reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinka ...Mnie przy chopcach pobolewalo...wtedz lecialam na bete i i juz wiedzialam ...ale reguly nie ma...

A ja mam jakis sluy od wczoraj jakbym miala owulke ...szalenstwo normlanie:confused:

reklama
anufifi spoko nie nakręcaj się, będzie dobrze.....;-)

Dzięki za kciukasy, chociaż na 99.9% wiem że na teście będzie u mnie I ale co mi szkodzi raz na ruski rok zatestować......;-)

Hej Dziewczyny!!!
Pamietacie mnie jeszcze?

Dlugo mnie nie bylo, mialam niezle zamieszanie ostatnimi czasami, troche klopotow i zajec, i tak sie jakos zlozylo, ze zobaczylam dwie kreseczki na tescie:-) Bylam taka zaskoczona, ze przez kilka dni chodzilam jak na szpilkach, bo nie moglam uwierzyc, ze wreszcie sie udalo:tak:
U lekarza jeszcze nie bylam, poczekam jakies dwa tygodnie, teraz musze sie Madzinka zajac, bo okazalo sie, ze ma infekcje drog moczowych.

Nie wiem nic co tu sie wydarzylo od ostatniego mojego pobytu, wiec jesli macie jakies dobre wiadomosci, to prosze powtorzcie je:happy2:

Jeszcze jedno, ciekawa jestem teraz plci, bo niby wyglada na to, ze skoro sie udalo, to raczej na dziewczynke, ale kto wie, moze bedzie niespodzianka:confused: Jak narazie, to zupelnie inaczej czuje sie niz przy Madzi.

Pozdrawiam Was serdecznie:happy:
GRATUACJE!
A co do samopoczucia to bym się tym nie sugerowała. Ja mam w brzusiu drugiego synka a czuje się inaczej niz w pierwszej ciązy, jem słodkie,a wtedy słone, mam zgagę a w pierwszej ciązy nie miałam. Moja przyjaciółka kilka miesięcy temu urodziła córkę i powiedziała mi,że czuła się identycznie jak przy synku. Więc płec dziecka nie jest chyba wyznacznikiem tego jak się czujemy. Musisz byc cierpliwa i czekać do usg połówkowego. Ja trzymam kciuki.

Beatko pewnie,że tak ciesz się mężem i bawcie się dobrze;)

Ja dziś ciąg dalszy prania ciuszków dla małego. Nie mam siły na nic, a tu tyle roboty.
Jutro usg w szpitalu.Buśka.

Beatko pewnie , że nie ma sie co nastawiac i zachowywac jak wariatka czyli ja , ale co to ma znaczyc , że napewno u Ciebie będzie jedna kreska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry: ciesz sie ze jesteś tak daleko bo dostałabyc manto na dupsko za takie myslenie...
Męża wyeksploatuj na maksa :-):tak:

Aniu , jestem niemal pewna ze własnie wtedy było przytulanko jak był śluz rozciągliwy ..gdzies po dwóch -trzech dniach pojawił się biały , ale kto wie co w nas gra :)

Jarzebinko ...czekamy , czekamy a potem jeszcze testujemy :-):tak:

No to trzymam kciuki, bo jesli się udało to sa duże szanse na córcie..
A ja mam dzis ciężki dzień......

reklama
Aniu ...tak się własnie zastanawiam , bo jeśli sie nie udało , ( a tak cos czuje) to zastanawiam sie jak sie do tego wszystkiego zabrać w kolejnym cyklu....skoro teraz wszystko zrobiłam tak jak ( teoretycznie) trzeba to nie wiem gdzie jest bład...

mam w związku z tym do was wielką prośbbę ...wiem ze przez całe to forum jest to wszystko napisane ale czy możecie (ANiu tobie się dziewczynka udała) napisac w pigułce jak to w efekcie powinno byc ....tu jest tyle informacji ..niektórych błednych czy sprzecznych ze ja sie już pogubiłam....

Do góry