reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka super mieliście dzień, a z góry Żar widoki są piekne potwierdzam i czekamy na zdjęcia:-) wszystkiego najlepszego dla Olusi
Elmo no potwierdzam że trzeba zawsze wierzyć że będzie ok,ale jeśli lekarz od początku nastawia pesymistycznie to chyba nie za fajnie.Poza tym na moje plamienia powiedział tak to się zdarza przy owulacji, na plamienia przed okresem że może być słabej jakości owulacja ale nic się z tym nie zrobi. Więc w sumie wyszłam z gabinetu nie do końca zadowolona
Truskaffka boskie dzieciaczki
Wszystkim miłego wieczorku i owocnego :-)

Ostatnia edycja:
reklama
oczyniebieskie wielkie cyce? A gdzie tam! :dry: dwie pomarszczone rodzynki. I to nie z gatunku sułtańskich raczej:-D
Dorcia :-);-) najważniejsze żebyś przy staraniach dziury nie pomyliła:-D:-D. Na galarete się pisze,jak najbardziej. Może jak zaciążymy to uda się spotkać...i razem się będziemy 'toczyć' po mieście:-Dpiękna wizja...

krystianmartin :happy2: teoretycznie ja bym mogła...ale z racji braku wszelakich objawów będę w tym czasie wyglądać @. :-)za Twoje testowanie trzymam kciuki!

:-) odwzajemniam pozdrowienia dla wszystkich!

Hej dziewczynki:-)
Nusska- pozytywnie zazdroszzcze wypadu :) ja caly czas marze zeby do Zakopanego pojechac.ale zawsze cos .a to teraz budowa,szkoda pieniedzy,:( fajnie ze wypad sie udal:)
Myszka-widze ze planowals dziewczynke.czy jakos inaczej sie czujesz?
Marchew-ja juz nie bede pisac na czerwcowkach,te dziewczyny sa jakies....zlosliwe,nie wiem jak je okreslic

Truskafffka-dzieciaczki cudne.corunia urocza.tak bardzo bym chciala za 8 miesiecy poochwaic sie moja coreczka.ale mysle ze nie mi jest dana dziewczynka:(

Ostatnio

Zaciazone kolezanki- mam pytanie-cy u Was na poczatku ciazy tez byl tak silny bol piersi? Bo mi chca odpasc.tak mi napuchly i bardzo bolo ze szok,czy sa na to sposobyy? Wczoraj wykapalam sie w goraccej wodzie bo bylo mi zimno,ale po fakcie zastanawiam sie czy to aby napewno nie zaszkodzilo malenstwu?

Przepraszam za bledy bo pisze z tableta,laptop mi padl

Pozrawiam wszystkie &&&&&&&&

WITAM NIEDZIELNIE
U mnie cudna pogoda !!!

Ana gorące kąpiele nie są wskazane...ciepła nie powinna zaszkodzić . Duuużo bym dała żeby mieć bolące cyce !!!

Wiedźma
...hmmm...ja mam pomysł - ja się będę toczyć i popychać Ciebie ...co Ty na to ??? A ja mam rodzynki sułtańskie ....ino jakieś takie...przesuszone !!! Twoje teksty to po prostu mnie rozkładają na łopatki !!! Twój wykresik jest całkiem ładniutki ...póki nie ma @...przecież wiesz !!! Więc trzymam &&&&&&&&&&&& najmocniej jak umiem !!!

MIŁEGO DZIONKA

dzien dobry niedzielnie :)

zakrecona morze....kurde ile ja lat temu ostatni raz bylam nad morzem :eek: matko chyba bedzie juz z 15 lat. A Ola ? Wstyd, jeszcze nie byla nad morzem :baffled: Moze w lecie wreszcie sie wybierzemy, choc Nam jakos od poczatku Gory blizsze ;-)

milla na 5 powiadasz ?? :-D to sie ciekawie zapowiada :-) A w planach mieliscie ile ? Czy w ogole byly jakies plany :wściekła/y:

vviedźma jak tam przodujaca sie czuje ?? :laugh2: Czy planowane jest jakies testowanko ?? Ja widze, ze tradycja Elmusiowa juz powstala zanim zostala oficjalnie ogloszona, ale dobrze dobrze :-)

maggie obiecane zdajtka :)

Tu Ł. i Ola nad Zapora w Tresnej IMG_0009.jpg

Poniżej zdjecie z dedykacja dla Ł. jak to powiedzialam - On do Nas, ze mamy sie usmiechac bo slonce wcale nie swieci, a nic nie bylo widac, wiec w efekcie fotograf wyszedl najlepiej :p IMG_0023.jpgIMG_0030.jpg
IMG_0032.jpgIMG_0035.jpgIMG_0054.jpg

edit. Jakies male te zdjecia wyszly :eek: ale nie wiem jak powiekszyc je tu.

Dorcia dalej trzymam !! :-)

Milego dzionka :*

Załączniki

• IMG_0009.jpg
    IMG_0009.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_0023.jpg
    IMG_0023.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0030.jpg
    IMG_0030.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0032.jpg
    IMG_0032.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Nuuśka śliczne zdjęcia, widać że wypad urodzinowy udany na 102 ! Wszystkiego najlepszego dla Oleńki od bb-ciotki (życzenia z jednodniowym opóźnieniem ale szczere) :tak: Buziakiiiiiiiiiiiiiiii :-)

Hej,
Ana, nie mów tak, też myślałam, że nie jestem w stanie urodzić synka. Moja mama ma 3 córki, moja siostra - córka, ja - córka. W rodzinie dominują córeczki. I co? Wiem, że trudno jest uwierzyć, sama przez ostatnie dni byłam nastawiona, że będzie córeczka, mimo, że było wiele przesłanek takich wiesz, babcinych na chłopca, ale ja ich nie widziałam.

Dorcia, a czemu ty już spisałaś na straty ten cykl? Nie widzę na twoim wykresie kiedy serduszkowanie było, czy 10 paź? możesz zaznaczyć? Ale widzę spadek tempki :-)

reklama
Ana87 lepiej unikaj gorących kąpieli , choć przyznam że sama też sobie zafundowałam na początku bo było mi bardzo zimno. Mnie dopiero teraz skutki bolą a piersi tak średnio. Ja miałam ogromne mdłości na samym początku ale już zdarzają się sporadycznie. Jedyne czego nie mogę się pozbyć to zaparcia i wzięcia -koszmar!!!!

Do góry