reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny za gratulacje.
polisia jednak nie kupiłam nic różowego. Musze chyba ochłonąć po tym wszystkim, ale jak cos kupię to wkleję fotke.
klaudia z całego serca gratuluję, ja powiedziłam dopiero w 11 tygodniu, ale dlatego że musiałam położyć sie do szpitala, mama pomaga mi przy chłopcach więc ciężko by było ukryć moją nieobecność w domu. Ale napewno powiedziałabym po 12 stym tygodniu.
Milla dzięki, mąż chyba tez jeszcze uwierzyc nie może że będzie miał córeczkę. (jak to mówią inni "córeczka tatusia". Widze że dla niego to też wielkie przeżycie, chociaż od poczatku mi mówił że będzie córa.Mój mąż do skrytych należny dlatego wiele sie nie dowiem, ale wyraz twarzy zdradza jego ogromne uczucia z tym zwiazane :-)

reklama
Klaudia, Antosia- gratulacje ogromne , jak znajdziecie chwile to napiszcie jak wasze staranka wyglądały odnośnie płci, ile od owu itp. :)
interesuje mnie to wszystko ponieważ bardzo jestem nastawiona na ten cykl i obym się nie zawiodła:-(
dziś zaaplikowałam pierwszą dawkę rephresh
idzie do mnie sylk tylko nie wiem czy dojdzie:) no i dziś zakupiłam wode demineralizowaną:) jakby co:-)
Evelin- pokuś się w końcu na coś różowego i pochwal się nam na forum :) czekam:-):-)
Airfix- u mnie podobnie to wszystko wygląda z tym planowaniem, różnicą wieku miedzy dziećmi, mam dużo przeciw aby teraz mieć drugie dziecko, jednak jest bardzo dużo za- tak bardzo bym chciała:-(ale damy rade, zobaczysz
Polisia- ty także planowałaś córe, może napiszesz jakieś wskazówki, jak szybko zaciążyć z córą oczywiście:-)

pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny

To ja się Wam dziewczyny przyznam, że ostatnio mam jakieś takie ogromne pragnienie córki że szok, nigdy wcześniej czegoś takiego nie odczuwałam. Jeszcze rok temu to mąż mi wkręcał śrubę żeby była córka ale teraz to ja chyba jej bardziej pragnę niż on ....
Ewelin mąż musi być bardzo bardzo dumny :) a Ty już możesz się spokojnie cieszyć i nie stresować.
Ja mam nadzieję że i u mnie się w końcu poukłada i będziemy mogli zacząć starania ...

Chyba u mnie sie pojawiło lekkie plamienie, moze z tego @ bedzie, czas pokaze. Pytanie mam do Was dziewczyny jak i do Piranhy - jestem strasznie chora, syropy,psikadła do gardła, to nic nie daje, trwa to juz od soboty, nie wiem czy znow nie dostane antybiotyku-a ktos tam wczesniej pisał że antybiotyk sprzyja planowaniu chłopca.A staranka by były tuz tuz, jesli plamienie sie dzis rozkreci i @ nadejdzie. Czym rzeczywiscie omijac te antybiotyki?Albo czym sie podkurować?
Jesli @ dostanę dziś na dobre, to nawet fazy ksiezyca wedlug jonasa mi nie bede sprzyjac aby poczac corke;), nawet kalendarz chinski, nic z tych pierdół ;) Wiec wierze w magie suplementow,diety, jonów
Ana to widze że mamy jednakowa sytuację. Jest dużo przeciwnosci i duzo przeciw posiadaniu dziecka, ale jest tez duzo plusów i nieodparta chec macierzynstwa. Czuje ze ten miesiac nam sie uda Ana :)Trzymam kciuki za Ciebie i za inne staraczki :)

Dziewczyny wielkie dzięki za tak miłe ponowne przyjęcie...nie spodziewałam się że będziecie mnie pamiętać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracam do Was z nowymi siłami na starania !!!
Ja wczoraj rozmawiałam z M na temat najbliższych miesięcy ... postanowiliśmy faktycznie nie przerywać staranek i M obiecał że będzie zażywał wszystko co mu pod nos podłoże :tak::tak::tak:
Więc kupuję wszystko co mam kupić !!! Myślę nad tym Fertilman ...hmmm...on zawiera wszystko co mi potrzeba ( a raczej żołnierzykom M )
Oto skład L-karnityna, L-arginina, cynk, selen, witaminy z grupy B, witamina C, witamina E, glutation, koenzym Q10 i kwas foliowy. 1 k

A dla kobiet jest FERTILCARE skład 1 kapsułka...2 mg Witamina B2, Witamina B3 20 mg, witamina B6 10 mg, 100 mg witamina C, witamina E 20 mg, kwas foliowy (kwas foliowy) 400ug, witamina B12 6ug Witamina K 70ug, żelazko 15mg, Selen 50ug, Magnez 150mg , Cynk 15 mg L-Arginina 250 mg L-Tauryna 50 mg.

Elmo
co Ty na ten Fertilman i Fertilcare ??? Teraz czas żebym i ja poszła w Twoje ślady !!! Zrobię wszystko żeby we mnie zamieszkał synek...ale najbardziej chcę po prostu być w ciąży !!! Te wszystkie "cuda" nie zaszkodzą a mogą pomóc !!! Więc ślij ślij fluidki chłopaczkowe !!!
A powiedz mi do samych II mierzyłaś tempkę, ph itp. ???

Czy tylko ja staram się o chłopca ??? AAAA nie WIEDŹMA...jesteśmy razem na placu boju siusiakowego !!!

Ja mojemu nic nie wspominam o cenach badań,leków itp. ... po co się ma chłopina denerwować ?!

Klaudia GRATULACJE !!! !!! !!!

Czarna
dziękuję ...z Twoimi kciukami musi się udać !!!!!!!!! Buziaki dla dzieciaczków !!!

Mamakaja dzięki wielkie za kciuki !!!

krystianmartin dodatkowo do Fertilman jeszcze L-karnityna i Maca ???

Dziewczyny jesteście wielkie !!! Jak już się zdecydowałam próboiwać na chłopca to MUSI się udać ...po prostu MUSI !!!!

ELMO właśnie przeczytałam Twój opis staranek kilkakrotnie i
SZACUN KOBIETO !!! JESTEŚ NIESAMOWITA !!!
Ja niestety mogę z tego "podkraść" 10-15 procent...reszta odpada ze względu na nerki....jedno mogę jeść na pewno ZIEMNIAKI !!!
Ile dam radę tyle chcę zrobić !!! ŚLIJ FLUIDKI ...na pewno się przydadzą !!!

Ostatnia edycja:
No, No coraz wiecej Nas tutaj. Oczywiscie wszystkim zycze powodzenia w staraniach i przesylam ciazowe fluidki.
Ja nareszcie doczekalam sie listu z data USG - 30 wrzesnia. To bedzie 12 tydzien, wiec za wczesnie na zgadywanie nuba ale poprosze o ladne zdjecie czaszki to moze ze skull theory da sie cos zobaczyc :)

Krystianmartin napisz mi proszę na co ta Maca i ile facet musi jej brać bo po przerwie na bb mam chyba spore zaległości

Hej dziewczynki, czy ma któraś może sylk do odsprzedania? zamówiłam 3 tygodnie temu i nie mają na stanie, teraz mają mi zwrócić pieniądze ale po jakim czasie..

reklama
maggie ja mam do odsprzedania sylk dosłownie wziełam kilka kropelek ponieważ mnie sie udała w drugim cyklu a w pierwszym kiedy używałam sylk:-)

Do góry