reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska,moze najpierw z nogami w gorze lub na brzuchu,co by plemniki dolecialy do jajowodu,a potem na boku hihihi :-D jakby mi kiedys ktos powiedzial,ze bede tak kombinowac przy robieniu bejbika,to bym sie puknela w czolo hehe :-D kochana,ja jeszcze sie nie staram,dopiero wiosna-latem,jak rozne sprawy sie wyklaruja :-) ach,nie moge sie doczekac! wtedy bede prosila o rozowe fluidki i kciuki :-) ale w tabelce moge sie znalezc,czemu nie ;-)
Tule za ta jedna kreche,moze za wczesnie jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska szkoda :-( a ta tempka taka ładna. No nic, oby ta wiedza ktora posiadasz przydala sie w nowym cyklu... a na brzuchu z pupa do góry? :-D:-D no co nie rozumiesz? hehe nie chodzi o to zeby pupa byla pod sufitem, ale jak delikatnie podkurczysz kolana to sie odrobine biodra uniosa. Ta metoda polecana jest szczegolnie dla tych ktore maja tyłozgiecie. Spróboj.

Macy ja zakupilam tam 2 pary spodni z racji tego ze do pracy juz nie chodze i zamierzam w tym plus leginsy tez przesmigac. Tuniczek nie uzywam, w ciazach mam tak duzy biust ze tuniki tylko go dodatkowo powiekszaja a ja czuje sie zle. Ale zakladam np. takie bluzki Bluza B & W - BLUZY - KOLEKCJA -Stradivarius Polska, Koszulka z kwiatowym wzorem - BLUZY - KOLEKCJA -Stradivarius Polska, BLUZA Z MOTYWEM ZWIERZĘCYM , RESERVED i spoko, sa luzne, brzuch poki co sie spokojnie chowa. Gorzej z kurtka bo zastanawiam sie w co ja sie tej zimy wcisne :/

Milego dnia babeczki.

Elmo,w zimowych dzieciaczkach najgorsze jest to,ze nie wiadomo pod co brzuszek schowac.moze jakis plaszczyk grzybek uda ci sie gdzies na ciuchach wynalezc?za 20 zl da sie zime przesmigac ;-) wiesz,dalas mi do myslenia.postanowilam wszystkie gorsze szmatki po malym wydac.bede zostawiac tylko te rzeczywiscie fajne :-*

Roszpunka taaaaa dokladnie jakby ktos kiedys mi powiedzial, ze bedzie takie dziwnosci robic po seksowaniu to bym wysmiala a teraz ? Pierwsze co to nogi hyc do gory i wstawac nie mozna bo nawet Ł. krzyczy :wściekła/y: Powaznie zeszyt z siusiaczkowymi poradami zakladam bo ja nie potrafie tego wszystkiego spamietac :-D
A kciukow kochana na pewno Ci nie zabraknie, kazda da troszke i na pewno sie uda od razu :*** a co do testu....nie no chyba, 13 dni po owu powinno juz cos wyjsc, a tu nic ani cienia cienia wiec chyba juz nie ma co sie nastawiac ze moze sie udalo, bo guzik a nie sie udalo :/

elmo bo ja ciemna masa jestem nie pisalam Ci ?? :-D Czyli po prostu nogi podkurczam pod siebie podobnie jak w pozycji od tylu ? :-Dmamusiu jakie ja mam pytania, musisz mi wybaczyc. Pewnie, ze sprobuje kochana. w koncu nie mam nic do stracenia a moze w koncu sie uda. A temperatura ladna, rzeczywiscie ale guzik z tego. grr..

vviedźma trzymam mocno za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&& . U mnie kiszka wiec u Ciebie musi byc lepiej !

Ana co tam u Ciebie ??? ile jeszcze do testowanka, bo albo przeoczylam albo nie pisalas ostatnio.

piranha jeszcze jedno mam pytanko. Jem suszone morele + fish oli ( chodzi o endometrium ), odnosnie acardu. Czy mam go zakupic i brac caly cykl od 1dc czy od okreslonego dnia ? Mozna go brac bezpiecznie przez dluzszy czas czy nie bardzo ?

Czy ktos jeszcze dzis testowal ?? ide odkopac Nasza liste.

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
matik2012 - termin @ 17.10 chyba ( 5 cykl starań )
Mar-chew - termin @ 18.10 (9 cykl starań)
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

zakrecona - termin @
krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)

maggie2205,
Airfix ( lato 2014)
milla21 (początek 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka - a ja się jeszcze kontrolnie zapytam - test był czułości 10? tak?

trzymajcie dziewczyny kciukasy z całych sił! Dzisiaj na tych testach coś jakby chciało się pokazać - ale mogę też sobie wyobrażać już nawet i cienie :-p

Marchew mówisz , że cosik prześwituje ??? Zrób teścior jutro z porannego moczu !!! A masz 10-tki ??? TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rozpocznij serię II..Ty pierwsza , następna Nuuuśka za kilka dni !!!

Nuuśka nooo ... wiesz jak to jest ...może faktycznie następny cykl będzie tym szczęśliwym a może HCG wzrośnie za jakiś czas i II pokażą się później !!! Powiem Ci szczerze że byłam pełna nadziei bo bardzo zasługujesz na te II !!! Naprawdę !!! Ja kciuki trzymam nadal zaciśnięte ...i czekamy !!!

dorcia Kochana moja :*** Dziekuje za dobre slowa,i za kciuki, nawet jak nie pomoga to i tak to wiele daje :*
Nawet nie wiesz jak ja mocno trzymam za Ciebie i reszte dziewczyn.
Powtarzalas tesciora dla pewnosci jeszcze czy juz nie od wczorajszego ranka ?

reklama
:happy2: hejka!
Nuśka ;-) może jeszcze nic straconego u Ciebie?! :tak:nie ma @-piłka a grze! &&&&&&&
:no: u mnie niestety też kicha!!! :dry: tylko się nie śmiejcie że dzień po owu już gdybam. Ale zazwyczaj jak mam niski skok temp,to na 95% jestem pewna że nie doszło do zapłodnienia. I raczej to się potwierdza. Na wykresie wszystko widać.
:happy2:za porady dzięki,poprzestałam wczoraj na jednym podejściu,co by nie ryzykować.

:-) Marchew uda Ci się na pewno! ;-) Ty przyczajony tygrysie:-D Czekam na dwie krechy!

Dorcia
a u Ciebie jak temperaturka?

Dziewczyny ja chyba zawiesze starania na czas jakiś.... Nie chodzi o te nieudane próby...
Dziś mieliśmy rozmowe ze przedszkolną logopedką,która uświadomiła nam że córa ma poważne zaburzenia mowy. Chodzi o to że niewyraźnie mówi,i musi być to intensywnie ćwiczone,bo w samym przedszkolu tego nie nadrobi.
Rodzic jak przebywa z dzieckiem na co dzień to tak naprawde uczy się jego mowy,i nie zdaje sobie sprawy z ogromu problemu. A problem jest,i muszę teraz całą uwagę skupić na niej. Bo choćby już,to jest za późno...
Poza tym od listopada planuję powrót do pracy. Trzeba od nowa miejsce zagrzać,a potem dopiero myśleć o powiększeniu familii.
:-)oczywiście będę Was podglądać.

Do góry