reklama
anufifi
tęsknię...
Niestety suwaczków nie mam bo jestem totalnym osłem i nie umiem ich tu umieścić. Ale gdyby był wyglądał by dokładnie jak u Jarzebinki ...dziś 23 dc.
anufifi
tęsknię...
Medio ...z całą pewnością uroczy z Ciebie słonik ::-). Każda z nas marzy być takim słonikiem.
Ostatnia edycja:
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Ale gdyby był wyglądał by dokładnie jak u Jarzebinki ...dziś 23 dc.
czyli testujemy w podobnym terminie, ja 10.11......
Dziewczyny ostatnio boli mnie blizna ta po nacięciu krocza po pierwszym porodzie i zauważyłam,iż jest ona ciemniejsza, nie wiecie czy to normalne?
ja sie w tej kwestii nie orientuje
a wogóle to dziecko mi sie rozkłada , dzisiaj byłam z nim u lekarza, a teraz jest ze mną w pracy, bo oczywiście wszystko pilne na wczoraj, i nie mam go z kim zostawic, ale od jutra sobie razem z małym odpoczywam w domku ....
anufifi
tęsknię...
a ja zrobiłam dzisiaj hcg...i się załamałam 1,69 ...to już chyba nie ma szans bo chyba w 24 dc powinno być wyższe , żałuje że poszłam . lepiej było żyć nadzieją ...Na dodatek chłopcy mi się pochorowali ...totalny dół:---sad:
reklama
anufifi
tęsknię...
Trzymam sie jakoś , przeczytałam na jakimś forum , że dziewczyna przy 28 dniowym cyklu też miała taki wynik , a jednak się udało wiec już nie kombinuje tylko czekam do 10 jak Jarzebinka , może jakiś mały cud ... pozdrawiam ...zycze więcej cierpliwości niz ja mam
Podziel się: