reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin to navington ma zle opinie jak wlasnie na nierowne drogi;/ ja mieszkalam w malej miejscowosci i espiro sprawdzal sie super na piach dziury snieg itp;p a pompowne to duzo osob kupuje tako czy jakos tak .

oczy niebieskie jak na tym ierwszym zdjeciu jest takie kolko to u mnie teraz lekarka tez to pokazal i powiedziala ze to moszna . ale u ciebie nie wiem co na tym zdjeciu w ogole jest;/ nie znam sie ;p ale tylko takie kolko teraz mi lekarka pokazala;p

ewelin ten chcialam do colina http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-2w1-gondola-torba-5xgratis-i3542288175.html ale mutsy wybralam bo mniejszy do bagaznika :)a
ten jest ciekawy i nie drogi :) http://allegro.pl/nowosc-najlzejszy-wozek-roan-teo-folia-moski-i3543395378.html
http://allegro.pl/baby-design-lupo-comfort-dumbo-akcesoria-cz-wa-i3543357701.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelin, z pomyłkami nie było do Ciebie. ;-) Wiadomo, że się zdarzają. Ale wydaje mi się, że u dobrego lekarza o pomyłkę trudno. Tobie dwóch powiedziało, że to córka, wiec się już nie wywiniesz. Jeśli chodzi o wózek - mały on nie jest, ale do samochodu wchodzi ładnie. Koła są odpinane, ładnie się składa - wejdzie do mniejszego bagażnika. Ja byłam bardzo zadowolona.

macy wiem ze nie do mnie;-)ale jak słysze o takich pomyłkach to skóra cierpnie. rozumiem pomylić się na poczatku ale żeby później jak dzieciaczek duży nie zobaczyć ptaszka.wlasnie ten x-lander x-move bardzo mis ie podoba ale koszt to ok 2 tys, mąż mówi zeby cos tańszego znaleźć. Z jednej strony go rozumiem, z drugiej chciałabym mieć fajowy wózek.
elmo twoj coneco bardzo mis sie podoba i cena dobra ale małe kołka więc odpada. Ale ladny naprawde. Ciuszek kupiłam na 1-2 miesiące, nie pamiętam ale to chyba 56. pierwszy w rozmiarówce to 0-1 miesiąca czyli 50. Wiem ze dla moich synków po porodzie od razu to ten 50 był dobry, ale szybko z niego wyrastali dlatego kupiłam 1-2.
daria twoje typy wszystkie mi się podobają. wszystkie super. widze że tez patrzyłaś na x-landera. mi sie jeszcze mutsy evo podoba ale tez jest jednym z droższych wozków.
Niebieskie oczy ja tez nic nie pomogę ze zdjęciem. za bardzo nic na nim nie widzę.ja jak nie mogłam wytrzymac i poszłam na dodatkowe USg w 16,4 tygodnia to lekarz zwrocił mi pieniadze bo powiedził ze teraz niema co robic USG i aby przyjsc za 3 tygodnie, sąde na chwilę przyłożył do brzucha i zobaczył ogólnie dziecko ale jak spytałam sie o plec powiedził że wie tak mniej więcej, nic miedzy nogami nie odstaje. nic nie powiedział za bardzo ale trochę mnie uspokoił ze nic tam nie widzi.ale jedno jest pewne usg na tym etapie ciąży nie chca robic, chyba ze pojdziesz i powiesz konkretnie ze chodzi ci o określenie płci a on sie zgodzi.

ewelin jesli bys kupowała x-lander x-move to zobacz koniecznie na internecie, bo ktoras seria i wozki byly wadliwe. Interesowalam sie tymi wozkami z pol roku temu i wtedy bardzo duzo opini negatywnych bylo na temat tego wozka, a mianowicie łamała się raczka i coś tam jeszcze, kobiecie dziecko na klatce schodowej wypadlo na twarz na ziemie i bylo wiecej takich artykułow. Próbowałam teraz znajsc je i nie udaje się.

Wiecie co, my tu sie staramy o dzieciaki, a ja co wejde na jakis serwis to ciagle pobicia, zabojstwa dzieci, dzis mna wstrzasnał artykuł Matka i konkubent zakatowali trzymiesięczne dziecko w Łodzi , jakim trzeba byc potworem zeby 3 miesieczne dziecko zabic, katowac...

Elmo Twoja bryka jest super...naprawdę fajny wózeczek !!! Ale chyba nie ma możliwości zamontować fotelika ???

Ja jestem wózkomaniaczką ... jak już pisałam Mutsy evo,igo to moje typy...wczoraj widziałam x-landera i miałam możliwość "przejechać się" nim...fajny fajny...a jaki kolorek żywy ten różowy...ładny !!!

Dorcia, ja też sobie najpierw rundę zrobiłam w sklepie z wózkami i x-lander mi najbardziej pasował.
Airfix, wbiłam w wujka googla wadliwy x-lander i kilka stron wyskoczyło.

ewelin ja za evo to dalam tak malo bo sie udalo jak nie wiem :) 400 e dala moja mama na chrzciny colinowi na wozek to kupilam caly zestaw fotelik be safe izi sleep torbe i spiworek i jeszcze mi kasy zostalo :) mialam takie szczescie ze dawali duza promocje wtedy w sklepie :) ma jeden minus ten wozek jak jest nawet lekkie podniesienie musisz pdniesc wozek bo raz o mało nie pękł mi przód;/ w kolach pompowanych nie ma tego problemu bo podjedzie na wszystko lecz tutaj w piankowych nie zawsze jest wesolo;p ale ja potrzebowalam maly lekki wozek zeby jak do polski jechac malo miejsca zajmowalo :) a i np juz pare razy mialam go na reklamacji :-p a np moj stry wozek espiro do nadii co mialam nic sie z nim nie dzialo a taki tani byl;p maz do mnie kiedys powiedzial ze taki wozek jak mutsy to sie nie powinien tak psuc czy targac material ale nigdy nie wiadomo co sie trafi :) a do tego x landera x move to pamietam tyle ze gondola bardzo na stelazu latala jak by miala zaraz wypasc ;/ ale wiesz mi sie podobal jeden wozyczek w niemczech BRITAX affinity i ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Britax B-SMART wózek głęboko-spacerowy MEGA PROMOCJA jest jeszcze 3 kolowy i na duzych kolach :)

Ewelin tak ten coneco jest niedrogi, 4 lata temu za ta wersje zaplacilam ok. 850 zl. Jak dla mnie mozna znalesc fajny wózek do tysiaca zlotych a moj m z góry powiedzial ze drozszego nie kupimy mimo ze wózek sponsorowali dziadkowie. Teraz wiem ze wole zainwestowac w fajna leciutka spacerówke po pól roku. Aczkolwiek te x landery i inne bardzo mi sie podobaja. Jednak nie na moja kieszen. Ja mieszkam na blokach wiec nie bylam wybredna, spcery po chodnikach i drogach asfaltowych.
Dorcia tak nie ma opcji montowania fotelika ale mi na tym nie zalezalo gdyz jestem wrogiem wozenia dzieci w fotelikach wiecej niz potrzeba podczas podrozy samochodem.

A tak naprawde jesli to bedzie moj wymarzony syn to ja osobiscie moge go nawet na spacerach na rekach nosic :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry