pirahna nie podala mi rozmiaru krwiaka ale na usg byl bardzo widoczny taka duza plama z 5cm na ekranie a to wiadomo inna miara na oko ;p a powiedz mi czy w 16 tygodniu sa jeszcze nuby ? w ogole tam nie widzialam nuba a ladnie dziecko bylo bokiem moze sie schowal;p
reklama
Ana87
Fanka BB :)
ph nie mierze bo nigdzie nie mogę dostać papierków lakmusowych, musze je zamówić, ale teraz to już może być za późno. ale jak nie będzie dwóch kreseczek to zakupie diete stosuje, bardzo lubie jogurty ale nie tak rygorystycznie oczywiście. no zobaczymy. pozdrawiam
Elle87
KochajacaMama87
Krystianmartin ja mam taką bransoletkę : Power Ionics Titanium Plus Magnetic Bracelet Balance Band Energy 6 Color U Pick | eBay ale sama nie jestem pewna czy faktycznie działa czy to tylko taka ściemka ;-)
so_happy
witam
Daria, oczy niebieskie super,ze wszystko w porządku,dzidzie zdrowe
mamowczesniaka mojej koleżance w Usa, tez powiedzieli, ze najparwdopodobniej
jej córka bedzie miec zespół downa, do samego porodu zyłą w niepewnosci,
ma sliczna zdrową córke, dzisiaj ma 5 lat, ale tez mi opowiadała, ze to co przeszła w ciąży to
tylko ona wie
Axa śliczna ta Twoja Ada, chyba wesoła dziewczynka,
jak Kacper w szole? dalej zadowolony?
Elmo czy Ty już jakies imie na synka masz?
Krystianmartin ja mam taki link do bransoletki
Rzemieniowa z koralikami i logo QS - Sklep QS Quality Strength - Produkty jonowe
nulka mi ja poleciła,
ja dzisiaj moje 3-latka zaprowadziłąm pierwszy raz do przedszkola, bo w planie miałam go
dac za rok razem z młodszym, ale zmieniłam zdanie,
póki co zachwycony, nic nie płakał jak zostawał tylko nie chciał isc do domu,
zobaczymy czy mu nie przejdzie
Daria, oczy niebieskie super,ze wszystko w porządku,dzidzie zdrowe
mamowczesniaka mojej koleżance w Usa, tez powiedzieli, ze najparwdopodobniej
jej córka bedzie miec zespół downa, do samego porodu zyłą w niepewnosci,
ma sliczna zdrową córke, dzisiaj ma 5 lat, ale tez mi opowiadała, ze to co przeszła w ciąży to
tylko ona wie
Axa śliczna ta Twoja Ada, chyba wesoła dziewczynka,
jak Kacper w szole? dalej zadowolony?
Elmo czy Ty już jakies imie na synka masz?
Krystianmartin ja mam taki link do bransoletki
Rzemieniowa z koralikami i logo QS - Sklep QS Quality Strength - Produkty jonowe
nulka mi ja poleciła,
ja dzisiaj moje 3-latka zaprowadziłąm pierwszy raz do przedszkola, bo w planie miałam go
dac za rok razem z młodszym, ale zmieniłam zdanie,
póki co zachwycony, nic nie płakał jak zostawał tylko nie chciał isc do domu,
zobaczymy czy mu nie przejdzie
Elmo2
Oczy niebieskie super wiesci. Jako ciekawostke powiem ze na mojej pierwszej wizycie serce bilo 129, a pozniej juz ponad 160. Nie musze mowic ze jest taka teoria ze wysokie wartosci to ponoc dziewczynka, wiec jak na jednej wizycie uslyszalam 169 mialam dosc :-) Zamiast glupia cieszyc sie ze serduszko boje, oj jestem czasem straszna.
Daria ten krwiak srednia sprawa ale dobrze ze lozysko lepiej... nie wiem czy ja tam cienia nuba dziewczynkowego nie widze Zdrówka!
