Ana o kurcze nawet nie wiedzialam
W takim razie niech kreci kola ile wlezie :-)
Dziewczyny kupuje testy owu na ten cykl i mam dylemat - lepsze sa 20, 25, czty 30 ??Pytam o czulosc.
Bo przymierzam sie do zakupu tych :
TESTY OWULACYJNE test owulacyjny LH skuteczne 24H (3611524933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kiedys juz je mialam, ale czytalam ze podobno przy testach owulacyjnych inaczej jest niz ciazowych - najlepsza jest najwyzsza czulosc, choc nie wiem na ile to prawda.
kate18 dziekuje :* Mowisz o Dinozatorland-zie ? bo tyle w tej chwili jest parko Dinozaurow, ze pogubic sie mozna. My w lecie bylismy z Ola, w Miasteczku Twingpigs, super sprawa a przedw wszystkim raj dla dzieci :-)
Annette nie wiem czego to zasluga, ale dzisiejsze dzieci sa zupelnie inne niz MY w ich wieku. Nie wiem czy to 'zasluga' jedzenia, powietrza, czy chemii ktora jest wszedzie i we wszystkim, ale nie da sie ukryc, ze szczuplych, drobnych i malych dzieci jest coraz mniej. Wiekszosc jest nader wyrosnieta jak na swoj wiek. Jakiego termometru uzywalas teraz ??
Airfix cycki....taaaa odwieczny Nasz problem
Kiedys przed urodzeniem Oli wazylam 50kg przy wzroscie 173cm, jadlam za trzech a wszyscy mowili , ze anorektyczka, za plecami ciagle slyszalam ze sie odchudzam a guzik prawda, mialam taka przemiane materii i nic za to nie moglam. Jedyny zal - (.)(.) a w sumie ich brak. 75B i nic poza tym. Noo za wyjatkiem Push Up-ow i to najwiekszych jakie mogly byc. Cyce jak jajka sadzone. Teraz to jest za co zlapac
Ale niestety sflaczale, smieje sie ze jak urodze jeszcze jedno dziecko to bede mogla jak murzynki - dziecko w chuste i na plecy, ja do kuchni, cyc na plecy zarzucuc i wszyscy zadowoleni
A dr Szyc to cuda robi, choc powiem Ci ze mnie sam widok przeprowadzanych tam zabiegow naprostowalo mnie do tego stopnia, ze chyba wole swoje flaki
Zmykam Kochane, jutro rano zajrze :*
Milego wieczorku i kciuki za jutrzejsze testowanka !!!