elmo moim zdaniem to ze znosze dobrze ciaze to chyba duzo widze w genach i moj mlody wiek , lekarka mi powiedziala ze jestem stworzona do rodzenia a czemu do dzis nie wiem u mnie ten 20 tydzien a jedna siostra jeszcze nie wie i chyba sie nie skapła;p nosze bluze to w ogole nie widac dzisiaj pierwszy raz cos mnie tam boli ale to chyba przez to bo ja mam bardzo nisko to dziecko i ruchy praktycznie caly czas w jednym miejscu i mnie tak nadole uciska;/
reklama
mamakaja
Fanka BB :)
Ana szczerze polecam Ci mierzenie temperatury, będziesz miała wszystko jak na dłoni kiedy owulacja była. Testy będziesz robiła kilka dni przed planowaną owulacją i przede wszystkim nie będziesz chodziła zestresowana. Co ty na to? Czemu nie chcesz mierzyć?
Elmo2
Mamakaja nic sie nie martw, ja jestem tak wciagnieta w to forum ze napewno jeszcze dluuuugo bede sledzic co u reszty planowaczek wiec i napewno Tobie bede kibicowac Nie udzielam sie na zadnym innym forum, na kwietniowkach odzywam sie doslownie raz na miesiac a tez jak ktos chce to widzi ze sie loguje Sama wiesz jak wiele zawdzieczam temu forum, kazdego dnia o tym mysle jak wielkie mialam szczescie ze tu trafilam, dziekuje Bogu za Piranie Kazdej z was zycze takiego szczescia i choc tak naprawde zaznam spokoju dopiero po porodzie, nie mowie o plci, ale pragnienie zdrowego dziecka jest w kazdej z nas a tak naprawde do porodu roznie moze byc. Ja jednak jestem dobrej mysli, wierze ze wszystko bedzie dobrze ;-) No i ze maz zgodzi sie na tego Michasia mojego wymarzonego :-)
Daria Ty poza tym ze masz malutki brzuszek to wogole jestes bardzo, naprawde bardzo ladna dziewczyna! Wcale sie nie dziwie ze Twoj maz taki ulegly i na wszystko sie zgadza, jak spojrzysz na niego ta sliczna buzka to on juz jest gotowy hehe no i napewno masz racje, geny i wiek sa Twoja wielka domena w dziedzinie ciąż.
Ana ja tez mialam takie bole, nie trac wiary &&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria Ty poza tym ze masz malutki brzuszek to wogole jestes bardzo, naprawde bardzo ladna dziewczyna! Wcale sie nie dziwie ze Twoj maz taki ulegly i na wszystko sie zgadza, jak spojrzysz na niego ta sliczna buzka to on juz jest gotowy hehe no i napewno masz racje, geny i wiek sa Twoja wielka domena w dziedzinie ciąż.
Ana ja tez mialam takie bole, nie trac wiary &&&&&&&&&&&&&&&&&
mamakaja , Elmo, Piranha , Ewelin i cała reszta
KOCHAM WAS BABY !!!
Elmo tak dokładnie wychodzi na to że był to jednorazowy spadek...dzisiaj rano po wczorajszej aplikacji miałam już 6 ...bez sody !!! Więc chyba jest nieźle !!!???
Soczki robię sama...owoce kupuje na bieżąco...tylko ta zgaga ...ałłłć ...ale dam radę !!!
reklama
Elmo2
Mamakaja dobrze pamietasz Mimo ze to niby bardzo popularne imie u mnie w otoczeniu brak. Najmlodszy Michal jakiego znam ma pewnie z 25 lat a w rodzinie mam jednego kuzyna. Takze szansa jest, jesli uda mi sie przekonac meza ;-) ale chce aby i jemu sie podobalo a nie ze zgodzi sie bo ja tak chce. Jednak ja nie wyobrazam sobie zadnego innego poki co
Macy pisalam kiedys ale musialas przeoczyc. Tak narobilam "Twoich" syropów i juz ok Nie rozlozylo mnie, plukanie gardla pomoglo a na przeziebienie chyba pomogl ten syrop czosnkowy. Dawalam tez malej i jej nie rozlozylo ale troche mi wczoraj zaczela kaszlec wiec nie zapeszam. Takze dzieki za rady
Macy pisalam kiedys ale musialas przeoczyc. Tak narobilam "Twoich" syropów i juz ok Nie rozlozylo mnie, plukanie gardla pomoglo a na przeziebienie chyba pomogl ten syrop czosnkowy. Dawalam tez malej i jej nie rozlozylo ale troche mi wczoraj zaczela kaszlec wiec nie zapeszam. Takze dzieki za rady
Ostatnia edycja:
Podziel się: