cześć dziewczyny
Prezpraszam że tyle czasu nie pisałam, ale drugi tydzień jestem na zwolnieniu i musiałam odpocząć. Od lutego do września byłam w ciągłym stresie, to całe planowanie a potem czekanie pochłonęło mnie bez reszty, nawet znajomej mówiłam że te wakacje tak szybko mi minęły(cały czas rozmyślałam, analizowałam itd wiec nic dziwnego). Dopiero do mnie dochodzi że się udało i że będe miała córkę, jestem przeszczęlsiwa, mam nadzieje z nic sie nie zmieni, może w poniedziałek mój gin to jeszcze potwierdzi i da zdjęcie z narządami płciowymi żeńskimi. Po tym ostatnim mam tylko filmik gdzie lekarz mi pokazał wargi sromowe. Dziewczyby to jest cudowne dlatego starajcie się ze wszystkich sił a uda się zobaczycie. Ja napewno będę za wasz trzymac kciuki i
mamakaja napewno szybko tego forum nie opuszczę, Was nie opuszczę, jesteście cudownymi kobietkami i uwielbiam z Wami tutaj być. Ja też na innym wątku się nie udzielam bo czuje że pomimo juz zaplanowania płci czuję że moje miejsce jest przy was. Może nie będe juz tyle pisać ale napewno Was nie opuszczę. Kochane kobietki z Was
elmo, dorcia, antosia, mamakaja, polisa, macy, wiedzma dziękuję za pamięć, cudownie tak wiedzieć że ktoś o tobie myśli.
Nuśka smutne to co piszesz o swoich przeżyciach, nienawidzę damskich bokserów, ciesze się że teraz Ci się wszystko ułożyło i trzymam kciuki za II kresczki.Silna babeczka z Ciebie, buzka.
Antosia to teraz masz wizytę 15-tego tak?
Dorcia super, elegancko się wstrzeliłaś , musi z tego synek spowstać nie może byc inaczej.
polisa , mama wczesniaka, araki, oczy niebieskie wiem że ta niepewnosc jest okropna ale uda się Was, trzymam za Wsa ksiuki.
polisa czekam na zdjęcie 13-tego(dobry termin wybrałaś wiesz ze na tym forum 13-stka to szcęsliwa liczba)
Oczy niebiekise jeśli chcesz jeszcze info o ph moczu to jutro po nocy mogę go sprawdzić.
elmo ja tez mam kilka bluzek zakupionych w h&m mama i reserved i wydaje mi się że nie ma co przesadzać bo co pożniej z nimi robić. Kupiłam sobie getry ciążowe w sklepie z bielizną są super, bardzo wygodne, smigam zresztą też w takich normlnych getrach. dzidzia kopie na całego, dziisja w nocy tak kopneła że chyba nieźle silna babka z niej będzie.
Macy ja też mam mnóstwo ubranek po chłopcach, właśnie je poprzeglądałam wybrałam najładniejsze i okazało się że sporo ich mam, dla chłopców miałam dużo białych więc i nadają się dla dziewczynki. Trochę szmatek fioletowych i różowych dokupiłam w komisie(takie śliczne że szok).
Dziewczyny postaram się teraz bardziej Wam kibicować i częściej zagladac
Cłuję was wszyskie