reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewelin-fajnie ze juz jestes:) juz sie balam ze opuscilas nas:(
Elmo,araki- dziekuje za pmiec.u mnie nic nowego.mialam silne bole brzucha i jajnikow.dzis bola mnie piersi.sa takie pelne.jednak mysle ze to przed miesiaczka:(
Nusska-trzymam kciukasy za bete.daj znac co i jak.
Dorcia-kobietko rozweselasz to forum:) za Ciebie rowniez kciukacy &&&&&&& oraz za wszystkie starczki&&&&&&&&&&&

Dziewczyny chcialam Was zapytac jak wy mialyscie w drugiej i kolejnej ciazy.tzn.czy bolaly Was sutki???pytam poniewaz ja w pierwszej ciazy mialam okropny bol sutkow'
,teraz mysle ze mi sie jednak nie udalo poniewaz piersi mam pelne jednak sutki normalne:((( dzis /moj 11-12dzien po owulacji.

Ostatnia edycja:
Wyniczki juz sa beta jak sadzilam ujemna wiec zaczynam psychicznie sie przygotowywac na kolejny cykl :ninja2: I nie bede kurde ryczec ! :-( Tego sie spodziewalam, trudno nom.
Mam nadzieje, ze Wy Sloneczka przyniesiecie juz niedlugo lepsze wiesci ode mnie.

Nuuska- przykro mi kochana :( ale wierze że wszystkie szybciej lub troszkę później zobaczymy na teście dwie kreseczki. trzymaj się cieplutko

dziewczyny trzęsą mi się ręce... prosze nie gratulujcie mi jeszcze... tylko trzymajcie kciuki i módlcie się aby fasolka została... nie moge w to uwierzyć... mam nadzieję, że nie przeżyje zawodu kolejny raz...

Załączniki

• 1381514035325.jpg
    1381514035325.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
marchew a co ja Ci powiedzialam ??? Ze w koncu komus musi sie udac w tym miesiacu :blink: Moj brak fasolki + Twoja fasolka i i tak jestesmy na plus. Nie gratuluje Ci jeszcze ale bardzo sie ciesze, bo jesli juz teraz test wykazal pozytyw to skakas ze szczescia i nic wiecej :happy2:

oczy niebieskie pisalam wczoraj, ale chyba jeszcze nie doczytalas. Powiedz mi prosze, czy oprocz moreli, fih oil-u brac cos jeszcze? Musze sie od piranhy wywiedziec dokladnie jak bierze sie Acarad chyba ze Ty mozesz mi pomoc, bo to jednak lek nasercowy wiec nie wiem, czy moge go brac bez obaw caly cykl ?

matik, Ana teraz Wasza kolej !!

Do góry