reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Z pierwszym synem starania o dziecko. A ze myslalam ze tylko w owulacje moge zajsc to w sam srodek wcelowany. Bardzo mialam nadzieje na corke i nic. Z drugim tez w owu. wcelowany a o tym ze mozna zaplanowac plec przeczytalam jak bylam w 3 miesiacu. 3 ciaza planowana zoska. Sex w 9 dc. Owul. w 13. Bylam pewna corci. Plakalam z dwa miesiace. Maz wtedy pil duzo mleka piwa. Do tego pracowal jako spawacz. 4 ciaza . A wiec tak bralam suplementy kupilam sylk. Robilam wykresy cyklu.badalam sluz.bralam laktowaginal.to byl luty. A starania mialy byc od maja.i zaszlam z prezerwatywa. I do tego nic sie z nia nie stalo. Ani ja ani maz nie czulísmy wyciekow zadnych. Ale i tak ph bylo niskie bo mierzylam co dzíen. Do tego sex w lutym byl tylko dwa razy. Bo maz potem chory wiec duzo przed i duzo po owul. Wszystkie wrozby wskazywaly corke. Beta nub . A tu jédrek. Nie pytajcie jak zareagowalam na kolejnego siurka. A najgorzej ze maz i chlopcy bardzo pragneli siostry. Dlugo plakali ze jej nie bedzie
Mar-chew
Maran-atha - super ten link niemiecki... jakim cudem to się pokrywa z moimi dniami płodnymi?
Ana87
Andziak- dziękuje za odpowiedz. ale możesz powiedzieć że zrobiłaś wszystko i to jest najważniejsze. Najważniejsze jest również to że dzieciaczki są zdrowe. Domyślam się jak bardzo pragnęłaś córki.ja też bardzo pragne córki, jednak powiem Ci że jak zrobie wszystko co tylko mi się uda na płeć żeńską, a wyszedłby siusiak:-) to wiedziałabym chociaż że dziewczynka nie jest mi pisana. Ty na pewno masz wspaniałych synów. Znam rodziny które mają same córki i bardzo pragną syna, a tu nic.
rano właśnie dostałam okres. całą noc mnie niemiłosiernie rwało, aż rano nadeszła @. z jednej strony jest mi smutno, bo nie zdawałam sobie sprawy że bez zabezpieczenia można mieć problem i nie zachodzić w ciąże wcale.:-(
przecież tyle się czyta o wpadkach nastolatków, a ja jak chcem to nic:---(
rano właśnie dostałam okres. całą noc mnie niemiłosiernie rwało, aż rano nadeszła @. z jednej strony jest mi smutno, bo nie zdawałam sobie sprawy że bez zabezpieczenia można mieć problem i nie zachodzić w ciąże wcale.:-(
przecież tyle się czyta o wpadkach nastolatków, a ja jak chcem to nic:---(
Mar-chew ten link od Maran pokazuje Ci płec tylko w zaleznosci od dnia kiedy dojdzie do owulacji i mozesz sprawdzic czy meski znak czy zenski. To jest pokazane na caly miesiac te płcie w zaleznosci od fazy ksiezy, czyli kazda z nas w ciagu miesiaca ma jedna owulacje i sobie patrzy co by wypadło w ten dzien, wedlug kalendarza ja sobie np. obliczylam ze ovu przyjdzie ok 1,2,3 pazdziernika i sprawdzam na tym kalendarzu czy na tablicach co by wypadlo wtedy ty tez-wyznacz mniej wiecej dni plodne, kiedy ovu przyjdzie i sprawdz
Ana a ja tak trzymałam kciuki za Ciebie, smutno troche. Ale głowa do gory, spisz sobie wszystko na kartce co Ci napisalam kiedys- co masz brac z tych suplementów,nawet nazwy Ci napisalam zebys z allegro nie musiala zamawiac, co jeść i sie dostosuj do tego, a wtedy masz wieksze szanse na dziewczynke. Kazdy dzien straty kiedy tego nie lykasz nie stosujesz dziala na twoja niekorzysc, bo im dluzej sie to zazywa tym lepiej.
Ana a ja tak trzymałam kciuki za Ciebie, smutno troche. Ale głowa do gory, spisz sobie wszystko na kartce co Ci napisalam kiedys- co masz brac z tych suplementów,nawet nazwy Ci napisalam zebys z allegro nie musiala zamawiac, co jeść i sie dostosuj do tego, a wtedy masz wieksze szanse na dziewczynke. Kazdy dzien straty kiedy tego nie lykasz nie stosujesz dziala na twoja niekorzysc, bo im dluzej sie to zazywa tym lepiej.
Ana87
Airfix- dziękuje łapie mnie czasami rezygnacja już:-( zamówiłam w aptece represh , mogłabyś mi doradzić kiedy go zacząć stosować? ostatnie cykle to 34dniowe cykle. tz, ten i poprzedni , test owu pozytywny 19 i 20dc.
a jak by nie przejmował się odstępem tylko działał z tym represh przed owu? co sądzisz?
a jak by nie przejmował się odstępem tylko działał z tym represh przed owu? co sądzisz?
Matik2012
andziak to niesamowite co piszesz !!! szok o ludu czyli nie wiesz które to były dni ? a masz jeszcze en wykres?
a ja bez zmian na ten moment jest tak samo ale wieczorna zaczyna takimi schodkami schodzić w dół więc zobaczę te 2 kolejne dni czy też w dół
test dziś chyba nie zrobię nie wiem już sama czy jest sens
boli mnie gardło i głowa
Faktycznie
a ja bez zmian na ten moment jest tak samo ale wieczorna zaczyna takimi schodkami schodzić w dół więc zobaczę te 2 kolejne dni czy też w dół
test dziś chyba nie zrobię nie wiem już sama czy jest sens
boli mnie gardło i głowa
Faktycznie
Ana najpierw zamow paski, zebys wiedziala jakie masz Ph, bo zastosujesz Rephresh i dalej nie bedziesz wiedziec moja droga jakie masz PH i czy Rephresh u Ciebie je obniza Na mnie nie dziala Sylk,a na wiekszosc tak, na mnie działa Rephresh, a na innych nie musi. To nie tak, ze mi pomogl to i na bank Tobie obnizy. Ale to zrob tak, jak juz masz @ to jak sie skonczy zmierz PH, zaaplikuj caly aplikator Rephresh ( 1 na 3 dni ) i tak na drugi dzien zmierz czy Ci obnizył czy nie. U mnie przez te 3 dni nastepowalo niesamowite zluszczanie,wyczyscilo sie wszystko i PH mam ładne. Potem przed starankami mozesz dac kropelke Sylk o ile Ph nie bedzie w granicy 4,5, i po starankach znow dajesz kropelke Sylk i mierzysz PH, jak wysokie to znow dajesz i tak przez 4 godz pilnujesz PH potem na noc tampon z limonka, a jesli twoje ph przed staraniami bedzie niske-tak jak u mnie- to ja juz nic nie aplikuje przed, dopiero po pilnuje PH z tym ze u mnie po dziala tylko Rephresh, tylko pamietaj wycisnij na palec kropeleczke maluska bo inaczej ten zel chyba ze gesty jest, by utrudniał poruszanie sie plemnikom,albo by wyginely wszystkie i znow sprawdz czy obnizyl. Najlepiej zaczac od przetestowania Sylku, bo ma fajna konsystencje i w sumie mozna do przez 4 godz czesto uzyc, a rephresh ja uzywam bardzo ostroznie.
Na temat odstepu zdania sa podzielone, teraz chyba dzien przed owu skonczyliscie starania? i nie wyszło. Wiec moze trzeba by pilnowac niskiego PH i dzialac w owulacje? nie wiem.. Moze niech sie dziewczyny jeszcze wypowiedza.
Ana i nie pomyl Rephresh z Refresh
Matik bidulko, wiem że ciezko tak czekać na to co będzie, ale sprobuj myslec pozytywnie, to duzo daje
Na temat odstepu zdania sa podzielone, teraz chyba dzien przed owu skonczyliscie starania? i nie wyszło. Wiec moze trzeba by pilnowac niskiego PH i dzialac w owulacje? nie wiem.. Moze niech sie dziewczyny jeszcze wypowiedza.
Ana i nie pomyl Rephresh z Refresh
Matik bidulko, wiem że ciezko tak czekać na to co będzie, ale sprobuj myslec pozytywnie, to duzo daje
Ostatnia edycja:
reklama
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Witam się z poranną kawką. Poki co jeszcze diety dziewczynkowej nie wprowadziłam więc mogę się podelektować . Jej nie było mnie miesiąc a widzę już nowe nicki. Fajnie. Postaram się powoli wszystko ogarnąć.
Maranatha dzięki za info to Elmo pewnie wniebowzięta, że jest upragniony chłopak. Czekamy na potwierdzenie córki Ewelin.
Eden Sofi tu zagląda i inne mamy dwóch chłopaczków? Dziewczyny co mają jedno dziecko na pewno Wam się uda. A jak nie (w co nie wierzę) to przynajmniej będziecie miały pewność, że wszystko zrobiłyście co w Waszej mocy.
Ja czasem sie łamię i liczę się z tym, że może być trzeci chłopak. Pewnie byłoby mi ciężko na początku ale potem bym kochała jak dwóch pozostałych. Gorzej z tymi ludźmi i ich gadaniem...
Andziak trzymaj się chłopaki są super, a z czasem będzie coraz lżej. Dzieci szybko rosną.
Miłego dnia
Maranatha dzięki za info to Elmo pewnie wniebowzięta, że jest upragniony chłopak. Czekamy na potwierdzenie córki Ewelin.
Eden Sofi tu zagląda i inne mamy dwóch chłopaczków? Dziewczyny co mają jedno dziecko na pewno Wam się uda. A jak nie (w co nie wierzę) to przynajmniej będziecie miały pewność, że wszystko zrobiłyście co w Waszej mocy.
Ja czasem sie łamię i liczę się z tym, że może być trzeci chłopak. Pewnie byłoby mi ciężko na początku ale potem bym kochała jak dwóch pozostałych. Gorzej z tymi ludźmi i ich gadaniem...
Andziak trzymaj się chłopaki są super, a z czasem będzie coraz lżej. Dzieci szybko rosną.
Miłego dnia
Podziel się: