ewelin00
Fanka BB :)
tak polisia mi mówią że ładnie wyglądam, aż nerwa łapię. Mama mnie pociesza i mówi ze jak byla ze mną w ciązy też jej wszyscy mówili że pieknie wyglądała i że bedzie miała syna. A wtedy USG nie robili, więc jak się urodziłam to była tak zdziwiona ze lekarka sie spytała czyli co córki Pani nie chce czy jak? Mama mowi ze tak jej wszyscy syna wmówili ze była na 100% przekonana ze jego nosi pod serduszkiem i mowi mi aby sie ludzmi nie przejmować bo oni gadaja bo gadają. Jej się snilo że będzie wnuczka więc razem ze mną zaciska kciuki o dziewczynkę.Moja mam jest cudowna(tyle wsparcia w niej mam). Także polisa bardzo dobrze ze pięknie wyglądasz, córcia będzie przeszczęsliwa że ma tak piękną mamę.
A co do chińskich to u moich kolezanek które obecnie sa w ciązy wychodzi dziewczynka a maja w brzuszkach chłopców, więc na te chińskie to tak dodatkowo można patrzeć (tak dla świętego spokoju).
A co do chińskich to u moich kolezanek które obecnie sa w ciązy wychodzi dziewczynka a maja w brzuszkach chłopców, więc na te chińskie to tak dodatkowo można patrzeć (tak dla świętego spokoju).
Ostatnia edycja: