reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nancy-jakos tak ciezko mi z samoakceptacja:) a co dopiero uwiezyc ze bedzie cora:)
Airfix-dobrze kobietko ze masz apetyt nie ma co sie przejmowac:)
Nussska-piekna z Was rodzinka:-)

A ja odkad jestem w ciazy to jestem taka zla i wybuchowa ze hej:no::wściekła/y: wszysto i wszyscy mnie zloszcza:) przyznam Wam sie do czegos glupiego-wywrozylam sobie dzis z obraczki-i krecila duze kola:))) ale wariat ze mnie;) a M dzis do mnie-cos piekniejesz ,a ja do niego -nawet tak nie mow:no::no::no:
Krystianmartin-&&&&&&&&

reklama
Ana masz prawo byc wybuchwa, miec milion piecset humorow na minute i tyle samo zachcianek :tak:W koncu jest Was teraz dwoje :)* A co to za wrozby obraczkowe ? Przepraszam ale ja strasznie ciemna w tych tematach. Hah taaa juz wiem dlaczego Airfix wziela mnie za blondynke :wściekła/y:

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 6 cykl starań) gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Nuuuska a tak mi jakoś wyobrażało się że blondynką jesteś ;) ale oczywiście tak pozytywnie ;) sama blondynką jestem ;-) ale właśnie tu mi to CLO nie pasuje, bo czytałam że kobitki tyją jak go biorą, a jak jak brałam to nic, zero, a ten cykl zaczął się bez i brać nie będę napewno CLO, a tu waga idzie w górę.

Ana Ty to chyba moja siostrą bliźniaczką jesteś:p Jak czytam Twoje posty to jakbym czytała o sobie, łącznie z tym co teraz napisałaś że od kąd jesteś w ciąży to jesteś wybuchowa i zła....a ja tylko różnie się tym w tym momencie od Ciebie że w ciąży nie jestem, a normalnie jakiś szatan mnie opętał, aaa noi najważniejsze- uwaga- napisałam pozew o rozwód bo mąż mnie nie kocha i w ogóle nie intersuję się mną i ja nie chce takiego.... :-D a no i oczywiście się do niego nie odzywam :D a to wszystko przez jedną głupotę- bo nie pozwolił dwa dni temu żebym usiadła mu na kolanach hahah Więc ja to dopiero wulkan zła i wybuchowości jestem i wiesz co...gdyby nie okres to bym uwierzyła że w ciazy jestem hahah bo takie humory się nie biorą z niczego

Airfix kazdy lek ma na pewno swoje skutki uboczne, choc tak, masz racje troche sie to kupy nie trzyma, bo czesto jest tak ze kiedy jestesmy na terapii hormonalej tyjemy, chocby podczas brania niektorych anty. O CLO czytalam duzo, odnosnie tycia tez, zastanawiam sie czy nie pozostawia po sobie pamiatek w organizmie przez jakis czas czy wyczyszcza sie od razu. Bo tyje niestety bez powodu, hormony w porzadku, tarczyca teoretycznie w porzadku,a tu waga ciagle na + mimo ze staram sie zrzucic od jakiegos czasu co nie co, bo sama zle zaczynam sie czuc w swoim ciele. Nigdy nie warzylam duzo, zawsze bylam szczupla, waga max 60kg a tu prawie juz 66kg waze :zawstydzona/y:

Nusska-nawleklam obraczke na nitke i nadstawilam nad brzuch:-) Podobniez jak kreci kola to jest dziewczynka a jak rusza sie wahadlowo to chlopczyk:-)
Oczyniebieskie-tak bezposrednio naad brzuchem.a jak u Ciebie?jestem cekawa
Airfix-niezle ztym rozwodem:) :-)ale rozumiemCie doskonale:-)

hej
Nusska śliczne zdjęcia,sto lat dla Oli !!
my tydzień temu byliśmy w Zakopanym
ale dosyc póxno dojechaliśmy, pojechaliśmy najpierw do Rabkolandu
a tam zamknięte bo już jesień i niewiele myśląc pojechaliśmy z dziećmi do Zakopca nie
byliśmy długo, ale i tak fajnie było, za to dzisiaj byliśmy prawie cały dzień w
parku Dinozaurów za Wadowicami
Antosia na zaparcia spróbuj gotowane jabłka, mi w ciąży pomagały
Krystianmartin trzymam &&&&&&& i nie puszczam
Dorcia ja mieszkam od strony Wieliczki, tak troszke dalej od Krakowa,
między Tarnowem a Brzeskiem,
my kiedys z paroma dziewczynami z tego wątku zrobiłysmy sobie spotkanie
w Krakowie, było rewelacyjnie, nie mogłyśmy się nagadać, tak jakbyśmy się znały od zawsze

