Aifrix haha ze ja blondynka ??? Wole nie pytac dlaczego chyba
Kiedys bylam blondynka, ale z dobrych 5 lat temu ( cos mi walnelo w lepetyne), potem wrocilam do naturalnych.
Co do tycia, niestety ale musze potwierdzic to co piszesz. Zastanawiam sie powaznie, czy to nie wynik CLO jak piszesz, czytalam niestety, ze wiele kobiet mialo problem z nadwaga podczas brania go, a niestety po zdjeciach tego nie widac, ale mam conajmniej 5-7kg nadwagi
A u mnie z kolei apetyt na prawde nie jest tak duzy, a tyje.
krystianmartin piekny wykres, trzymam kciuki za jutrzejszy tescior !! Musi byc dobrze
Annette co do Oli - powiedzialam ostatnio Ł. ze ona zostanie chyba koszykarka
ja nie naleze do niskich osob- mam 173cm, a Ola juz mi jest do ramion. Ma 9 lat, nosi ubrania na 146cm, stopa 35/36
Ale zeby bylo smieszniej, wiekszosc dzieci w jej klasie taka jakas jak nie na swoj wiek. Nie wiem czt to dobrze czy zle, bynajmniej malo kto jej podskoczy w przenosni i doslownie
jak u Ciebie z owulka ? Potwierdzila sie w tym tygodniu, czy juz nie robilas wiecej testu ?
Antosia dziekuje !! :-)
mamakaja zyczenia Olusi zlozone od wszystkich, dziekuje Wam bardzo :*
oczyniebieskie my tu za niedlugo wszystkie bedziemy palac do siebie miloscia :-)Zreszta co ja gadam - My juz sie Kochamy
Bylismy u mojej Babci, jezusie ta to potrafi napchac, ruszac sie nie umiem a Babcia tylko co chwile - No czemu nie jecie, nalozcie sobie dzieci, ja tylko w kolo ze ja juz nie umiem,a ona dalej swoje
Nie ma to jak Nasze Kochane Babcie