Krystianmartin no i dobrze. Cykle masz w miare regularne, owulka z reguly widoczna, spokojnie mozesz sie odstresowywac No wiec jaka strategoe przybralas? Czy Twoj m tez bedzie łykal wszystkie suplementy?
Mamawczesniaka no to niezle uzylas, masakra. Naszczescie wszysto ok ale nie wyobrazam sobie jak wiele przeszlas w tamtej ciazy. Mam nadzieje ze teraz jestes dobrej mysli, wszystko bedzie dobrze zobaczysz &&&
Ewelin jedziemy na Makarska, marzylam o niej 5 lat i w koncu sie doczekalam, co roku cos nam krzyzowalo plany. Spedzimy tam rocznice slubu i wreszcie sie tak na 100% odstresujemy, szczegolnie ja. Ruszamy w piatek, dlatego rzadko zagladam na bb bo troche spraw do zalatwienia przed wyjazdem. Ale na Twoja wizyte juz bede i bede od rana siedziec przy kompie z kciukami zacisnietymi u wszystkich 4 konczyn No mam madzieje ze nie odpadnie, pociesza mnie fakt ze tak jak mowilam jesli moj lekarz nie bylby pewien na 200% to nic by mi nie powiedzial. Zatem przyznam ze kupilam juz pierwsze ciuszki w kolorze blue Juz niedlugo Ty bedzesz szalec z rozem Wizyta 16 dobrze pamietam???
Ana Matik &&&
Maggie jesli @ nie przyjdzie to wielkie &&& za coreczke!!! Ominalby Ciebie ten caly stres planowania. Co do synka przykro mi, wiem co czujesz, przerabialam to w poprzednich latach. Zle to wspominam, ale dacie rade. Moja stara kopa a i tak poszla dzis z darciem bo jej nie pozwolilam zaczac dnia od zjedzenia ciastek
Pirania zatem dzieki. Ale wiesz ze to wszytsko dzieki Tobie
Kate pomyslu na imie totalnie brak :/
Matko jak ten czas leci, 17 tydz leci, 18 spedze na wakacjach, jak wroce bedzie 19 i zacznie sie 5 miesiac szok .
Daria ten krwiak srednia sprawa ale dobrze ze lozysko lepiej... nie wiem czy ja tam cienia nuba dziewczynkowego nie widze Zdrówka!
Krystianmartin no i dobrze. Cykle masz w miare regularne, owulka z reguly widoczna, spokojnie mozesz sie odstresowywac No wiec jaka strategoe przybralas? Czy Twoj m tez bedzie łykal wszystkie suplementy?
Mamawczesniaka no to niezle uzylas, masakra. Naszczescie wszysto ok ale nie wyobrazam sobie jak wiele przeszlas w tamtej ciazy. Mam nadzieje ze teraz jestes dobrej mysli, wszystko bedzie dobrze zobaczysz &&&
Ewelin jedziemy na Makarska, marzylam o niej 5 lat i w koncu sie doczekalam, co roku cos nam krzyzowalo plany. Spedzimy tam rocznice slubu i wreszcie sie tak na 100% odstresujemy, szczegolnie ja. Ruszamy w piatek, dlatego rzadko zagladam na bb bo troche spraw do zalatwienia przed wyjazdem. Ale na Twoja wizyte juz bede i bede od rana siedziec przy kompie z kciukami zacisnietymi u wszystkich 4 konczyn No mam madzieje ze nie odpadnie, pociesza mnie fakt ze tak jak mowilam jesli moj lekarz nie bylby pewien na 200% to nic by mi nie powiedzial. Zatem przyznam ze kupilam juz pierwsze ciuszki w kolorze blue Juz niedlugo Ty bedzesz szalec z rozem Wizyta 16 dobrze pamietam???
