Piraniu jestes niesamowita osoba, powtorze sie ale jestem pelna podziwu dla Ciebie i dziekuje Ci z calego serca ze zechcialas swoja wiedze przekazac tu na forum i zawsze sluzylas pomoca. Na zawsze pozostaniesz w mej pamieci jako ktos wyjatkowy
Dziekuje raz jeszcze :* Co do Zuzi to owszem marzyla o siostrzyczce wiec o ile jej pierwsza reakcja byla taka fajna o tyle nie trwala dlugo. Cala droge powrotna do domu powtarzala ze nie lubi chlopaków i pytala czy jesli komus urodzi sie dziewczynka to bedziemy sie mogli zamienic. No coz bede musiala nad nia popracowac. Co do Krzysia to kiedy przeczytalam ze potrafi liczyc do 30 itd. musialam zjechac myszka nizej aby upewnic sie ze on napewno skonczyl dopiero 3 lata, szok. Bardzo madry chlopczyk, jestem pod wrazeniem! Gratuluje. Moja to chodzacy zywiol za to do 10 nie zawsze uda sie jej policzyc
Co do czynników ktore spelnilam pisze sie na 6, hormonow nigdy nie badalam wiec nie moge ich zaliczyc, choc pewnie byly ok skoro wyszlo jak wyszlo.
Ewelin teraz to juz jestem przekonana ze bedziesz miala córeczke
chyba mozesz odetchnac. Ale myslalam dzis o Tobie, ze ten stres tej wizyty rozstrzygajacej jeszcze przed Toba, ale wierze ze bedzie dobrze, a na takie wiesci naprawde warto czekac
bdziemy z Toba. A teraz wypoczywaj.
Mamawczesniaka gratuluje bijacego serduszka! Twoj suwaczek tez zaczyna zasuwac
Jak sie czujesz?
Daria co do wrozki Patrycji pamietasz kiedys sie pokusilam na jej wrozbe, napisala ze bede miec dziewczynke.
Matik &&& za ten cykl. Nie moge podejrzec Twojego wykresu ale niech tempka pnie sie w gore &&& A jak bedziesz miala syna papieza to pisze sie na osobista audiencje
Krystianmartin kochana nie wiem co powiedziec
tyle razy juz Ci pisalam ze tak bardzo bym chciala cieszyc sie razem z Toba. Bardzo bym chciala zebys sie nie poddala ale wiem ze latwo mi mowic, co ja moge wiedziec o tym co czujesz? Przykro mi tez z powodu tego co uslyszalas od m, faceci bywaja straszni. Czyli powiedz, on nie chce miec dziecka? Wracaj szczesliwie do Polski, jak ochloniesz odezwij sie. Trzymaj sie! Jestem myslami z Toba.
Lukaa nawet nie wiesz jak sie ciesze ze zabieg przeszedl pomyslnie. Wracaj do zdrowia i do roboty a my tu wszystkie bedziemy siedziec z zacisnietymi kciukami &&& Zaciekawilas mnie tym zelem na zrosty, czy mozna go tez zastosowac przy cesarkach czy tylko przy takich zabiegach jak laparo???
Elle bardzo sie ciesze ze zdecydowalas sie jeszcze na jeden cykl, super &&&
bardzo bym chciala by Ci sie udalo. A jak tam u Ciebie poza planowaniem? Zadomowilas sie juz? Jak sie czujesz w Pl?
Antosiu zajrzyj do nas. Napisz co u Ciebie.
Maran Ty moja kochana, Tobie dziekuje szczegolnie. Ty jako jedna z niewielu tu zagladajacych marzysz o synku i choc sie nie starasz bylas dla mnie ogromnym wsparciem. Przepraszam Cie za moj brak wiary
glupio mi bo naprawde w ostatnich dniach mialam kryzys wiary jednak dziekuje Ci bo TY nigdy nie zwatpilas i jak moglas przekonywalas mnie ze to chlopczyk. Dziekuje i Tobie rowniez z calego serca zycze kiedys samych tak pozytywnych emocji
Maggie i Tobie dziekuje
Napisz co u Ciebie, jak relacje z m w sprawie drugiego dziecka? Jakies zmiany?
Mamakaja fajny ten Twoj synek, Batmanem mowisz? Musicie koniecznie zmienic ten samochód hehe
Czarna Boszzzze co za emocje masakra jakas, ale warto bylo czekac na takie widoki
Ana87 Basik Klaudia82 &&&&&&
Anulka witaj!
Eden pewnie ze pamietam, dzieki
czesto sie zastanawiam co spowodowalo ze nas opuscilas? Zrezygnowalas ze staran czy tylko je odlozylas?
Airfix tak chyba moge to tez powiedziec planowanie ma sens
Araki tak masz racje, to byla dla mnie taka lekcja. Choc ten ostatni czas byl bardzo ciezki to jednak tego mi bylo trzeba, takiego kopa w tyłek. Jechalam wczoraj na ta wizyte przekonana ze to bedzie dziewczynka.
Mama kubulki juz sobie wyobrazam jak za jakis czas spelniasz swoje marzenia, czytaj i przygotowuj sie, napewno kiedys bedziesz miala swoja wymarzona coreczke!!!
Marchew nadal twierdze ze slodycze zdecydowanie zakwaszaja. Wyzszy poziom glukozy... nie chodzi raczj o slodycze. Wiekszosc owocow jest bardzo bogata w cukry a tych jest pelno w diecie chlopczykowej. Wystarczy przed staraniami podjesc slodkiego winogrono i bedziesz miala wyzszy poziom glukozy, tak mi zalecala Magda uk a jej udalo sie zaplanowac synka. Wkleje Ci pozniej dokladny opis moich staran, wczesniej nie chcialam sie az tak wypowiadac bo nie mialam pewnosci odnosnie rezultatu.
Viedzma zatem i za Ciebie &&&&&& w kolorze blue
Macy udanych wakacji!!! Odezwij sie jak wrocisz.
Jeszcze raz dziekuje wam i niezmiernie sie ciesze ze trafilam odpowiednio wczesnie na to forum.
Milego dnia!!!
Dla mnie bedzie chyba miły
WRACAM DO ŻYCIA!!!