reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejjj!!! Wreszcie mam internet. Długo mnie nie było i nie nadrobię Was. EWELIN wiadomo już kogo masz w brzuszku?? A u ELMO?
Ja staruję na wiosnę 2014.

reklama
no właśnie tego nie wiem kiedy bo nie wiem kiedy była owu maja 2 faza zawsze trwa 16dni wiec jak będzie @ to będę wiedziała kiedy było ovu
choć ten brzuch boli i zaczyna mi się znowu bulgotanie w brzuchu w zeszłym cyklu też tak miałam przed okresem ok 4 dni:baffled::no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Araki tak jak tu widziałam, to 13-16 tc już dziewczyny są w stanie ocenić, ja mam wizytę na przełomie 11/12 tc więc za wczesnie na nuba, a potem pewnie dopiero połówkowe, więc już lekarz mi powie hehe :) zazdroszczę taty :D

Airfix tak sobie jeszcze odnosnie tego Jonasa przypomnialam, że mi w tym roku by sie jeden cykl naturalny pokrył z tym kosmicznym, jesli sie nie przesunie oczywiscie nic I to by było w listopadzie I wówczas wychodził by mi chłopak, ale mysle, że może mi sie przesunąć I żaden sie nie pokryje... do tego miesiaca miała regularne w tym roku cycle, ale ten jakis nie taki - owu winnam miec ok. 17-18 dnia cyklu a dzić juz 21 dzień cyklu I nie mam pewności, że owu była, wydaje mi sie, że mogła być wczoraj, może dziś, ale nie mam pewności a tempka z dziś niska, no ale jesli wzrosnie w najlizszych 3 dniach to znaczy, że jednak była... no a jeszcze odnosnie tego księzyca w znaku żeńskim lub męskim to sprawdziłam sobie wstecz I z Alą ksiązyc był w znaku zenskim I z Maja też, wiec u mnie księżyc sie sprawdzil ;)
Milla Elmo na chłopca :) a Eweline idzie 16 wrzesnia na potwierdzenie, że ma córeczke :)

Airfix- dziś mój 34dc. na razie @ nie ma. piersi mam pełne, ale to kwestia czasu kiedy @ nadejdzie. denerwuje mnie to że cykle mi się przedłużają. test ciążowy zrobiłam przedwczoraj . od kilku dni jestem bardzoooo zła na wszystkich, a szczególnie na siebie.:-( myślałam że za późno skończyłam przytulanie , bo w dzień kiedy na testach owu pojawiła się druga kreska, czyli niby blisko owu. a tu nic:-:)-:)-( za bardzo świruje i mój organizm wariuje.
kilka lat temu miałam dość często powracające infekcje pochwy , czyli znaczyłoby że miałam wysokie ph. no i rzeczywiście w tamtym czasie zaciążyłam z synem:-) w poprzednim miesiącu gdy zaczęłam starania o dzidzie to czułam że zaczyna mi się jakaś infekcja, użyłam maści crocrimatozolum ( nie wiem czy dobrze napisałam) no i myłam się w płynie takim niebieskim z biedronki intinea z rumiankiem i mi przeszło. obecnie jest wszysko ok , ale jakie ph mam to nie mam pojęcia. :-(
jak już przyjdzie @ to sobie zakupie lactacyd Femina plus, i ten represh, na razie z sylkiem się wstrzymam bo nie wiem czy na mnie także zadziała.

Co tam u Was. Ja zabiegana strasznie.
Zaciazonym wielkie gratulacje.Szkoda ze mnie to juz nie czeka.
U nas ok.Ale szkola terapie i zasmarkany zabkujacy i wszedzie wchodzacy Jedrula pochlaniaja moj czas bez reszty.Do tego mamusia bez komentarza .Chyba z nia najgorzej.
Jedrzej rosniie jest kropka w kropke podobny do kuby.Nie wysilil sie mezulek
Pokaze wam zdjecie jak blizniacy jednojajowi/
Ale kuba to byl aniol a jedrek diabel wcielony.
Ja ok.Ale wkurza mnie jak czytam ze socha, gardias,steczkowska , cichopek pragneli bardzo corki i co? maja. A ja pragnelam za nie wszystkie chyba razem wziete i co? nicoMam 4 synow

Andziak ja tak pragnelam corki jak bylam w pierwszej ciazy ze myslalam ze oszaleje, to bylo w psychice, i co? mam synka:) a te ciaze tych sławnych ludziów to mi sie wydaje podejrzane , moze one po prostu płaca za płec, a co, stac je.
maran fajny ten kalendarz od Ciebie, i powiem Ci ze w sumie ten poczatek pazdziernika wychodzi tak jak wyliczylam, niby 1 pazdziernika znak bedzie w zenskim ale dopiero od 19.52 wiec wedlug tego Twojego linka jest wpisany meski jeszcze, ale juz 2 i 3 pazdziernik, a wtedy przewiduje i sobie zycze ovu wychodzi piekna dziewczynka :) ale i tego 1 pazdziernika moge działac ale juz po 19.52 z synkiem rowniez mi sie sprawdzilo. Czyli te tablice z ktorych ja skorzystalam dobrze odczytałam :) wiec u polisi to musi byc dziewczynka i juz :) Tak juz opanowałam te tablice ze chyba zaczne kase na tym bic hahah
krystianmartin zamowilam dzis te swiece też :) takie piekniuskie na allegro, w ksztacie szyszki, ula i cos tam jeszcze :) bodajze 5 szt za 20zl z przesylka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry