reklama
mamakaja
Fanka BB :)
Elmo kochana Ty nasza wiedziałam,po prostu wiedziałam, że będzie SYNUŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogrooooomne gratulację!!!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ogrooooomne gratulację!!!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
elmo mega gratulacje
pirahna ja to bylam taka mala przylepa do konca tylko z mama chodzilam i jakos nie mowilam jak inni do swoich rodzicow starzy itp ;/ mam nadzieje ze moje dzieci tez beda mialy szacunek do nas rodziców;p
pirahna ja to bylam taka mala przylepa do konca tylko z mama chodzilam i jakos nie mowilam jak inni do swoich rodzicow starzy itp ;/ mam nadzieje ze moje dzieci tez beda mialy szacunek do nas rodziców;p
Matik2012
Elmo super super a nie mówiłam? że inaczej głowę będziesz mogła mi obciąć :-)
czyli moja głowa pozostaje cała
rewelacja super bardzo się cieszę i gratuluję
czyli moja głowa pozostaje cała
rewelacja super bardzo się cieszę i gratuluję
maggie2205
Fan(ka)
Elmo super super super !!!
Ale emocje siedziałyśmy jak na szpilkach, w każdym razie ogromne gratulacje !!!! normalnie przeżywam to jakby mnie samej dotyczyło
Ale emocje siedziałyśmy jak na szpilkach, w każdym razie ogromne gratulacje !!!! normalnie przeżywam to jakby mnie samej dotyczyło
Elmo, gratuluję Kochana!!!
Tak sobie myślę, że to ostatnie USG to była taka próba dla Ciebie, żebyś uświadomiła sobie, że będziesz kochać swoje dzieciątko niezależnie od płci, że to nie jest najważniejsze...
A teraz masz nagrodę w postaci spełnienia największego marzenia!!!
Oj żeby tak każdej się pospełniały!
Tak sobie myślę, że to ostatnie USG to była taka próba dla Ciebie, żebyś uświadomiła sobie, że będziesz kochać swoje dzieciątko niezależnie od płci, że to nie jest najważniejsze...
A teraz masz nagrodę w postaci spełnienia największego marzenia!!!
Oj żeby tak każdej się pospełniały!
Mar-chew
super Elmo, bardzo się cieszę, że Ci się udało :-) pisałaś mi wcześniej, że zrezygnowałaś ze słodyczy... i tak się zastanawiam... podobno wyższy poziom glukozy sprzyja poczęciu chłopca.. więc sama do końca nie jestem przekonana czy powinnam też z nich zrezygnować... ach te dylematy
Elmo gratulacje na syna choc nic wcześniej nie pisałam ale kciuki były:-)
łzy szczęscia Twojego szczęcia mi popłynęły po policzku...
oraz wiara że warto sie starac o upragnioną płec a co bedzie to będzie i tak kochac będziemy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
łzy szczęscia Twojego szczęcia mi popłynęły po policzku...
oraz wiara że warto sie starac o upragnioną płec a co bedzie to będzie i tak kochac będziemy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
mama kubulki
przyszlam tu, bo przeciez dzisiaj jest ten od dawna oczekiwany czwartek na który czekalam razem z Toba Elmo to cudowna wiadomosc, przemegagratulacje!!!!!!!!!!
Podziel się: