[h=5]Chciałam zaprosić wszystkie forumowiczki z ŁODZI i OKOLIC na SWAP, czyli wymianę ubrań do Manufaktury w najbliższą sobotę na godzinę 11.00. Impreza odbywa się na II piętrze w Muzeum Fabryki. Jest to świetna okazja, żeby odświeżyć swoją szafę, pozbyć się rzeczy, które w niej zalegają (swoje lub dziecięce), wymienić je lub odsprzedać w rozsądnej cenie.[/h]
reklama
Ana87
Fanka BB :)
Marchew' Dorcia- :-) ja Was caly czas podczytuje:-) jakos tak nie mam co mazgrac:-)
Nusska- moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki Kochana.wiem co czujesz,czlowiek sie nie nastawia ze ujrzy w koncu te dwie upragnione kreseczki, a gdy zatestuje i jest jedna wredna krrecha to jest zawiedziony i zalamany. Nie poddawaj sie.
Ja oobiscie czuje ze dostane @ boli mnie podbrzusze i nawet pupa na wylot:-) jak w owulke,nie zdarzalo mi sie tak.ale widze po cycach:-) ze nic z tego,poniewaz sa tylko sflaczale w pierwszej ciazy dotknac sutkow nie moglam. pozdrawiam wszystkie dziewzyny:-) trzymam &&&&&
Nusska- moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki Kochana.wiem co czujesz,czlowiek sie nie nastawia ze ujrzy w koncu te dwie upragnione kreseczki, a gdy zatestuje i jest jedna wredna krrecha to jest zawiedziony i zalamany. Nie poddawaj sie.
Ja oobiscie czuje ze dostane @ boli mnie podbrzusze i nawet pupa na wylot:-) jak w owulke,nie zdarzalo mi sie tak.ale widze po cycach:-) ze nic z tego,poniewaz sa tylko sflaczale w pierwszej ciazy dotknac sutkow nie moglam. pozdrawiam wszystkie dziewzyny:-) trzymam &&&&&
Ana nie poddam sie na pewno, ale z kazdym kolejnym miesiacem jest coraz ciezej. Czlowiek nie nastawia sie, ale w glebi serca zawsze czeka na te upragnione ||. Szalu juz dostaje z bezsilnosci, bo miesiac w miesiac pytam sama siebie co tym razem zrobilam zle ? O czym zapomnialam, ze sie nie udalo...
u mnie (.)(.) tez zflaczale jak nigdy w ogole po owulce. Zawsze byly bolesne, tkliwe przez sama @ .... a teraz ? jak detki od rowerow :-(
u mnie (.)(.) tez zflaczale jak nigdy w ogole po owulce. Zawsze byly bolesne, tkliwe przez sama @ .... a teraz ? jak detki od rowerow :-(
Elmo2
Witajcie z rana.
Nuśka powiem Ci tylko tyle. Ja czekajac na wynik staran testowałam codziennie od 10 dpo. W 11 dpo tez oczywiscie ujrzalam I i bylam lekko podlamana. A juz 12 dpo pojawil sie cien cienia. NIe chce Ci robic zludnych nadzieii ale jednak... Jesli sie nie uda to w przyszlym cyklu odstawiasz te clo i inne dzety i miejmy nadzieje wreszcie bedzie dobrze. Najgorsze jest to czekanie wiem
Marchew Ana rowniez &&&&&
Misia witaj. Cos sie stalo kochana? co u Ciebie?
Elle halo????????????????????????
Ja sie dzis zerwalam wczesniej zeby nie marnowac pieknego dnia.
Jade na zakupy, zaszaleje
Milego dnia!
Nuśka powiem Ci tylko tyle. Ja czekajac na wynik staran testowałam codziennie od 10 dpo. W 11 dpo tez oczywiscie ujrzalam I i bylam lekko podlamana. A juz 12 dpo pojawil sie cien cienia. NIe chce Ci robic zludnych nadzieii ale jednak... Jesli sie nie uda to w przyszlym cyklu odstawiasz te clo i inne dzety i miejmy nadzieje wreszcie bedzie dobrze. Najgorsze jest to czekanie wiem
Marchew Ana rowniez &&&&&
Misia witaj. Cos sie stalo kochana? co u Ciebie?
Elle halo????????????????????????
Ja sie dzis zerwalam wczesniej zeby nie marnowac pieknego dnia.
Jade na zakupy, zaszaleje
Milego dnia!
maggie2205
Fan(ka)
Witajcie dziewczyny,
Nuuuśka może za wcześnie na test, poczekaj jeszcze jak radzi Elmo i cierpliwości życzę, trzymam kciuki byś szybko doczekała II kreseczek.
Dorcia za Ciebie także kciuki
Elmo fajnie że jesteś.
