reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi nie chcę Cię nakręcać, ale czy nie za szybko zrobiłaś sobie to badanie?????
Przecież to dopiero 23 dc, poczekaj jeszcze parę dni a potem testuj......;-) Jak się nie udało to nic nie szkodzi, idzie zima więc wieczory będą Twoje......;-)

Jarzębinko zdrówka dla synka......;-)

Medio no ja w tej kwestii jestem mało kumata......;-)

reklama
UAM Wydział Fizyki kierunek Protetyka Słuchu....Mimo 7 godzinnych podróży wspominam miło i z nutka żalu , że to już nie wróci :) . Ale przynajmniej raz w roku jestem na Konferencji :):-)

A tak w temacie ...coraz bardziej się stresuję im bliżej terminu @ @@@...jakoś się boję że wredota przyjdzie do mnie. Kupiłam 2 testy...i zastanawiam się kiedy zrobić pierwszy...Miałam w piątek robić hcg ale to chyba był głupi pomysł bo za wcześnie więc odpuściłam...

Co radzicie ...bo do 7.11 nie wytrzymam napewno...:-(

Myslałam że może nieświadomie mijałyśmy się na uczelni, ale nie, bo ja kończyłam Akademie Ekonomiczną. A swoją drogą to Ty ale niecierpliwa jesteś. Ja to z testem czekała sporo po terminie @. w pierwszej ciązy robiłam przed @ i mi wyszła jedna kreska, dopiero 7 dni po @ powtórzyłam i wyszły dwie. Jak nie wyluzujesz troszkę i nie przestaniesz non stop o tym myslec to pewnie te @ będą Cie nawiedzać....ale oby nie.
Jarzębinko super fotki i zdrówka dla synka..no i trzymam kciuki.
Medio co do blizny krocza to kurcze nie mam pojęcia. Mnie lekarz tylko pyta czy n ie boli mnie blizna po cc bo to znak że może macica pekać, ale na szczęscie nic mnie nie boli
Ewka nam zaginęła na dobre a co u Asus?

Anuffi- trzymaj sie kochana, nie ma sie co załamywac a juz napewno poddawac. O marzenia czasem trzeba powalczyc...by na końcu drogi było slodko i pięknie :)
Trzymam kciuki za Ciebie.
Jarzębinko zdrowka dla synka
Medio a moze to chormony tak wplywają?

Zdrówka dla Kacperka:) Aco mu jest, dostał antybiotyk?

mały ma oskrzelowy kaszel, ale na razie oskrzela czyste, ale jakbym zwlekała dzien lub dwa to by zapalenie było .... a antybiotyk dostał, mam obserwować i może jedna dawka starczy :tak::tak::tak:

a mi zaczęły się samotne wieczory poniedziałkowe, bo M zaczął ponownie chodzić na nogę, a że sala dopiero wolna o 21.00 więc .....

miłych snów :tak::-D:tak:

Pozdrawiaski wtorkowe.
Dzwoniłam do położnej ponoć ucśk dziecka i jego ciężar to powoduje-ten ból blizny.

A co u Asus, właśnie gdzie ona się podziewa?

Dzwoniłam do położnej ponoć ucśk dziecka i jego ciężar to powoduje-ten ból blizny.

i ja pozdrawiam z domku... :tak:

czyli każda, która ma blizne po porodzie, bedzie przez to przechodziła???? aha .....

mały dzisiaj już lepiej, nie gorączkuje, został jeszcze tylko ten okropny oskrzelowy kaszel :baffled: wczoraj z ochota zabrał sie do tabletek.... ale dzisiaj już nie było takiej werwy, bo za dobre to one nie są :baffled: choć i tak lepsze od zawiesiny, jaka miał ostatnio :tak::-D:tak: a i mnie cos bierze, tylko nie wiem czy ja mogę coś brać ????

anufifi, a który to cykl starankowy u Ciebie ??? :happy:

miłego :rofl2:

Jarzebinka...trzeci , tylko że chłopców mam z pierwszego starania , dlatego taka nieccierpliwa jestem . A teraz cos kombinujemy na ta dziewczynkę i cos mi sie wydaje , że za wczesnie kończymy starania choć według testów owulacyjnych i ich instrukcji , ale jak tu wiele kolezanek pisze nie ma sie co na nie zdawać i chyba w kolejnym cyklu sobie to juz odpuszcze.

Ale w głebi duszy mam jeszcze jakieś małe nadzieje ze może sie jednak teraz udało tylko za wczesnie sprawdzałam .

Pozdrawiam was serdecznie

reklama
Jarzębinko napewno nie każdą będzie bolala blizna, to że mi się tak trafiło to mój ból, ale pewnie większość dziewczyn to ominęło. Wszystko zależy do wielu czynników. Da się to jakoś wytrzymać, bez tabletek. Nie mart sie:) Buziak dla Kacperka.

Do góry