reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć

Jarzębinko przykro mi, ja też tak miałam kilka razy temp. 37C nawet 37.2C a po 6-9 dniach pojawiała się @.:baffled::baffled::baffled: Nic na to nie poradzisz!!!! Organizm często płata figle, zresztą jesteś na innych wątkach i dziewczyny piszą Ci że tak czasami się zdarza.:confused: Główka do góry będzie dobrze!!!!!

asus dzięki- kochana!!!!:-D:-D:-D Powiem szczerze że się nie nastawiam na II- będzie to fajnie , a jak nie to trudno płakać nie będę bo już do tego przywykłam.....;-):tak:

Medio ty nie szalej z meblami kobito!!!!!:szok::szok::szok:

S już prawie spakowany, jutro o 6 wyjezdza na 16 tygodni. Jak dobrze pójdzie to na święta pojedziemy do niego.....:-D:-D no ale u niego nie łapię się na dni płodne....:no::no: więc będzie to tylko relaksik....:-D:-D

Miłego wieczorku laseczki!!!!!
Beatko i co pojechał już, były łezki...? A te Święta u niego to gdzie spędzicie, tzn na statku, ale w jakim kraju?
fx3wbew0.gif

reklama
hej wam..
My sniadnako zjedlismy
ja kawe spijam,,maly dojada
Wyskoczylo mu troszke wiecej krostek,,no obadamy,,,
milej niedzieli pap

Cześć

Medio po tylu wyjazdach łez już nie ma.....hihi......:-D:-D:-D a tak poważnie, to przykro mi jest nie powiem. Muszę sprawdzić rozkład rejsów , wtedy napiszę......;-)

asus no zobaczymy jak to będzie......:-);-);-)

Ewciu skarbeńku witaj......:-D

Oskar jest chory ma grypę żołądkową- 39C i rano wymiotował, teraz leży w łóżku i ogląda bajkę. Jutro więc nie idzie do szkoły, będziemy w domciu się byczyć......:tak:

Medio dzięki kochana.....;-) Jak idzie Krzysiowi w szkole??????
A wiesz,że bardzo dobrze. Bardzo lubi chodzić do szkoły. Teraz przygotowują już przedstawienie na Boże Narodzenie, jemu przypadała rola Św. Józefa.:tak:
Ogólnie tu szkoła, chyba nie jest tak stresująca jak w Polsce. Nauczycielka mówiła mi n awywiadówce,że zależy im by dzieci lubiły przychodzic do szkoły i dobrze się w niej czuły. Oprócz nauki, czasem tez pieką i gotuja(ja nie musze żadnych produktów, kompletnie nic, przynosić), no i poźniej to zajadają.
Szkoła codziennie tez daje im na przerwie tak ok. 10.30 owoce na drugie śniadanie, a obiad mają o 12.30.:tak:

i ja witam się poniedziałkowo ......

i jednak @ przyszła :no: dopiero po 8 dniach od planu, to jak u mnie bardo dużo, wachnięcia były 2-3 dni i tylko tyle, a tu taka niespodzianka .......... :szok: w styczniu i tak mam kontrolną wizytę u gina to chyba będę musiała porozmawiać na pewne tematy, może coś trzeba zadziałać ......... :tak:

ale ogólnie jest OK, wieczorkiem było tylko małe zawiedzenie, dzisiaj już wszystko w porządku i za 6 dni ruszamy do boju, a co, nie ma co czekać, bo 2008 ma sie już ku końcowi, więc trzeba działać ................... :tak::-D:tak:

pozdrawiam słonecznie ............ :tak:

Jarzebinko , ja miałam takie przesunięcie choć aż 10 dni w oststnim cyklu ...to w moim przypadku kompletne zaskoczenie bo do tej pory mozna było kalendarz pisać wg moich @.Tez byłam zaskoczona ....
Ja mysle , że teraz jak jesteście wreszcie na swoim to się uda , bo tak może była jakaś bariera i dlatego nie wychodziło ...teraz nie ma żadnych przeszkód więc napewno będzie ok. Trzymam mocno kciuki juz od dziś :tak::-);-)

reklama
Tak to jest jak się zaczyna staranka to wszytsko lubi się przestawiac, ale gina zawsze warto się poradzić.

phoques-22.gif

Do góry