maggie2205
Fan(ka)
Elmo jestem sercem i duchem z Wami ale szczerze ostatnio podczytuję tylko i tylko tyle. Siły mi opadły i chęci do czegokolwiek. Ciężko mi się dogadać z mężem ostatnio, musimy naprawić nasze relacje bo bez tego to nie mam co marzyć i myśleć o drugim ...
Jestem zdołowana sytuacją w domu i wiecznymi pretensjami męża do mnie o wszystko, staram się wszystko ogarnąć. W dodatku jestem osobą bardzo wrażliwą i przeżywam wszystko podwójnie, zwłaszcza jak słyszę coś takiego że jak chcę drugie skoro z jednym nie daję rady wtedy boli podwójnie ze względu na wcześniejszą stratę. Także na razie podczytuję tylko Was ale się nie udzielam. Super że czujesz już plumkanie Kciuki nieustające za chłopczyka
Luka powodzenia, walcz bo myślę że warto i trzymam kciuki
Ewelin czekam na newsy dziewczynkowe z rana
Dobrej nocy wszystkim
Jestem zdołowana sytuacją w domu i wiecznymi pretensjami męża do mnie o wszystko, staram się wszystko ogarnąć. W dodatku jestem osobą bardzo wrażliwą i przeżywam wszystko podwójnie, zwłaszcza jak słyszę coś takiego że jak chcę drugie skoro z jednym nie daję rady wtedy boli podwójnie ze względu na wcześniejszą stratę. Także na razie podczytuję tylko Was ale się nie udzielam. Super że czujesz już plumkanie Kciuki nieustające za chłopczyka
Luka powodzenia, walcz bo myślę że warto i trzymam kciuki
Ewelin czekam na newsy dziewczynkowe z rana
Dobrej nocy wszystkim