reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
AAAAAAAAAA!!! :rofl2: ja oooooooooszaleje!! :rofl2:przepis na chłopaka działa!!
elmo przeOGROMNE GRATULACJE!! :-) w pełni zasłużyłaś na spełnienie marzeń! To wspaniała wiadomość!

Wielkie dzieki dziewczyny, wszystkim razem i kazdej z osobna.
Wiem ze u was tez wiele sie dzieje, poczytalam ale juz dzis nie odpisze wybaczcie. Dzisiejszy nadmiar emocji mnie wykonczyl ale to zapewne wiecie. Żoladek nadal mnie boli i jest mi mega niedobrze. Wiec zamiast szampanem swietuje gorącą herbatą. Ale jutro pojde do Biedry po Picolo i nadrobie ;-) Obiecuje ze jutro jak sie juz wyspie zasiade przed kompem i opisze wam wszystko z najdrobniejszymi szczegolami. Walne posta na 3 strony :-) Wybaczcie ze tylko o sobie.
Łzy szczescia byly a jak lecialam w podskokach do meza to juz wiedzial wszystko :-D
Życze wam dobrej nocki. Ja chyba dlugo nie zasne, jestem jeszcze w szoku...

Elmo, raz jeszcze Ci gratuluję i sama mam łzy w oczach, to musiało być niesamowite doznanie, tym bardziej że chyba nastawiłaś się już na drugą córeczkę. A córka pewnie wolała mieć siostrzyczkę? :-) Z niecierpliwością czekam na szczegółowy opis a tymczasem z wielką radością wstawiam TAK obok Twojego nicka (ile tam tych czynników było, 6 czy 7? :-)).

Czynniki mające wpływ na płeć: pH, minerały (Ca, Mg, K, Na), dieta, hormony, suplementy, odległość od owulacji, jony.
L.p.​
Nick​
Planowana płeć​
Ilość czynników wziętych pod uwagę​
Czy udało się​
1​
Piranha​
dziewczynka
6​
TAK
2​
Noemi​