reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejjj!!! Wreszcie mam internet. Długo mnie nie było i nie nadrobię Was. EWELIN wiadomo już kogo masz w brzuszku?? A u ELMO?
Ja staruję na wiosnę 2014.

reklama
no właśnie tego nie wiem kiedy bo nie wiem kiedy była owu maja 2 faza zawsze trwa 16dni wiec jak będzie @ to będę wiedziała kiedy było ovu
choć ten brzuch boli i zaczyna mi się znowu bulgotanie w brzuchu w zeszłym cyklu też tak miałam przed okresem ok 4 dni:baffled::no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Araki tak jak tu widziałam, to 13-16 tc już dziewczyny są w stanie ocenić, ja mam wizytę na przełomie 11/12 tc więc za wczesnie na nuba, a potem pewnie dopiero połówkowe, więc już lekarz mi powie hehe :) zazdroszczę taty :D

Airfix tak sobie jeszcze odnosnie tego Jonasa przypomnialam, że mi w tym roku by sie jeden cykl naturalny pokrył z tym kosmicznym, jesli sie nie przesunie oczywiscie nic I to by było w listopadzie I wówczas wychodził by mi chłopak, ale mysle, że może mi sie przesunąć I żaden sie nie pokryje... do tego miesiaca miała regularne w tym roku cycle, ale ten jakis nie taki - owu winnam miec ok. 17-18 dnia cyklu a dzić juz 21 dzień cyklu I nie mam pewności, że owu była, wydaje mi sie, że mogła być wczoraj, może dziś, ale nie mam pewności a tempka z dziś niska, no ale jesli wzrosnie w najlizszych 3 dniach to znaczy, że jednak była... no a jeszcze odnosnie tego księzyca w znaku żeńskim lub męskim to sprawdziłam sobie wstecz I z Alą ksiązyc był w znaku zenskim I z Maja też, wiec u mnie księżyc sie sprawdzil ;)
Milla Elmo na chłopca :) a Eweline idzie 16 wrzesnia na potwierdzenie, że ma córeczke :)

Airfix- dziś mój 34dc. na razie @ nie ma. piersi mam pełne, ale to kwestia czasu kiedy @ nadejdzie. denerwuje mnie to że cykle mi się przedłużają. test ciążowy zrobiłam przedwczoraj . od kilku dni jestem bardzoooo zła na wszystkich, a szczególnie na siebie.:-( myślałam że za późno skończyłam przytulanie , bo w dzień kiedy na testach owu pojawiła się druga kreska, czyli niby blisko owu. a tu nic:-:)-:)-( za bardzo świruje i mój organizm wariuje.
kilka lat temu miałam dość często powracające infekcje pochwy , czyli znaczyłoby że miałam wysokie ph. no i rzeczywiście w tamtym czasie zaciążyłam z synem:-) w poprzednim miesiącu gdy zaczęłam starania o dzidzie to czułam że zaczyna mi się jakaś infekcja, użyłam maści crocrimatozolum ( nie wiem czy dobrze napisałam) no i myłam się w płynie takim niebieskim z biedronki intinea z rumiankiem i mi przeszło. obecnie jest wszysko ok , ale jakie ph mam to nie mam pojęcia. :-(
jak już przyjdzie @ to sobie zakupie lactacyd Femina plus, i ten represh, na razie z sylkiem się wstrzymam bo nie wiem czy na mnie także zadziała.

Co tam u Was. Ja zabiegana strasznie.
Zaciazonym wielkie gratulacje.Szkoda ze mnie to juz nie czeka.
U nas ok.Ale szkola terapie i zasmarkany zabkujacy i wszedzie wchodzacy Jedrula pochlaniaja moj czas bez reszty.Do tego mamusia bez komentarza .Chyba z nia najgorzej.
Jedrzej rosniie jest kropka w kropke podobny do kuby.Nie wysilil sie mezulek
Pokaze wam zdjecie jak blizniacy jednojajowi/
Ale kuba to byl aniol a jedrek diabel wcielony.
Ja ok.Ale wkurza mnie jak czytam ze socha, gardias,steczkowska , cichopek pragneli bardzo corki i co? maja. A ja pragnelam za nie wszystkie chyba razem wziete i co? nicoMam 4 synow

Andziak ja tak pragnelam corki jak bylam w pierwszej ciazy ze myslalam ze oszaleje, to bylo w psychice, i co? mam synka:) a te ciaze tych sławnych ludziów to mi sie wydaje podejrzane , moze one po prostu płaca za płec, a co, stac je.
maran fajny ten kalendarz od Ciebie, i powiem Ci ze w sumie ten poczatek pazdziernika wychodzi tak jak wyliczylam, niby 1 pazdziernika znak bedzie w zenskim ale dopiero od 19.52 wiec wedlug tego Twojego linka jest wpisany meski jeszcze, ale juz 2 i 3 pazdziernik, a wtedy przewiduje i sobie zycze ovu wychodzi piekna dziewczynka :) ale i tego 1 pazdziernika moge działac ale juz po 19.52 z synkiem rowniez mi sie sprawdzilo. Czyli te tablice z ktorych ja skorzystalam dobrze odczytałam :) wiec u polisi to musi byc dziewczynka i juz :) Tak juz opanowałam te tablice ze chyba zaczne kase na tym bic hahah
krystianmartin zamowilam dzis te swiece też :) takie piekniuskie na allegro, w ksztacie szyszki, ula i cos tam jeszcze :) bodajze 5 szt za 20zl z przesylka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry