reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, dzięki kochana za to co napisałaś!
sLo_kiss4.gif
Acard tak jak piszesz zawiera 75 mg kwasu acetylosalicylowego. Jak najbardziej może być ta L-arginina :tak:, niech M też łyka to zwiększycie szanse na synka. Ziółka możesz pić tylko do owulacji a wtedy nie musisz robić przerwy po 3 miesiącach. Jak najbardziej możesz brać Fish Oil 1000 mg, wręcz jest to zalecane przy planowaniu chłopczyka. Ważne by był certyfikowany pod względem oczyszczenia go z rtęci (a taki jest m.in. ten marki Puritan's Pride) gdyż w przeciwnym wypadku łykany przez M będzie sprzyjał poczęciu córeczki.

Anette, witaj i rozgość się!

reklama
Nuuuśka dokładnie ten pierwszy brałam. Mąż też. Jeszcze mi został, biorę co jakiś czas, Omega3 podobno w ciąży dobrze robi na rozwój mózgu u dzieciątka.
Gulasz się nadaje dla dziecka, ponieważ mięsko dusi się w piwie 40 minut, u mnie nawet dłużej, więc cały alkohol wyparowywuje. Jest pyszny! z natką pietruchy mniam.

Kate, to może poleć jakiś wózeczek? Pięknie pięknie proszę!! :-D
Ja szukam takiego w cenie 900-1200zł, potrzebuję praktycznie tylko gondoli, ale z tego co zdążyłam się zorientować to takich typowo gondolowych nie ma, raczej wielofunkcyjne. A więc, żeby gondola była duża, skrętne przednie koła raczej pompowane. I jak już ma być ta spacerówka to taka, żeby można było ją montować przodem do rodzica.
Masz jakieś typy?

gorgusia, nuuśka, oczy niebieskie ale fajne przepisy! Dzięki, też sobie wykorzystam :tak:

A gotowała któraś z Was kiedyś zupę z dyni? Tak się przymierzam w ten weekend, jeszcze nigdy nie gotowałam, a przepisów tyle... może któraś ma jakiś sprawdzony?

Nuuuśka- u mnie bez zmian:) czekam tyle mi pozostało:-) czuje czasami bóle w podbrzuszu ale nie wkręcam sobie. przecież nawet implantacji nie było:-) mąż mi się teraz rozchorował, wyczekiwać jak za moment synek się zarazi:-(a ja nadal doleczam zapalenie spojówek. tylko tak sobie myśle czy w razie czego przed implantacją można zaszkodzić dziecku lekami? ponieważ zakrapiam oczy kroplami.trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&& i pozdrawiam
Piranha- zdrówka dla dzieciaczków
Mamawcześniaka-myśle że można troszkę być uległym gdy dzidzia chora:) czasami jak mój syn choruje to też chce żeby być blisko. tylko że on woła mnie do swojego łóżka:):):)
Dorcia- zdrówka i owocnych starań
Anette- witaj. często słyszę że jak kobieta ma córkę i syna to następne pragnie córci. troszkę mnie to dziwi czym jest to spowodowane. pytam tak z czystej ciekawości.trzymam kciuki&&&

Witajcie dziewczyny,
Ana 87, przy pierwszej ciąży nie myślałam o płci, jak okazało się, ze to córeczka bardzo się ucieszyłam. W drugiej ciąży chciałam mieć chłopca, przytulanko było w dzień owulacji i urodził się chłopiec. Teraz marzy mi się dziewczynka ale nie odpowiem Ci na Twoje pytanie bo sama nie potrafię powiedzieć dlaczego tak jest. Tym bardziej, że synuś jest moim oczkiem w głowie, taką małą przytulanką, która bardzo źle znosi moją nieobecność :tak:

Ostatnia edycja:
Kate, wolałabym nowy, jakoś nie mam zaufania do ludzi, którzy odsprzedają używany sprzęt (choć pewnie w niektórych przypadkach niesłusznie). Już się na samochodzie przejechałam :dry:

Hej dziewczyny. Melduję się. Zyję ale mam jakos mało czasu na bb. Dlatego nie wiem co u Was. Postaram się bywać częściej. Przymierzam się do zakupu tych wszystkich suplementów. Miałam wprowadzić dietę dziewczynkową ale jakoś mi nie idzie. Oj może być ciężko...

Pozdrawiam Was

reklama
Do góry