reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jejku Elmo nawet nie wiesz jak bardzoo sie ciesze ze sie mylilam :-):-):-):-):-):-):-) teraz jestem pewna ze planowanie ma sens , jest sens sie katowac suplementami , mierzyc , smarowac !!!!! To jest najwspanialsza informacja dzisiejszego dnia :-):-):-):-)

reklama
Elmo wiedzialam I nigdy nawet przez chwile nie zawątpiłam, że to SYN gratuluje z całego serca I ciesze sie jakbym to ja go miała mieć :* super wiesci I wreszcie sie uspokoisz :) ale sie ciesze!!!

Elmo kochana, pamiętasz mnie jeszcze? GRATULUJĘ Ci z całego serca, tak bardzo się cieszę :)))) Tyle zrobiłaś, że nie mogło byc inaczej.

elmo jejku ależ sie sieszę. wiedziałam wiedziałam że to synek, aż się popłakałam. staram sie sobie wyobraźić co czujesz i twój usmiech na buzi. Całuję. odezwij się jak ochłoniesz-czekam.

Elmo wielkie gratulacje:)

moe pomyslicie ze jakas dziwna jestem ale ja nie mam rozowej czcionki:( a teraz mykam bo moj wraca z pracy trzeba jakiem am zrobic:) milego wieczorku zycze wszystkim

Jej, Elmo, jakie szczęście Cię spotkało!:-) Gratuluję serdecznie z całego serca upragnionego synka! Jesteś kolejnym dowodem na to, że warto planować!
Napisz koniecznie jak ochłoniesz jak wszystko przebiegło!

reklama
Elmo ja tez mialam lzy w oczach jak przeczytalam Twojego posta... nie wyobrazam sobie co czujesz bo to najwspanialsza wiadomosc na ktora tak dlugo czekalas i dla nas staraczek to ogromna mobilizacja bo jednak warto siegnac po marzenia :) ciesz sie synkiem i jak ochloniesz to koniecznie napisz jak wygladala wizyta ze szczegolami ;)

Do góry