reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejo .....

w czwartek po południu odbieramy klucze do własnego M, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... :tak::-D:tak: nie damy rady już w czwartek się przeprowadzić, bo jak na złość wszyscy znajomi maja inne plany na wieczór, ale w piatek rozpoczynamy akcje przeprowadzka :tak::-D:tak:

anufifi, czyli do 3 razy ..... to czekamy nadal do 10, i kciuki zaciskam, bo a nóż ...... :tak:

reklama
Witajcie dziewuszki!
Anufifi, a mierzyłas tempke albo obserwowałas śluz? Właściwie śluz tu jest najważniejszy bo on pozwala przetrwac dziewczynkowym plemniczkom. Ja moja królewnę zrobiłam w pierwszym dni kiedy pojawił się rozciągliwy sluz tzw. płodny, który w dzień owulacji zamienia się na Bj czyli jak białko jaja kurzego. Ja chłopaków tez miałam od razu, a do dziewczynki trzeba duzo cierpliwości i jeśli Ci jej starczy to na pewno bedziesz miała swoją wymarzoną córcię.

Jarzębinko super ze przeprowadzka ujuz tuz tuz, a te samotne wieczory to może jakiś czas tylko dla Ciebie.......

Medio Czarodziejko
pozdrowionka

Aniu , jestem niemal pewna ze własnie wtedy było przytulanko jak był śluz rozciągliwy ..gdzies po dwóch -trzech dniach pojawił się biały , ale kto wie co w nas gra :)

Jarzebinko ...czekamy , czekamy a potem jeszcze testujemy :-):tak:

Hej Dziewczyny!!!
Pamietacie mnie jeszcze?

Dlugo mnie nie bylo, mialam niezle zamieszanie ostatnimi czasami, troche klopotow i zajec, i tak sie jakos zlozylo, ze zobaczylam dwie kreseczki na tescie:-) Bylam taka zaskoczona, ze przez kilka dni chodzilam jak na szpilkach, bo nie moglam uwierzyc, ze wreszcie sie udalo:tak:
U lekarza jeszcze nie bylam, poczekam jakies dwa tygodnie, teraz musze sie Madzinka zajac, bo okazalo sie, ze ma infekcje drog moczowych.

Nie wiem nic co tu sie wydarzylo od ostatniego mojego pobytu, wiec jesli macie jakies dobre wiadomosci, to prosze powtorzcie je:happy2:

Jeszcze jedno, ciekawa jestem teraz plci, bo niby wyglada na to, ze skoro sie udalo, to raczej na dziewczynke, ale kto wie, moze bedzie niespodzianka:confused: Jak narazie, to zupelnie inaczej czuje sie niz przy Madzi.

Pozdrawiam Was serdecznie:happy:

Dlugo mnie nie bylo, mialam niezle zamieszanie ostatnimi czasami, troche klopotow i zajec, i tak sie jakos zlozylo, ze zobaczylam dwie kreseczki na tescie

fakt długo, długo ..... ale wielkie gratulacje :tak::-D:tak: i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem.... :tak::-D:tak:

i dzisiaj byle do 16.00 ...... :tak:

Hej dziewczyny ...życzę miłego dnia...

Swoja drogą ...czy któraś teraz testuje albo sie stara ...? bo jakos w temacie ucichło i wskazówek brak :):-)

Beatka jak tam u Ciebie?

mnie pobolewa brzuch i coś mi sie zdaje ze na dniach odwiedzi mnie @@@@ wredota.:-(

Swoja drogą ...czy któraś teraz testuje albo sie stara ...? bo jakos w temacie ucichło i wskazówek brak :):-)

mnie pobolewa brzuch i coś mi sie zdaje ze na dniach odwiedzi mnie @@@@ wredota.:-(

ja mam bliżej niż dalej do testowania .... 10, no ale zobaczymy czy owo testowanie będzie :tak: a powiedzcie mi,czy moment zagnieżdzania objawia sie bólem ( ja wiem,że różnie to u każdej pewnie jest odczuwalne) ale .........., a temperaturka na razie 37,00, statnio w dniu @ spadła, więc czekam......

reklama
CZEŚĆ

anufifi
u mnie jakoś pomału leci- jestem przed owulką ale się nie nakręcam, cieszę się mężem a potem zatestuję.....hihihi.

kinga no ja już myślałam że zaciążyłaś i zmieniłaś wątek.......;-)

Jarzębinko kciuki zaciśnięte......;-)

S już 16 wyjezdza, więc troszkę mnie mało na bb ale potem wracam na dobre......;-)

Do góry