dorcia o popatrz !
a juz myslalam ze ja tu z najstarszym narybkiem sie staram o drugie
Ola bardzo chcialaby rodzenstwo. Ogolnie jak robilismy porzadki w zabawkach to ubranek dla lalek wyrzucac nie mozna bo "jak urodzisz dzidziusia to sie moga przydac prawda ? "
Ł. z kolei marzy o chlopcu, na co Ola twardo zapowiedziala, ze nawet jak urodzi sie braciszek to ona go bedzie w sukienki ubierac
ot co !
Bolala Cie glowa po Castagnusie ? Mnie wlasnie nic, zupelnie nic sie nie dzialo, przez cale 3 miesiace brania go. Teraz z kolei kolejny dzien boli mnie glowa, kiedy biore CLO ( no teraz juz nie biore bo to tylko przez 5 dni ) wiec podejrzewam, ze chyba mi nie sluzy, i raczej na pewno w kolejnym cyklu go nie wezme.
Dorcia ile Wy juz sie staracie bo cos mi przemknelo, ze podobnie jak my
vviedźma ja juz Castagnusa nie biore, w poprzednim cyklu zakonczylam 3-miesieczna kuracje, efektow szczerze oszalamiajacych nie bylo, na PMS jak pisalam pomoglo na pewno, ale na wyregulowanie cykli nie bardzo, chyba ze rzeczywiscie razem z Ziolkami w poprzednim cyklu wszystko bylo "ksiazkowo". Wyczytalam gdzies, ze zalecane nawet jest branie Castagnusa w polaczeniu z piciem Ziolek O.Sroki.
Ty juz 4 dzien po owu, a ja zastanawiam sie czy moja do mnie nie zawita za niedlugo
Dzis robilam test - o 19, pod spodem wkleje zdjecie. Swoja droga pierwszy raz zakupilam testy z biala koncowka
zawsze mialam z tej samej firmy albo z niebieska albo z zielona. No ale coz.
elmo ja stosuje takie testy :
Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt+ 5 test ciążowy (3534939292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. od samego poczatku, powiem Ci, ze nigdy nie zawiodly, ale teraz kupilam tylko 10 sztuk i sie okazuje ze zupelnie inne - tzn opakowanie niby takie samo ale koncowka biala i krechy jakies takie inne -zrobilam za Twoja rada pierwszy dzis o 19 i pod postem sama ocen. Chyba cos jest na rzeczy,stawiam ja pojutrze. Przewaznie przed owulacja mam tzw. przedowulacyjny spadek, tzn mozesz to przyuwazyc na wykresach, przewaznie jest jeden spadek, i nastepny to owulacja.
Dzis juz wypilam 2x napoj sodowy + 1x irygacja. Jutro zwieksze do 3xdziennie + 2xirygacja.
Powiedz mi a jak jest z tym ph u Naszych eM ? Zakodowalam juz ta wode z cytryna, ale czy np on moze tez pic napoj sodowy na pare dni przed moja owulka ?
Poki co bede robic testy 2xdziennie, zobaczymy, cos mi sie widzi ze owu sie zbliza wielkimi krokami
Mam tylko problem z jedna sprawa - Ł. pracuje teraz na nocna zmiane, wraca o 6 do domu, jak to sie ma do przytulanek porannych ? Bo rozumiem, ze tu tez w gre wchodzi wypoczecie, a on teraz sypia w ciagu dnia, wstaje popoludniu, rano nie jest jakis mega zmeczony, ale nie wiem jak to sie bedzie mialo teraz w czasie owulacji
Jutro z ranca zaciagne go do wyra ;-)
nie wiem skad ta ciemna krecha na pasku
Tymczasem milego wieczorku Wam :*