reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiedźma wiesz że te kciuki to dla Ciebie również !!! :tak::tak::tak:Ręcami i nożyma trzymam !!!
Nie gdybaj co !!! Będzie co będzie ... ja będę mieć jedną kreskę - oddam Tobie i będą dwie !!!
Tempka u mnie w górę...ale to nic nie oznacza...jedynie że owulka była ...dzisiaj 36,8
Zerknę po pracy co naskrobałyście !!!

reklama
vviedźma kurcze, niedobrze ze z coreczka nieciekawie :no: Ola bardzo dlugo miala problem z mowieniem, jak poszla do przedszkola umiala mowic zaledwie pare slow, ale na szczescie konnakt z dziecmi, wieksza mozliwosc zdobycia wiedzy, i w ogole inne otoczenie pomoglo. Ola rozgadala sie w przeciagu roku, a tez juz zastanawialam sie nad logopeda.
Iddzie do pediatry i poradzcie sie co zrobic w takiej sytuacji, byc moze ze problem rozwiaze sie z wiekiem, byc moze cora potrzebuje wiecej czasu od innych dzieci. U Oli problemem okazal sie niedodsluch, w efekcie czego w wieku 4 lat przestala slyszec. Wszystko przez niedpatrzenie lekarza. W tej chwili jest juz po 2 operacjach, sluch odzyskala choc w lewym uszku jeszcze nie calkiem, ale mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze do tego, a czas dziala na jej korzysc, tak mowi Nasza laryngolog, zreszta swietna babka.

Piranio, miałam nadzieję, ze powiesz, żeby próbować po niepełnych sześciu tygodniach diety :-)
Będę próbować jak najszybciej się da bo nie wiem ile jeszcze pociągnę na serkach i mleku :baffled:
Nuuśka, możesz mnie wciągnąć na listę do staraczek listopadowych :tak:
Za wszystkie październikowe staranka trzymam mocno kciuki.

hejka, niuska no przykro mi że teścior nie wyszedł ale wiesz puki @ nie ma to jest szansa
ja dziś bez zmian choć tempka z 36,93 na 36,91 więc może lipa
wczoraj moja kumpela urodziła córeczkę :( ładniutka tak ach aż się popłakałam

matik jaka lipa ????? Co Ty to piszesz, piekna ta temperatura, mocno trzymamy kciuki i musi sie udac. To ja jestem jakas felerna,a nie wy :blink:

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
matik2012 - termin @ 17.10 chyba ( 5 cykl starań )
Mar-chew - termin @ 18.10 (9 cykl starań)
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona
- termin @
krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)

maggie2205,
Airfix ( lato 2014)
milla21 (początek 2014)

Marchew &&&& abys przerwala ta zla passe &&&&&&&&&&&
Nuska nadal trzymam kciuki. Powiem Ci ze w moim przypadku te testy ciazowe z all okazaly sie troche lipne, robilam w 12 dpo tym z allegro i takim z apteki 20. Ten z apteki pokazal cienia ale rozowego widocznego cienia, ten z allegro dopiero po dlugim czasie cienia cienia pod swiatlo. &&&&&&&&&&&&&&
Viedzma mam nadzieje ze problem rozwiaze sie dla Ciebie sam, ze @ w tym cyklu nie bedzie i nie bedziesz musiala gdybac. Co do corki, czy ona poszla pierwszy rok do przedszkola? Jesli tak to tez mysle ze miedzy dziecmi nadrobi. Jednak jesli pan zareagowala to pewnie cos jest na rzeczy. Ale pochodzisz po laryngologach i logopedach i bedzie dobrze. Czasem jest tak jak mowisz, czlowiek przebywa z dzieckiem na codzien i nie zauwaza pewnych spraw. Bedzie dobrze &&&&&&&&&&&& Dodam ze u mnie zwykle temp. dzien po owulacji byla przewaznie na niezmienionym poziomie, dopiero w kolejnym dniu skok. Moze u Ciebie jutro bedzie spory skok...
Dorcia no a Tobie to kategorycznie ma sie udac w tym cyklu i mnie nawet nie denerwuj swoimi przeczuciami &&&&&&&&&&

Wow jak ja sie staralam to bylam chyba jedyna siusiakowa a tu kurde same niebieskie kciukasy :-) Super! Moc fluidków dziewczyny! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ana co u Ciebie?
Oczy niebieskie tokiedy dokladnie masz to usg? Jak Twoje samopoczucie?

A reszta ciezarówek? Mamawczesniaka Polisia Araki jak sie czujecie?
Ewelin? :-)

reklama
Wiecie co ??? Zdecydowalam sie i po pracy ide na bete. Bedziemy miec pewnosc czy Luteine moge odstawic, nie bede sobie plula w twarz w razie czegos, a i bedzie juz mozna sie pozbyc zludzen :zawstydzona/y:

Do góry