reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anuffi życzę by jednak się Tobie udało.A odnośnie Ani, to wierz mi ona i jej mężuś muszą być baaaardzo płodni, bo tyle dni przed owulką rzadko komu udaje się zaciązyć. Szczęściara z niej, praktycznie od początku mogła być pewna,że to dziewczynka. Nie martw sie na zapas i bądź cierpliwa, jak się teraz nie uda, to próbujcie dalej.

reklama
witajcie dziewczyny,
od wrzesnia jestem na watku starajace sie 2008, i jarzebinka zaprosila mnie do wsas, dlatego ze marze, przeogromnie marze o coreczce. teoretycznie wiem jak zapalnowac plec, ale nie wiem czy mam wogole owu, musze porobic sobie mnostwo badan, zeby siebie poznac i miec szanse na dziecko. podejrzewam ze moge miec problemy z hormonami itp.staralam sie do tej pory 2 razy, niestety nic, moja fasolka nie pojawila sie.w tym cyklu ok 14 dnia mialam fajne, luzackie przytulanka, a po 2 dniach bol brzucha, i krzyza, promieniujacy w dol az na posladki. moze to byla owu? wiem ze kiedys wlasnie owu objawialo sie u mnie w polowie cyklu, z bolem jakbym miala zacisniety pas.ale od dluzszego juz czasu nie uswiadamialam sobie tego bolu, mysle ze przez prace, po prostu zawsze cos tam boli i sie nie rozmysla czy to bol po przemeczeniu czy na owu na przyklad.
dodam jeszcze ze od kiedy zaczelam sie starac to zawsze mialam rozne ciazowe objawy itp, dlatego teraz wcale o tym nie mysle, i jakos nie wierze w ciaze... w sumie to ja pesymistka jestem....za duzo pecha ma w zyciu...
pozdrawiam was, jeszcze was nie znam i nie kojarze alw GRATULUJE I POWODZNEIA ZYCZE.

Medio pewnie , że będziemy próbować , ale znając siebie i swoja cierpliwośc a raczej jej totalny brak to ja w tym miesiacu chyba do samej owulki będę próbować ( właściwie to będziemy:-)) i ze dwa dni przerwy i znowu ...innego pomysłu nie mam ...obym jeszcze tą owulkę dobrze odnalazła ;-).

Aniu a co sie dzieje , że masz cięzki dzień????

Tak ww ogóle to masz termin na ten sam dzien co moja przyjaciółka ...ale dzisiaj wyladowała na patologii bo juz myślala, że Franus chce sie z nimi przywitać ...ale nieeeee on jeszcze chyba zostaje bo wychodzi dzisiaj do domku czekać dalej :tak:

Dziekuje za gratulacje:-)

Medio, pewnie ze nie moge sie sugerowac samopoczuciem, ale byloby milo, gdyby sie okazalo, ze to chlopczyk, bo nie wiem czy mezulo da sie namowic na trzeciego dzidziusia, ale i tak bede drazyc temat, moze sie skusi, jesli okaze sie, ze to dziewczynka:happy2:

Beatko, nie trac nadziei, mam nadzieje, ze dwie kreseczki tak Cie zaskocza jak mnie:yes:

Dziewczyny, teraz czekam na same dobre wiadomosci:laugh2:

anufifi napewno owólka jest- jak mierzyłaś temp. to powinnaś wiedzieć.....:-D:-D:-D czy była, do tego jeszcze obserwacja śluzu, badanko szyjki macicy i będziesz wiedzieć na czym stoisz.....:-D:tak:;-)

Medio pochwal się zdjęciem jutro!!!!!! Pewnie już nie możesz się doczekać tego badanka.....:-D:-D
Namierzyłam Cię na Wątku- Mamy z Uk......:blink::blink: czy jakoś tak, ale nie chce mi się czytać, ledwo się wyrabiam z tym tu.....:tak::nerd::confused:

miłego wieczorku.......................:-D

reklama
wiecie co dziewczyny ...tak mnie boli krzyż i podbrzusze że chyba nigdy w zyciu mnie tak nie bolało ...jakbym conajmniej teraz miała owulke .......może ja jakaś nienormalna jestem i mam drugą w cyklu :-D:-D:-D:-D. Albo czeka mnie mega @@@@@@......

Pozdrawiam was .

Jarzebinka czekam na wyniki twojego testowania bo o swoim juz nawet nie mysle...Mam nadzieje na dobre wieści 11 ;-).

Beatka a mąż sie jeszcze załapie na owólke?????

Medio ....Synusia nam jutro pokaż ....

Gemini 25 ...tu z nami pozbedziesz się pesymizmu ...będzie dobrze...ja tu jestem niedlugo , ale dziewczyny nie dadza ci miec czarnych mysli

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki

Ostatnia edycja:
Do góry