Nuuuśka, owulacja była w 13-14 dniu, czyli prawie normalnie. Dzień później robiłam test ow. i wyszedł negatywny. Chciałam popróbować z tymi testami bo nigdy ich nie używałam i chyba już mniej więcej wiem jak działają i prawdopodobnie w przyszłym miesiącu będę potrafiła je dobrze odczytać :tak:Co do temperatury i wykresu to muszę się najpierw zaopatrzyć w dobry termometr :baffled:
Jeśli chodzi o młode dziewczynki to też wydaje mi się, ze są wysokie i dojrzewają wcześniej. Moja siostrzenica ma 13 lat, 170cm wzrostu i całkiem spory biust :tak:

Nuuuska to oddaj mi te 6kg, a jeszcze jak któraś ma z 6kg na zbyciu to też przyjmę :p Ja kiedyś po lekach przytałam 15kg- ale wtedy fajnie wyglądałam,a odstawiłam leki i fiuuu waga w dół, całe zycie waże nie całe 45kg, a mam 162cm, za to całe życie miałam fajne cycki :D hahah no póki nie urodziłam synka - poszły rozmiar w doł, i takie bez sensu się zrobiły haha bym sobie z chęcią je poprawiła, ale naoglądałam się w tv dr.Szczyta i tych operacji i mnie mdli jak to widzę, a inna opcja typu kwas hialuronowy bo tez chciałam to u osob z hashimto odpada i dupa zbita:p Albo przytyję albo cycki będą jakie są:p także cieszę się że teraz tyję, ale martwię się że może to jednak od Clo, albo tarczycy...wielka niewiadoma

Ana- będzie córka i już :-)

reklama
Ana o kurcze nawet nie wiedzialam :) W takim razie niech kreci kola ile wlezie :-)

Dziewczyny kupuje testy owu na ten cykl i mam dylemat - lepsze sa 20, 25, czty 30 ??Pytam o czulosc.
Bo przymierzam sie do zakupu tych : TESTY OWULACYJNE test owulacyjny LH skuteczne 24H (3611524933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kiedys juz je mialam, ale czytalam ze podobno przy testach owulacyjnych inaczej jest niz ciazowych - najlepsza jest najwyzsza czulosc, choc nie wiem na ile to prawda.

kate18 dziekuje :* Mowisz o Dinozatorland-zie ? bo tyle w tej chwili jest parko Dinozaurow, ze pogubic sie mozna. My w lecie bylismy z Ola, w Miasteczku Twingpigs, super sprawa a przedw wszystkim raj dla dzieci :-)

Annette nie wiem czego to zasluga, ale dzisiejsze dzieci sa zupelnie inne niz MY w ich wieku. Nie wiem czy to 'zasluga' jedzenia, powietrza, czy chemii ktora jest wszedzie i we wszystkim, ale nie da sie ukryc, ze szczuplych, drobnych i malych dzieci jest coraz mniej. Wiekszosc jest nader wyrosnieta jak na swoj wiek. Jakiego termometru uzywalas teraz ??

Airfix cycki....taaaa odwieczny Nasz problem :wściekła/y:Kiedys przed urodzeniem Oli wazylam 50kg przy wzroscie 173cm, jadlam za trzech a wszyscy mowili , ze anorektyczka, za plecami ciagle slyszalam ze sie odchudzam a guzik prawda, mialam taka przemiane materii i nic za to nie moglam. Jedyny zal - (.)(.) a w sumie ich brak. 75B i nic poza tym. Noo za wyjatkiem Push Up-ow i to najwiekszych jakie mogly byc. Cyce jak jajka sadzone. Teraz to jest za co zlapac :wściekła/y:Ale niestety sflaczale, smieje sie ze jak urodze jeszcze jedno dziecko to bede mogla jak murzynki - dziecko w chuste i na plecy, ja do kuchni, cyc na plecy zarzucuc i wszyscy zadowoleni :-D:-D A dr Szyc to cuda robi, choc powiem Ci ze mnie sam widok przeprowadzanych tam zabiegow naprostowalo mnie do tego stopnia, ze chyba wole swoje flaki :wściekła/y:

Zmykam Kochane, jutro rano zajrze :*
Milego wieczorku i kciuki za jutrzejsze testowanka !!!

Ostatnia edycja:
Do góry