cześc dziewczyny
Niebieskie oczy sliczne zdjęcie, dzieciaczek fajowy,
&&&&&&&&&&& za zdrowego synka.
kevinka bardzo sie ciesze ze dziewczyny mowia że to dziewczynka, ale wiesz jak lekarz nie potwierdzi to sie czeka jak na szpilkach. ale fakt nadzieje mam ogromne i emocje moje sięgają chyba zenitu. sama mysl że moge miec zdrową córeczkę powoduje u mnie szybsze bicie serce. Trzymam kciuki za brak @, czasami dziewczynom późno wychodzą testy.
krystian tak czytam i widzę ze jesteś przygotowana na 200%. Teraz odpoczywaj a od listopada będziemy Cie dopingować. fajnie że z m sie dogadałaś, czasami tak jest ze powie się sobie kilka niemiłych a tym bardziej nie przemyślnych słów. Ja przed majem tez kilka razy słyszałam że wariatka ze mnie i coś wymyślam ale później robił co prosiłam.
elmo super wyjazd na Makarską. Ja oszaleje do 16. ale powiem ci ze wczoraj tez nie wytrzymałam i poszłam do innego lekarza. Ale on powiedział ze w tym tygodniu to głupota robić USG, powiedziął że tak lukniemy czy wszystko Ok a pieniadze mo zwrócą i żebym przyszła za 3 tygodnie. Widziałam dziedzię, serce pięknie bilo, znowu było mignięcie od dolu i ptaka nie wiedziałam
. USG trwało z 20 sekund ale spytałam się o płeć, powiedział że tak mniej więcej tylko wie. powiedział tak"nie widzę aby coś odstawało" wiem że to nic ale ja wiem ze na tym etapie ciąży u moich chłopców ptakole odstawały że hej i strasznie się ciesze ze tutaj nic nie odstaje. No nic wiem wariatka ze mnie, i tak muszę czekać do tego 16 ale ty mnie chyba rozumiesz. pomimo ze nadal nic pewnego nie wiem, jestem spokojniejsza. Ty kochana odpoczywaj i czekamy na relacje z wakacji.
Verita musze przyznać elmo rację, z tego co pamiętam to stosunek był chyba 2 dni przed owulacją i wtedy od razu juz mówiłaś że Ci nie wyszło i że z tego pewnie będzie dziewczyna. Więc nie powinnaś się wypowiadać że to planowanie nie działa. A tak jakbys miała wyliczyc to ile czynników spełnionych byś u siebie zaznaczyła.
maggi trzymam kciuki,
Co do bicia serca to ja z chlopca,i miałam 160 a teraz w 6 tyg było 110, a teraz juz 160. Więc raczej to się nie sprawdza.