Piranha wiesz ja sobie tak myślę że Tobie jak to całe dobro dane nam do Ciebie powróci to Ty będziesz niesamowicie szczęśliwa !!! I tego Ci życzę !!!
Jesteś wspaniałą osobą !!! Każdy kto ma pytanie/problem może się do Ciebie zwrócić i od razu wie że nie zostanie "odesłany z kwitkiem" i że odpowiesz wyczerpująco !!! Nawet nie wiesz jak to dla Nas ( dla mnie ) ważne !!!
A takie mnie właśnie myśli naszły !!! Może to przez to że to ostatni cykl starań...i już wiem że niedługo @ przyjdzie !!!???
Ale oczywiście będę Was podglądać, podczytywać !!! I zawitam znów w lutym/marcu ... i chcę widzieć pełną tabelkę i nadal skuteczność 100 % !!!
Wszystkie jesteście super....naprawdę !!! Bez Was po pierwszych trzech @ byłby mi potrzebny psychiatra !!!
Antosia, Elle, Piranha, Matik , Elmo, Krystianmartin,mamakaja, lukka,magie , Ewelin,macy, czarna,misia, oczyniebieskie,mamawczesniaka i w ogóle wszystkie, wszyściuteńkie DZIĘKUJĘ !!!
Elmo zdradzę rąbka tajemnicy która tajemnicą raczej nie jest... Antosia odpoczywa z całą familią...ale niedługo chyba wracają to wszystko Wam opowie !!!
Ewelin &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafka dzieciaczki cudo...roześmiane szkraby !!!
macy przepraszam że dopiero teraz ... badania robiłam w 22 dc...nie byłam w stanie idealnie wychwycić owulki ponieważ nie mierzę już tempek i nie mam testów owu....więc tak na "oko" robiłam...ale 22 dc był !!!
Ostatnia edycja: