Dorcia hahaa wiedzialam ze to napiszesz
pisalam przeciez, ze to OCHYDNE !! Ł. na samym poczatku mowi do mnie ze chcialby sprobowac no wiec mu dalam
a on lyk, wszystko wyplul i do mnie mowi jak ja moge takie ochydzctwo pic
powiedzialam mu, ze to wszystko dla siusiaczka wiec niech siedzi cicho i nie jojczy.
Co do Castagnusa, kurcze sama nie wiem co o tym sadzic
U mnie wszystko niestety wyregulowalo sie po tym kiedy stwierdzono u mnie torbiel, nie wiem jaki ona miala na to wplyw, ale cykle z 28-dniowych rozciagnely sie do 30-31-33 dniowych, owulacja okolo 17dc. Tak mam do tej pory, sadze ze sytuacja z owulka w 14dc byla miesiac temu jednorazowa. Ale dobre to niz nic prawda, lepiej miec pozna niz nie miec jej wcale
Jesli dzis Twoje pH wzroslo to moze to rzeczywiscie byl jednorazowy spadek kochana, u mnie temperatura na poziomie 36,5 pojawiala sie zawsze po owulacji, wiec ja nie mam tego rozeznania, wsrod Was chyba jedyny niskotemperaturowiec jestem :-( Trzymam Kochana kciuki !! :-) :**
marchew uwazam ze u Ciebie owulacja byla w 14dc, zauwaz ze teraz ladnie pnie sie w gore a nie dol, i nie jest juz na poziomie sprzed 14dc. A to ze jest rowna - Tylko sie cieszyc :-) sama bym taka piekna chciala. Kiedy ewentualnie testujesz ?
oczy niebieskie przede wszystkim poszlabym zglosic to w administracji, zwrocenie im uwagi jesli to rzeczywiscie studenci moze nie byc dobrym pomyslem tak od razu
Wiesz jacy dzis sa ludzie, Ty im zwrocisz uwage, a oni za to zrobia Ci na zlosc w jakis przykry sposob. Wiem, ze to zadne porowanie, ale pare lat temu kiedy moj ex zwrocil uwage wlasnie takim chlystkom, bo zycie u niektorych zaczyna sie po 22, dwa tygodnie pozniej podpalili w nocy Nasze mieszkanie. Gdyby nie to, ze Ola obudzila sie, zaczela plakac, pewnie spalilibysmy sie wszyscy. Oczywiscie sprawcow nie ujeli ale od poczatku wiedzialam kto to zrobil. Jesli chcesz zainterweniowac, musisz to zrobic w przemyslany sposob zebys na tym jeszcze niepotrzebnie nie ucierpiala. Idiotow niestety nie brakuje
elmo ciesze sie ze sie odezwalas
Zycie wielu z Nas pewnie nie rozpieszczalo, mimo ze milosci nie mialam wiele w zyciu nie stracilam wiary w ludzi, wiem ze jest wiele cieplych i zyczliwych osob, a Olcie i Ł. Kocham z podwojna sila
A Ty odpoczywaj ile wlezie, w koncu nalezy sie Wam jak malo komu !
Ana czemu od razu zakladasz ze sie nie udalo ??? Wiesz dobrze ze bol na @ wcale nie musi oznaczac jej nadejscia, objawy ciazy sa mylace i wiele kobiet myli je z nadchodzaca @ ktora wcale sie nie pojawia
Przede wszystkim staraj sie o tym nie myslec , wiem ze to praktycznie niemozliwe, i trudne, ale staraj sie to jak najbardziej ograniczyc, niepotrzebnie meczysz sie tylko a prawda jest taka kochana ze i tak tego nie zmienimy. Pozostaje czekac . Ja ze swojej strony rowniez zachecam Cie do pomiarow, one wyjasniaja najwiecej, przede wszystkim pozwalaja poznac Nam Nasze cialo i cykle miesieczne. Trzymam mocno za Ciebie kciuki, staraj sie nie denerwowac.