Dorcia ja nie wiem jak dokladnie dziala ovufriend, ale u mnie pare razy nawalil i zlikwidowalam konto. Owulke mialam potwierdzona w danym dniu, a ovu..wykrywal mi ja zupelnie kiedy indziej, przez co fl byla mocno skrocona.
U Nas za dwa miesiace minie rok
Boze, kto by pomyslal. Pamietam jak dzis jak Ł. mowil mi - to poczekajmy do stycznia, bo jak bede miec urodziny to juz sie nie napijesz jak bedziesz w ciazy, a chcialbym swietowac z Toba. Wtedy to bylo fajne myslenie - ze to hop siup i juz a okazalo sie zupelnie inaczej. U mnie Castagnus jak pisalam nie zmienil w cyklach nic, od marca od kiedy dowiedzialam sie o torbieli cykle z 28 dni wydluzyly mi sie do 31-33. Przedostatni poszedl juz fajnie w dol, a ostatni trwal 27 dni. Zobaczymy jak bedzie teraz, a Ty nie zamartwiaj sie na zapas !! Miesiac w miesiac nawet jak sama w to nie wierze, powtarzam sobie ze sie uda ze musi i musi chocby kurka wodna nie wiem co !! :-)
vviedźma dziekuje za kciukaski , jutro usg to sie dowiem na jakim etapie jest moja owu
Co do problemow z tluszczem w kale, zdarzalo Ci sie to juz wczesniej ?
Moze masz przejsciowe problemy z ukladem pokarmowym, watpie Kochana zeby suplementy to spowodowaly, ale jesli masz byc spokojniesza, wybierz sie jutro do lekarza pierwszego kontaktu popros o badania w kierunku oceny funkcji watroby i trzustki ale na pewno wszystko bedzie w porzadku :*
Ja proby watrobowe robilam co 2-3 miesiace kiedy bralam tabletki anty, kurde jak teraz pomysle ze przez 8 lat faszerowalam sie taka chemia to plakac sie chce
Airfix CLO biore w tej chwili 1 miesiac, w dawce mniejszej niz to przepisala mi gin, bo 1 tabletka jak dla mnie to stanowczo za duzo, bo owulacje mialam swoja, dodatkowo pije Ziolka i strach sie przestymulowac. Na innym watku dziewczyna tez na oko lekarza dostala CLO, bez zadnego monitu, najpierw po 1 tabletce, potem gin zwiekszyl jej do 2 dziennie i po bodajze 3 miesiacach wyhodowala sobie torbiel 7cm na jajniku
szok, jacy idioci lecza ludzi. Ale kolezanka z watku na ktorym jestem od poczatku byla stymulowana CLO i u Niej ladnie rosly pechole, raz byly 3, innym razem 4 ale niestety dzidzi nadal nie ma :-( u mnie na srodowym usg jeszcze nic nie bylo widac, poza paroma pecherzykami na prawym jajniku, gdzie od dobrych paru miesiecy pracowal tylko lewy, wiec moze cos sie ruszy. Jutro mam kolejne usg, jestem strasznie ciekawa co zobacze. Raz ze pecherzykow moze byc wiecej, choc oczywiscie nie musi, a dwa zapewne beda szybciej rosly. Na pewno napisze co i jak
a jak bylo u Ciebie ? W jakiej dawce bierzesz CLO ?
Milego wieczorku :***