reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam o ja znowu pierwsza? gdzie Wy się podziewacie?
No więc dziś mój chory wykres przesunął owu na wtorek , staranka były sobota niedziela więc nie wiem czy się załapię
Dlaczego owu się oddala ode mnie ? jak bym ją odpychała
notorycznie mi się przesuwa jak myślę że trafiam to później się okazuje że jednak się przesuwa i staranka są na granicy z czego mogłoby wynikać ze plemniki są już słabe zwłaszcza że klimatu najprzyjemniejszego w kwasowości nie mają :wściekła/y:
No nic trzymajcie się dziewuszki miłego dnia

program pokazuje stranaka 2 i 3 dni przed owu czas bardzo dobry

reklama
Hej
Matik super,że się nie poddałaś. Nawet nie wiesz jak mocno Ci kibicuję.
U mnie po staremu, suplementy dieta, owu tuz tuż M przyjeżdża 10 października dzień po owu,czy to nie pech?:angry: Ja dalej spadam z wagi... już mnie 8,4 kg mniej,może to też wpłynie korzystnie na mój organizm. Poza tym uczę się języka i nie mam czasu na myślenie o zaciążeniu.
Elmo nie martw się, zawsze jest dylemat jeśli chodzi o imię dla dziecka.:tak:
WITAM WSZYSTKIE NOWE STARACZKI I ZA WSZYSTKICH MEGA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzien dobry wszystkim :)

Nuska ojcem jest ten kto wychowa a nie da zycie :) trzymam kciuki zeby szybko wam sie udalo jak mi :tak:tylko z wymarzona płcią :)

ja w
koncu powiedzilam jednej siostrze mowi do mnie obiecaj mi ze to ostatnie :-D drugiej nie powiedzialam bo zaraz caly swiat bedzie wiedzial;/

niedlugo wam pokaze zdjecia z roczku bo kolezanka mi z polski album przywiezie juz sie doczekac nie moge :tak:

matik czasami by bylo lepiej nie robic tych wykresow i przytulanka kiedy sie chce a pewnie by sie od razu udalo tylko co zrobic jak sie jednak pragnie jakiejs plci ... troche to komplikuje :)

witam i ja!
Nuska troche w zyciu przeszlas z tego co piszesz, ale co nas nie zaije to nas wzmocni. Najwazniejsze, ze masz cudowna coreczke i kochajacego faceta. Rodzina jest bardzo wazna! Trzymam kciuki za Twoje staranka.

Kochane ja wczoraj umieralam. Na wieczor tak mnie glowa bolala, ze az mi bylo niedobrze. Nie wytrzymalam i wzielam paracetamol. Odczekalam troche ale glowa wcale nie przestawala bolec, wiec poszlam pod prysznic. W lazience tak niedobrze mi sie zrobilo i zwymiotowalam kolacja i ta tabletka! Chyba organizm nie chcial lekow.... Postanowilam w nocy nie brac malego do siebie do lozka i ze 3 razy sie budzil i udawanym placzem probowal wymuszac, zebym go wziela. Ale bylam twarda!

Nuuska, nie jest ważne, kto spłodził dziecko. Ważne, kto da mu miłość i bezpieczeństwo. Na pewno się uda. Musisz w to wierzyć.
Dorcia, dasz radę! Głowa do góry. Wyzdrowiejesz i wszystko będzie ok.
Ana, co bierzesz na zapalenie spojówek? Nosisz soczewki? U mnie jak coś się zaczyna dziać, sięgam po krople bez recepty i zazwyczaj działają.
Mamawcześniaka, widocznie organizm nie chciał paracetamolu. Może tabletka się gdzieś do ściany żołądka przykleiła, dlatego zwróciłaś? Mnie też głowa od kilku dni boli. Jedynie kawą się ratuję, ale na niewiele to się zdaje.
Krystianmartin, jaki pech. Działać można. Choćby tak, na próbę. ;-) Fajnie, że uczysz się języka. To kiedy wyjazd? Chłopcy się cieszą?

mamawczesniaka dzieki Ci Kochana. Niestety chyba kazda z Nas przeszla cos zlego w zyciu, ale jak piszesz - co Nas nie zabije to Nas wzmocni :* Musimy byc twarde bo kto jak nie my ?
Co do samopoczucia. Niestety mysle, ze znowu zawital do Nas wirus, wszedzie wokolo wszyscy chorzy, ze mnie przeszlo na Ł. , w pracy tez juz polowa zasmarkana :no:nosz dramat. Ciepla kolderka, herbatka z miodem, cytrynka i syropem z malin na pewno pomoze :happy2:

daria pewnie, ze tak. Masz absolutna racje, nietety niektorzy ludzie dzieci miec nie powinni, a tym bardziej byc rodzicami, bo sami zachowuja sie jak dzieci, badz co gorsza nie potrafia szanowac tego co posiadaja.

Matik mocno trzymam kciuki za Wasze staranka , nie raz jest wlasnie tak, ze udaje sie zafasolkowac kiedy staranek nie ma az tak wiele :happy2:

hej
Araki w tej cenie nowy to X-lander moge polecić,
fajny wózek, dobrze sie prowadzi, wygodny jest dla dziecka,
natomiast w tej kwocie rewalcyjne są użwane maxi cosi mura 3 lub 4
lub elea,
Mura jest ciut większym wózkiem, gondole mają super duże i wygodne dla dziecka,
mozna je też połaczyc z fotelikiem, mimo tego, ze są duże mieszczą sie nawet do małych
aut, bo sa fajnie składane, natomiast elea bardziej mi się podoba wizualnie,
elea i mura prowadzą się rewelacyjnie, spacerówki są duże, ze nawet 3-4 letnie dziecko siedzi wygodnie,
uzywane możesz poszukac blisko i wtedy można podjechac poogladać,
Nuuśka ja miałam jeszcze wczesniej syna niż Ty, ale tez z perspektywy czau twierdze,
że byłam gotowado roli matki, natomiast ciągle byłam "pod lupa" ludzi czy taka młoda i da rade,
czułam i słuszałam to,
nie powiem bo było bardzo ciężko, bo byłam praktyczne ze wszystkim sama, a syn był dośc cięzkim dzieckiem,
bardzo długo nie spał w nocy, niby rodzina była
ale gdzieś z boku, mój M też nie jest biologicznym ojcem jego tylko dwójki kolejnych naszych dzieci,
natom iast nigdy ale nigdy nie robił róznicy między dzićmi, ja tez jestem tego zdania, ojcem jest ten kto wychowuje, i kochana głowa do góry

mamawczesniaka ja tez czasem jestem twarda i wiem, zę to jest lepsze dla mnie i dla dzieci,
ale czasem nie wytrzymam, tak, ze brawo dla Ciebie,
Daria załatwiłąś sprawe z przedszkolem?

U mnie najmłodszy przeziębiony, ale czysty, więc inhalacje i syropki,
dzisiaj byłam z nim rano u lekarki jak starszaka odwieźliśmy do przedszkola

dzięki za wsparcie no z moimi starankami to jest tak ze my po prostu się przytulamy jak jest ochota a nie liczę ze 2 dni przed owu bo dziewczynka, u mnie po prostu jest 4,5Ph więc jak mówiła pirania najważniejsza rzecz a 3 dni to u mnie plemniki nie wytrzymują w tym środowisku kwaśnym ,
nie bawię się z odstępami
po prostu sama natura robi mi te odstępy szok
najpierw owu była 11dc a tak co raz dalej aż do 16dc teraz szok od 5 m-cy piszę za każdym razem tak jeszcze nie miałam :)
to dopiero bajka i dowód że jedyne co mam stałe to te 16 dni po owu jest okres :(

Krystianmarti
mimo wszystko trzymam kciuki może jednak też Ci się owu przesunie akurat na wizytę męża :)
trzymam kciuki

reklama
witajcie :-) wczoraj byłam w pracy - śledziłam Was z mojego telefonu więc nie miałam zaległości jak wróciłam do domu...

Nuuuska - ja czasami się zastanawiam co do końca kształtuje różnych ludzi... sama wychowałam się w środowisku patologicznym ale jakoś na ludzi wyszłam... i widzę, że mimo przeciwności losu z Ciebie też jest bardzo wartościowa osoba...

a u mnie znowu taki skok temperatury, że aż bez sensu... tylko o 0,1 stopnia :-( w zeszlym cyklu było tak samo - i nie wiem czemu nagle tak się zaczęło dziać? Czy to przez Niepokalanka? W ostatnim cyklu było widać wyraźny podział między temperaturami niższymi a wyższymi - ale skok też był taki słaby :-( a kiedyś temperatura mi szybowała o 0,3 stopnia...

Do góry