reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jarzebinka a który masz dziś dzień cyklu ? Czy to możliwe żeby @ przesunęła się o tyle ? Moim zdaniem dokąd nie ma @ to jest nadzieja :tak: Więc jeszcze czekamy razem z Tobą i przynajmniej ja kciuki trzymam dalej :tak:
Beata za Ciebie też kciuki zaciśnięte . Jako weteranka tego forum baaardzo zasługujesz na dzidzię i może tym razem Bozia zrobi Ci niespodziankę ?:tak:
Medio jak się czujesz ?
Aniu a Ty czekasz na rozpoczęcie się porodu SN czy masz mieć CC ?

Pozdrawiam pozostałe staraczki i życzę sukcesów i złotych strzałów w wymarzoną płeć :tak:

Aniu oświeć mnie proszę - to skoro masz mieć CC to powinno się czekać na rozpoczęcie akcji porodowej ? Czy CC nie robi się właśnie w 38 - 39 tyg ciąży ? Czy Ty nie chcesz CC i liczysz na to że urodzisz jednak SN ?

Asus w mairę okay dzięki. Dziś robię porządki-takie od a do z u Krzysia w pokoju. Łózko , biurko wszystko odsuwam i sprzątam. Już w sumie kończę, miło popatzec na efekt.
A Ty jak Kotku?

Medio to nie forsujesz się zbytnio ? Przecież w przesuwanie mebli trzeba włożyć i tak sporo wysiłku . Uważaj na siebie .:tak: To święta planujesz już w 4 z Karolkiem ?
U mnie nic nowego w przyszłym tygodniu mam 4 wizyty u różnych lekarzy a za dwa tygodnie mam zamiar zrobić jeszcze mały remont w kuchni .

Aniu oświeć mnie proszę - to skoro masz mieć CC to powinno się czekać na rozpoczęcie akcji porodowej ? Czy CC nie robi się właśnie w 38 - 39 tyg ciąży ? Czy Ty nie chcesz CC i liczysz na to że urodzisz jednak SN ?

Chcę cc. W poniedziałek jade do lekarza i mogę wziąc od niego skierowanie do szpitala i wypakować się w przyszłym tygodniu ale mi sie nie spieszy. Tak w ogóle to nastawiłam sie że przenosze i urodze w grudniu i tak myslałam że pojade 27 jeszcze do lekarza i wtedy wezmę skierowanie i do szpitala już definitywnie pojadę 1 grudnia, ale planować to ja sobie mogę.....hahah..... dzidzia i tak pewnie ma swoje plany. W każdym razie zobaczymy co mi gin powie w poniedziałek i co mi poradzi. Jak wszystko będzie wysoko i pozamykane to czekam a jak nie to ......zoabczymy.....
Marcinka miałam urodzic 27 czerwca. 28 b byłam u gina i wzięłam skierowanie do szpitala, a że to był czwartek to stwierdziłam że nie ma co w piatek jechac bo i tak w weekend mi nic nie zrobią, bo cc musza zaplanowac jak każda operację, nie ma tak że przychodzisz i idziesz na stół. No i w poniedziałek 2 lipca wstaję rano juz byłam spakowana i mielismy jechac do szpitala a tu nagle plum.....wody mi odeszły i bardzo się z tego cieszyłam bo nie musiałam leżec w szpitalu tylko od razu na porodówkę i przygotowania do cięcia. Jak mi te wody odeszły to już wiedziałam że będe cięta więc od rana nic nie jadłam to tez nie było kłopotu i o 12:58 mały był juz na świecie.
A u Ciebie jak wygląda sytuacja z porodem i w ogóle co mówią lekarze?

Ostatnia edycja:
Asus nie wiem kiedy malutki zechce wyjść, ale prawdopodobnie by mi wcześniej wywoływali, tak powiedziała lekarka(by nie rodzić w święta, to jej propozycja), ale jak bedzie nie wiem bo tu co chwile inne pomysły mają.

Cześć

Jarzębinko przykro mi, ja też tak miałam kilka razy temp. 37C nawet 37.2C a po 6-9 dniach pojawiała się @.:baffled::baffled::baffled: Nic na to nie poradzisz!!!! Organizm często płata figle, zresztą jesteś na innych wątkach i dziewczyny piszą Ci że tak czasami się zdarza.:confused: Główka do góry będzie dobrze!!!!!

asus dzięki- kochana!!!!:-D:-D:-D Powiem szczerze że się nie nastawiam na II- będzie to fajnie , a jak nie to trudno płakać nie będę bo już do tego przywykłam.....;-):tak:

Medio ty nie szalej z meblami kobito!!!!!:szok::szok::szok:

S już prawie spakowany, jutro o 6 wyjezdza na 16 tygodni. Jak dobrze pójdzie to na święta pojedziemy do niego.....:-D:-D no ale u niego nie łapię się na dni płodne....:no::no: więc będzie to tylko relaksik....:-D:-D

Miłego wieczorku laseczki!!!!!

reklama
Do góry