reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuska przepraszam Cie, widzialam ze pisalas ale ja naprawde nie znam sie kompletnie na hormonach, Luteinach i Duphastonach, naprawde, nigdy nie mialam z tym do czynienia. Jedyne co moge doradzic to ewentualnie bete w 12 dpo, a jesli masz wyniki w tym samym dniu to ewentualnie w 13 dpo, mialabys w piatek przed weekendem. Trzymam &&&&&&&&&&&

Anette nie znam sie na interpretacji wyników. Pirania moze zagladnie. Co do siemienia lnianego to do glowy przychodzi mi poprawa sluzu.

Viedzma blagam, bez takich opowiesci mi tu :baffled:

Dorcia to wygladalo chyba tak Alka Seltzer Gold 36 Tablets Antacid Relief Effervescent Aspirin Free Heartburn | eBay ale ten co wrzucila Araki niby tez Gold.

Araki wiesz co jak pisalas o tym co widzialas na usg od razu przyszla mi do glowy dziewczynka ;-) ale nie chcialam wprowadzac zamieszania... &&&&&&&

tutaj chyba nie ma no spy;/ myslalam ze moze mi sie cos rozciaga bo kiedys tam lekarka mi mowila ze pachwiny to moga byc bo to jest duzo nizej pod pepkiem;/ niedlugo ide do lekarza to sie dowiem

Hejka Dziewczyny!!!
Dawno mnie nie było nie dam więc rady Was nadrobić ale z tego co zauważyłam Dzieje się :-) kilka dziewczyny dołączyło do grona zaciążonych GRATULACJE !!!!
Witam też nowe dziewczyny :-)
A u mnie nic straciłam już wiarę w to że będę mieć 3 dziecko :-(
Ale Wam kibicuję z całych sił :-))
3majcie się mocno dziewczyny i powodzenia wspaniałych i spokojnych 9 miesięcy udanych cykli i doczekania wymarzonej płci maluszków!!!
Pozdrawiam Gorąco!!!

Misia ...ja znam kilka przypadków że dziewczyny odpuściły,straciły wiarę ...i miały meeega niespodziankę w postaci II !!! Czego i Tobie życzę z całego serca !!!

Jejuś co tak pusto !!!!!!!!!!!!!!!

Czy mnie się BB zawiesiło...czy naprawdę od 15 nikt nic nie pisał ????

Hellloł

Ostatnia edycja:
Boshheee co za dzien :baffled: po pracy pojechalismy z Ł. na zakupy i dopiero teraz wrocilismy do domu, Ł. pedem do pracy a ja polozylam Ole, ogarnelam majdan w domu i siadlam na czterech literach :blink:

Dorcia czy mnie nie kusi ? Matko Ty nawet pojecia nie masz jak, ale powiedzialam sobie - NIE. Nie przed 12 dniem po. Mam niestety swiadomosc tego, ze gdyby ten wykres byl wykresem bez wspomagaczy, pewnie skakalabym po cichu z radosci, ale teraz strasznie sceptycznie do tego podchodze. Dzieki Luteinie mam czytelna I i II faze cyklu, ale kurcze brak wiarygodnosci temperatury po owu :zawstydzona/y: zreszta ten cykl byl dla mnie od poczatku totalna kiszka, zle zrobilam biorac to CLO i tyle. Ale mam dzieki temu nauczke na przyszlosc.
Co do Castagnusa, jesli zle sie czujesz biorac go, nie mysl nawet o tym tylko odstawiaj i juz :blink:Kazda z Nas jest inna, mnie nie namieszal ale juz Tobie np mugl. Tak jak i u mnie CLO namieszalo bardzo, a wiele dziewczyn bardzo je chwali. Eh...ciezko trafic w cos stricte dla siebie, czesto niestety spotykamy sie z porazka.

Elmo dziekuje, tak sadzilam ze Ty nie mialas z Nimi do czynienia, ale kazde zdanie jest dla mnie wazne. Postanowilam wziasc Luteine do 12 dnia po. W czwartek rano zrobie test, jesli cos to bete rowniez. Ale nie wiem czy bedzie sens jesli tescior pokaze jedna tlusta kreche :unsure:

misia witaj :) nie mialysmy jeszcze okazji sie poznac. Nie trac wiary, nie mozesz. Znam osobiscie dwie dziewczyny ktore w momencie kiedy najmniej sie tego spodziewaly ujrzaly || :happy2: Mozesz wiecej niz Ci sie wydaje, i na pewno doczekasz sie upragnionego trzeciego dzieciuszka, tylko musisz uwierzyc sama w siebie :tak:

Zmykam spac, spokojnej nocy :*

Dorcia - ja myślałam, że z moim telefonem coś nie tak :-p podzcytywałam Was w pracy i nagle nie miałam czego czytać :szok:

Nuuska - dla mnie Twój wykresik i tak wygląda bardzo obiecująco :tak: Trzymam kciuki z całych sił &&

Kiedy można wykonać test owulacyjny? chciałabym z czystej ciekawości - z drugiej strony trochę się boję... co jak będzie negatywny :-p

Marchew no nie...ale pustki..dziewczyny co to się stało ...Marchew to ani nie Twój telefon ani nie mój laptop nie robią sobie jaj ...po prostu nic nie jest naskrobane !!!
Zerknę po robocie !!!

reklama
hej dziewczynki :*

Zrobilam dzis z rana tescior a w sumie to dwa,nie wytrzymalam, no i wynik jakiego sie spodziewalam - jedna tlusta krecha. Ani cienia drugiej,wiec Luteine chyba juz moge odstawic. Nie nastawialam sie kompletnie na ten cykl, ale to i tak dolujace...:zawstydzona/y::-( Nie wiem czemu tak jest. Strasznie to wszystko niesprawiedliwe :no:

marchew owulacyjny? Czy ciazowy kochana ? Trzymam kciuki za Ciebie teraz, u mnie kiszka niestety :-(

Do góry