reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufii no to już niedługo, trzymam kciukaski.

Dziewczyny ostatnio boli mnie blizna ta po nacięciu krocza po pierwszym porodzie i zauważyłam,iż jest ona ciemniejsza, nie wiecie czy to normalne?

Ale gdyby był wyglądał by dokładnie jak u Jarzebinki ...dziś 23 dc.

czyli testujemy w podobnym terminie, ja 10.11...... :tak:

Dziewczyny ostatnio boli mnie blizna ta po nacięciu krocza po pierwszym porodzie i zauważyłam,iż jest ona ciemniejsza, nie wiecie czy to normalne?

ja sie w tej kwestii nie orientuje :baffled:

a wogóle to dziecko mi sie rozkłada :baffled:, dzisiaj byłam z nim u lekarza, a teraz jest ze mną w pracy, bo oczywiście wszystko pilne na wczoraj:baffled:, i nie mam go z kim zostawic, ale od jutra sobie razem z małym odpoczywam w domku .... :tak::-D:tak:

a ja zrobiłam dzisiaj hcg...i się załamałam 1,69 ...to już chyba nie ma szans bo chyba w 24 dc powinno być wyższe , żałuje że poszłam . lepiej było żyć nadzieją ...Na dodatek chłopcy mi się pochorowali ...totalny dół:-:)-:)-:)sad::sad::sad:

reklama
Trzymam sie jakoś , przeczytałam na jakimś forum , że dziewczyna przy 28 dniowym cyklu też miała taki wynik , a jednak się udało wiec już nie kombinuje tylko czekam do 10 jak Jarzebinka , może jakiś mały cud :)... pozdrawiam ...zycze więcej cierpliwości niz ja mam

Do góry