizytę mam 28.10 wiec się dowiem może dlatego ze to już 3 ciąża nic nie przytyłam ważę 48 kg i jakoś mi kiepsko idzie jedzenie mam na coś ochotę dzióbnę to i już mam dość. Cały czas mam przeczucie ze to synek.

Myszka-u Ciebie bedzie napewno dziewczynka:) sporo zrobilas by Ja miec,ja troszke mniej. Martwie sie ze przytulanko bylo w granicach24h przed owu i to za maly odstep. Ale podstawa jest zdrowie i tak sobie tlumacze.ja teraz czuje sie tez dobrze jak w pierwszej ciiazyy,zeero wymiotow.tylko bardziej mnie bolace piersi trzmaja niz za pierwszym razem.

Oczy niebieskie serduszkowanie było 9 października w dniu najbardziej pozytywnego testu ( na drugi dzień była krecha już słabsza )
Pytałaś czemu spisałam cykl na straty...bo nic nie czuję !!! NIC !!! Zrobię rano sikacza i się okaże - to będzie 28 dc ...więc myślę że wynik będzie już wiarygodny !!!

Krystianmartin
trzymam mooocno zaciśnięte kciuki !!! Roziwąż worek ...niech posypią się II !!!!

Kate może kiedyś uda nam się spotkać gdzieś w połowie drogi ??? Do Tarnowa mam ciut więcej kilometrów niż do Krakowa...ale byłam kilka razy w Tarnowie i w Brzesku :-D

Padam na cyce ( tekst Niuuśki :-D) Dzisiaj zrobiliśmy z mężulem napad na sklepy meblowe i muszę się pochwalić że zakupiliśmy nowy zestaw wypoczynkowy !!! Nareszcie ...czekałam na ten moment kilka lat !!!

Zmykam do łózia !!! Do jutra !!!

Airfix jak chcesz to jeszcze moje kg sobie wez :D
Kusiak ja w koncu zamowilam stad, dotarly blyskawicznie
Ana, myszka badzcie dobrej mysli! trzymam kciuki!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Krystian trzymam kciuki bo temperatura bardzo obiecująca i będziesz pewnie musiała zmienić swój opis :-)
Nuuuśka jaka fajna z Was rodzinka i Olusia jaka duża pannica, do kompletu brakuje jeszcze małych stópek :-) czego Ci z całego serca życzę

reklama
Marchew dziękuję ...ale naprawdę nic nie czuję !!! Z Młodą przed terminem @ już mnie tak cyce bolały że dotknąć nie mogłam...a teraz NIC ... co będzie to będzie !!!

Krystianmartin
ja też czuję lekkie pobolewanie na @...ale zawsze mam tak 3-5 dni przed małpą !!! Ja chyba rano spróbuję siknąć ... i zobaczymy co będzie !!!
Właśnie zauważyłam że idziemy łeb w łeb !!! Ja ostatni cykl miałam 32 dni...więc teraz albo we wtorek albo w czwartek będę mieć @

Dzisiaj w sklepie widziałam babeczkę w ciąży...wydawało mi się zaawansowanej...siedziała na fotelu gdy jej mąż wybierał jakąś ławę chyba...i od słowa do słowa zeszłyśmy na temat jej brzusia ... i wiecie co ... przestraszyłam się !!! Babeczka startowała z moją wagą ... teraz waży 120 kg...biedna się toczyła a nie chodziła !!! I co ...zapaliła mi się żaróweczka że może najpierw powinnam zrzucić kilka kilosków ???? Musze to przemyśleć , bo niestety dietka wiąże się z przerwaniem staranek minimum na pół roku !!!

Ostatnia edycja:
Do góry