Wczoraj moja sąsiadka dowiedziała się że będzie miała drugiego synka, ale oni raczej nie planowali, wszystkie moje koleżanki dookoła mają mieć synów, więc może na mnie trafi córka kiedyś
A powiedzcie mi jak to jest z tym sylkiem, bo przetestowałam go ale kompletnie nie zauważyłam by obniżył mi znacząco ph, ani nie podniósł ani nie obniżył, cały czas w okolicy 5, bo ostatnio trochę się zaniedbałam i ani diety ani nic, bo nie wiadomo kiedy zacznę, ale wczoraj przeprowadziłam z mężem solidną rozmowę i w przyszłym tygodniu idę do gina z wynikami i zobaczę co mi powie i może niedługo ruszę ze staraniami …
Miłego dnia wszystkim
Nuuuśka może za wcześnie na test, poczekaj jeszcze jak radzi Elmo i cierpliwości życzę, trzymam kciuki byś szybko doczekała II kreseczek.
Dorcia za Ciebie także kciuki
Elmo fajnie że jesteś.
Wczoraj moja sąsiadka dowiedziała się że będzie miała drugiego synka, ale oni raczej nie planowali, wszystkie moje koleżanki dookoła mają mieć synów, więc może na mnie trafi córka kiedyś
A powiedzcie mi jak to jest z tym sylkiem, bo przetestowałam go ale kompletnie nie zauważyłam by obniżył mi znacząco ph, ani nie podniósł ani nie obniżył, cały czas w okolicy 5, bo ostatnio trochę się zaniedbałam i ani diety ani nic, bo nie wiadomo kiedy zacznę, ale wczoraj przeprowadziłam z mężem solidną rozmowę i w przyszłym tygodniu idę do gina z wynikami i zobaczę co mi powie i może niedługo ruszę ze staraniami …
Miłego dnia wszystkim
Matik2012
Elmo czyli myslisz zeby jeszcze brac Luteine te 2 dni ? Wiem, ze moze byc za wczesnie, wiem, ze niektore kobiety maja przystost bety bardzo maly na poczatku, ale jednak kurcze ja juz z przyzwyczajenia chyba do tego podchodze - bo zawsze jak pierwszy wychodzil negatywny to juz tak pozostawalo do konca
Milych i udanych zakupow kochana
maggie ten tescior zrobilam glownie ze wzgledu na Luteine, bo juz od dzis powinnam jej nie brac, no i jestem miedzy mlotem a kowadlem.
matik ladny ten Twoj wykres Trzymam kciukorki kochana :*
Milych i udanych zakupow kochana
maggie ten tescior zrobilam glownie ze wzgledu na Luteine, bo juz od dzis powinnam jej nie brac, no i jestem miedzy mlotem a kowadlem.
matik ladny ten Twoj wykres Trzymam kciukorki kochana :*
Nuuuśka, ja bym na Twoim miejscu wzięła luteinę jeszcze do dnia spodziewanej @ i dopiero wtedy zrobiła test. Chyba najgorsze co można zrobić to teraz odciąć organizmowi progesteron, jeśli jednak doszło do zapłodnienia. A czemu miałaś dziś odstawić?
araki ginekolozka kazala ja brac tylko 10 dni, od 15-24 dc, ale z racji opoznionej owulacji zaczelam ja brac w 18dc. No i wczoraj minelo magiczne 10 dni wiem,ze jesli bede ja brala do dnia spodziewanej @ to wydluzy mi znowu cykl ale lepsze to niz potem pluc sobie w twarz ze cos sie nie udalo, z wlasnej winy. Tylko dzis po tym negatwnym tescie nie wiem sama czy jest jeszcze sens.
A Ty mialas do czynienia z Lutka podczas staranek ?
A Ty mialas do czynienia z Lutka podczas staranek ?
reklama
Mar-chew
Nuuuska - właśnie chodziło mi o owulacyjny, który podobno przy ciąży też wychodzi pozytywny (przy córce w ogóle mi się to nie sprawdziło) - ale też doczytałam w internecie, że nie wszytskie testy owulacjyne mylą HCG z LH... co prawda, ja 4 lata temu kupiłam moje testy owulacyjne za funta i za wiele od nich nie oczekiwałam - a jednak owulacje mi pokazywały :-)
ja bym odczekała na Twoim miejscu jeszcze te dwa dni, trzymam kciukasy... nie wiem też na ile to prawda - ale podobno przy chłopcach testy wychodzą trochę później i tego się trzymajmy
ja bym odczekała na Twoim miejscu jeszcze te dwa dni, trzymam kciukasy... nie wiem też na ile to prawda - ale podobno przy chłopcach testy wychodzą trochę później i tego się trzymajmy
Podziel się: