reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Medio to fajnie macie z Tą szkołą....;-) Bo Oskar dziś nie był , a tu tyle do nadrabiania 5 str w ćwiczeniach:szok::szok::szok:

Jarzębinko super podejście do sprawy...............:tak:;-)

Oskar czuje się lepiej, ale jest wykończony.....:baffled::confused: dzis spał do 10 rano.

reklama
Beatko nie wiem czy Ci to jeszcze potrzebne , a może już o tym wiesz , ale moich chłopców na nogi podczas grypy żołądkowej postawił kompot z suszonych borówek ...bez niego była by tragedia....

Pozdrawiam

anufifi wiem, wiem.......:-D:tak: ale Oskar ma już tylko gorączkę, bez wymiotów i biegunki.....:tak: Leży sobie w łóżku i ogląda bajkę o robotach......:-D

Beatko, świeta jak marzenie ........ :tak:

a nasze to sa ostatnie świeta poza domem :tak: kolejne juz u siebie :tak: tesciowie nie bedą zachwyceni, ale w końcu to nasze mieszkanko, nasza rodzinka i nasze życie :tak: moi rodzice podchodza do tego inaczej i dla nich to normalne, że teraz mamy juz domek to i więcej czasu będziemy w nim spedzać, a nie wyjeżdzać na każde wolne, jak to było dotychczas :tak:świeta na wynajetym to nie były by świeta, a u siebie to co innego :tak:

anufifi, ja też miałam @ dosyc regularne, wiec teraz te 8 dni :szok: przesuniecia to naprawde dużo :szok: no ale nic, teraz tylko czekam na owulke i do dzieła :tak:

reklama
Jarzębinko niech m strzela w owulkę, może się uda.... ;-):-D:-)

anufifi klimatu świątecznego raczej tam nie będzie , jak w Polsce. No ale lepiej spędzić święta z mężem w ciepłym klimacie, niż bez niego w deszczowej Polsce, bo śniegu raczej nie będzie....:no::no::no:

:-p Dziewczyny robicie już prezenty świąteczne????

Do góry