reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka no TULĘ !!! Kurde no !!! Słuchaj kochana ...czekaj na tą wredną @ i ze zdwojoną siłą pierdo$%# ją z półobrotu a później kopnij jak najmocniej w dooopę...powiedz jej żeby spie %$# i nigdy nie wracała bo jest po^%$# i niepotrzebna !!! Nooo !!! Się wyżyłam !!!
Kochana wejdziesz w nowy cykl z nowymi doświadczeniami, nowymi nadziejami i ze zdwojoną siłą ...a za dwa tygodnie Ty będziesz pocieszać mnie ... dobrze !!!???
Nie miałam nigdy do czynienia z Lutką ale nie podejrzewałabym jej o takie zamieszanie z tą tempką !!! Szok !!

Załączniki

• preview[1].jpg
    preview[1].jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 29
  • 14179_240_500_No-Przytul[1].jpg
    14179_240_500_No-Przytul[1].jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Nuuśka przykro mi, ale z całego serca Ci mocno kibicuję bo wierze że się niedługo uda i będziesz mamusią drugiego skarba i to wymarzonego chłopczyka, tyle serca wkładasz w starania i tyle pragnień ...
Marchew po cichutku i nieśmiało gratuluję oby fasolka rosła zdrowo
Daria śliczne zdjęcia rodzinka super i Ty jaka laseczka jesteś, pozazdrościć :)

Marchew !!! próbuje zachować spokój...jestem spokojna...jestem spokojna...jestem spokojna !!! Ale zajebiście !!! Trzymam...oczywiście że trzymam...niech się teraz posypią II !!!!!!!!!!!!!!!!!
To kiedy będziemy mogły gratulować ??? Po becie ??? Po pierwszej wizycie ???

Dorcia Slonce moje ja nie bede Cie pocieszac !!! bede cieszyc sie i plakac ze szczescia razem z Toba !!
Nie moglas chyba lepiej trafic z przytulankami w tym cyklu, wiec tylko trzymam mocno kciuki, ale wierze ze nic poza || nie bedziemy widziec.
Co do mnie, hah Ty wiesz jak mi humor poprawic :wściekła/y::wściekła/y: Ja juz dzis naftykalam sobie do lustra, naftykalam na test i nabuczalam na wynik, bo z bezsilnosci wpadam w wscieklosc. Widzisz na moim przykladzie jak cos co ma pomoc, potrafi namieszac. Zaczynajac od CLO, konczac na Luteinie. Nie twierdze ze ona sama jest zla, ale wprowadza w blad, poza tym jest niewiarygodna podczas badan, nie mowiac juz o przewidzeniu w tym momencie czegokolwiek. Mam nadzieje, ze ta pieronska wredna malpa przyjdzie do poniedzialku !!

daria alez piekna z Was rodzinka :) Az milo popatrzec. A Ty sama - piekna kobietka.

maggie widzisz kochana...nie zostaniesz sama. Pewnie jeszcz dlugi czas bede tu siedziec i miesiac w miesiac wypatrywac ||. Dziekuje ze jestescie :*

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )
Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
matik2012 - termin @ 17.10 chyba ( 5 cykl starań )
Mar-chew - termin @ 18.10 (9 cykl starań)
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona
- termin @
krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)

maggie2205,
Airfix ( lato 2014)
milla21 (początek 2014)

Ostatnia edycja:
marchew trzymam kciuki zeby sie utrzymala do konca :)
a nuska tobie to chyba musze swojego szybkiego zaplodnienie wyslac!!!:) moze z wiatrem dojdzie do polski :)szkoda ze nie mozesz sie ode mnie zarazic bo by juz pewnie 2kreski byly:) ale trzymam kciuki :)

Marchewka- &&&&&&&& trzymajcie się spokojnie przez 9msc. Buziak!

Nuśka- doczekasz się. Już widzę,że jesteś tak dobrą i kochaną osobą,że w końcu się doczekasz. &&&&&

Można mnie dopisać do listy? ;-) 17.10 termin @, starania zaczynam po 30.10 albo w kolejnym cyklu. Zależy jakie zalecenia od gina po leczeniu nadżerki będę miała.
Jutro zaczynam z mierzeniem tempki, bo dziś dostałam termometr.

Nuuśka ja naprawdę wiem jakie to uczucie...i wiem że nikt i nic nie jest w stanie wypełnić tej pustki która jest po kolejnym nie udanym cyklu !!! Znam to uczucie od 9 miesięcy i pewnie jeszcze nie raz poznam !!!
Ja podświadomie wiem że będę potrzebować Twojego wsparcia za dwa tygodnie !!! W zeszłym cyklu też tak miałam...i dwa cykle wstecz...i trzy !!!
Ale dziękuję że jesteś !!!
Dzisiaj moja córa przyszła z płaczem ze szkoły...koleżanki gratulowały jej że będzie miała rodzeństwo :szok: kur%$ ktoś puścił famę że jestem w ciąży bo ostatnio robiłam sobie betę...bo mi się @ spóźniła...SZOK (jestem tęga więc i brzuch mam spory) !!!
Tak mi jej żal,ona tak strasznie by chciała dzidziusia !!! Tak prosta i banalna rzecz a mnie nie chce wyjść !!! Na osiedlu w tym roku urodziło się czworo niechcianych dzieci....wmawiam sobie że bociek się opił i popier%$% kominy !!! Bo jak inaczej to wytłumaczyć że Bóg daje dziecko tam gdzie go nie chcą...a tam gdzie będzie kochane to go nie da !!!
Dobra koniec smutów ...ja czekam do @ a Ty...też na @

reklama
Dorcia tulam, Nuska tulam :( kazda z innego powodu ale tulam...
Daria piekna rodzinka, swietne foty, a Ty figura no tylko pozazdroscic!!!
Oczy niebieskie fajne te gatki. Tez mialam na nie ochote.
Ewelin jestes nareszcie :-)
Marchew &&&&&&&& :-)
Araki zdrówka dla synka!

Do góry