Ana Matik &&&
Maggie jesli @ nie przyjdzie to wielkie &&& za coreczke!!! Ominalby Ciebie ten caly stres planowania. Co do synka przykro mi, wiem co czujesz, przerabialam to w poprzednich latach. Zle to wspominam, ale dacie rade. Moja stara kopa a i tak poszla dzis z darciem bo jej nie pozwolilam zaczac dnia od zjedzenia ciastek
Pirania zatem dzieki. Ale wiesz ze to wszytsko dzieki Tobie
Kate pomyslu na imie totalnie brak :/
Matko jak ten czas leci, 17 tydz leci, 18 spedze na wakacjach, jak wroce bedzie 19 i zacznie sie 5 miesiac szok .
Oczy niebieskie
krystianmartin
Moje plany:
Ja: B-complex, zioła ojca sroki 3, magnez, cytrynian wapnia, dieta, kwas foliowy, wit C 500 mg, rozstanie z kawą ale 6 tyg przed listopadem, herbatka mietowa, paski do pomiaru pH, od października temperatura i testy, Do tego świece z wosku pszczelego., irygacja limonkowa w cyklu starankowym.
M: maca, magnez, cytrynian wapnia, L-karnityna, fertiman. ( mam nadzieję, że będzie brał)
CZy coś z tego się uda? Najbardziej boje się, że nie damy radę zachować odstępu od owu ani wstrzelić się w 0+12
Czy o czymś zapomniałam?
Ja: B-complex, zioła ojca sroki 3, magnez, cytrynian wapnia, dieta, kwas foliowy, wit C 500 mg, rozstanie z kawą ale 6 tyg przed listopadem, herbatka mietowa, paski do pomiaru pH, od października temperatura i testy, Do tego świece z wosku pszczelego., irygacja limonkowa w cyklu starankowym.
M: maca, magnez, cytrynian wapnia, L-karnityna, fertiman. ( mam nadzieję, że będzie brał)
CZy coś z tego się uda? Najbardziej boje się, że nie damy radę zachować odstępu od owu ani wstrzelić się w 0+12
Czy o czymś zapomniałam?
maggie2205
Fan(ka)
Elmo super z wyjazdem odpoczniesz i zrelaksujesz się a chorwacja jest bajeczna oczywiście No sama jestem ciekawa co u mnie, zobaczymy co się okaże, z drugiej strony tak czasami i lepiej
Oczy niebieskie super że dzidzia zdrowa i oczywiście kciuki za chłopczyka
Miłego wieczoru wszystkim
Oczy niebieskie super że dzidzia zdrowa i oczywiście kciuki za chłopczyka
Miłego wieczoru wszystkim
reklama
P
polisia
Gość
oczy niebieskie super, że wizyta dobra, udana
Elmo z tymi biciem serca to chyba trochę ściema, bo w sumie czemu to ma mieć coś do rzeczy? u mnie i teraz i wcześniej wysokie, a jesden chłopiec na pewno drugie nie wiem
Pirania co do tabelki to ja nie spełniłam jeszcze odstępu, nie chcialabym przekłamywać tabeli tym bardziej, że czuję, że to jednak chłopiec siedzi u mnie w brzuszku i że ten odstęp mnie jednak zgubił
ja dzisiaj na szybko, krótko, ale wiecie taki wyjątkowy dzień i w ogóle buziaki!
Elmo z tymi biciem serca to chyba trochę ściema, bo w sumie czemu to ma mieć coś do rzeczy? u mnie i teraz i wcześniej wysokie, a jesden chłopiec na pewno drugie nie wiem
Pirania co do tabelki to ja nie spełniłam jeszcze odstępu, nie chcialabym przekłamywać tabeli tym bardziej, że czuję, że to jednak chłopiec siedzi u mnie w brzuszku i że ten odstęp mnie jednak zgubił
ja dzisiaj na szybko, krótko, ale wiecie taki wyjątkowy dzień i w ogóle buziaki!
Podziel się: