piranha dlatego zgodnie z tym co pisalas wczesniej nie badalam poziomu progesteronu bo byloby to bez sensu, a skoro w tym cyklu bralam CLO to chcialam mimo wszystko dla bezpieczenstwa pociagnac z Luteina. Powiedz mi czym dokladnie rozni sie Luteina od Duphastonu ? Bo rozumiem, ze to mniej wiecej ten sam lek tylko Dup. nie wplywa na wzrost temperatury w II fazie cyklu jak i nie zaburza poziomu progesteronu podczas badania. Zastanawiam sie, czemu akurat mnie zostala przepisana Lutka. Pospolitosc stosowania leku ? Cena, czy znowu cos na 'oko'?
Temperatura tak masz racje troche sie juz wyrownala, niestety nie przypomina w niczym temperatur z poprzednich wykresow bez zadnych wspomagaczy eh..mam problem.
Jutro jest 10 dzien przyjmowania Luteiny. Czyli od srody powinnam juz nie brac. Ale teraz tak. Jesli dajmy na to czysto teoretycznie myslac, u mnie problem wynikal z problemow z utrzymaniem fasolki, w momencie odstawienia Lutki teoretyczna fasolka moze byc zagrozona. Niektore zrodla podaja, ze powinno sie ja brac do momentu zrobienia testu - jesli pozytyw bierze sie ja nadal , jesli nie - odstawia i czeka na @. Co mam zrobic ? Na test jutro raczej na pewno zbyt wczesnie, choc nadzieji z tym cyklem kompletnie nie wiaze, ale jednak chcialabym miec pewnosc. Betka rowniez moze wyjsc negatywna nawet jesli cos, bo bardzo wczesnie jeszcze po owu. Nie wiem jak to ugryzc zeby bylo dobrze i zeby cykl nie wydluzyl mi sie do 40 dni
araki super ze dzidziolek zdrowy
D To najwazniejsze, wypoczywaj duzo :* Zbieram sie wreszcie do wyslania Ci przepisow, obiecuje ze w tym tygodniu sie zmobilizuje
marchew sama nie wiem co o tym myslec...bralam Castagnus przez 3 miesiace. Zlego slowa nie moge niestety lub stety o Nim powiedziec, tak mialabym pewnie wieksza wiedze. Cykle mi sie nie wydluzyly, temperatura powiedzialabym byla wyzsza na pewno niz w poprzednich cyklach jednak zafasolkowac sie nie udalo. Musisz bacznie obserwowac najblizsze temperatury, oby utrzymaly sie na podobnym poziomie bo wykres wyglada na prawde obiecujaco ! :-)