reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha
wiesz ja sobie tak myślę że Tobie jak to całe dobro dane nam do Ciebie powróci to Ty będziesz niesamowicie szczęśliwa !!! I tego Ci życzę !!!
Jesteś wspaniałą osobą !!! Każdy kto ma pytanie/problem może się do Ciebie zwrócić i od razu wie że nie zostanie "odesłany z kwitkiem" i że odpowiesz wyczerpująco !!! Nawet nie wiesz jak to dla Nas ( dla mnie ) ważne !!!

A takie mnie właśnie myśli naszły !!! Może to przez to że to ostatni cykl starań...i już wiem że niedługo @ przyjdzie !!!???

Ale oczywiście będę Was podglądać, podczytywać !!! I zawitam znów w lutym/marcu ... i chcę widzieć pełną tabelkę i nadal skuteczność 100 % !!!

Wszystkie jesteście super....naprawdę !!! Bez Was po pierwszych trzech @ byłby mi potrzebny psychiatra !!!

Antosia, Elle, Piranha, Matik , Elmo, Krystianmartin,mamakaja, lukka,magie , Ewelin,macy, czarna,misia, oczyniebieskie,mamawczesniaka i w ogóle wszystkie, wszyściuteńkie DZIĘKUJĘ !!!

Elmo zdradzę rąbka tajemnicy która tajemnicą raczej nie jest... Antosia odpoczywa z całą familią...ale niedługo chyba wracają to wszystko Wam opowie !!!

Ewelin &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Truskafka dzieciaczki cudo...roześmiane szkraby !!!

macy przepraszam że dopiero teraz ... badania robiłam w 22 dc...nie byłam w stanie idealnie wychwycić owulki ponieważ nie mierzę już tempek i nie mam testów owu....więc tak na "oko" robiłam...ale 22 dc był !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elle co u Ciebie? Jak widać pozbierałam się po ostatnich wydarzeniach. Dzieki za słowa otuchy
Dorcia dzieki to forum to dla wielu z nas oparcie, a dziewczynu tutaj to miód na rane . Wszystkie sa super

Dorcia fajnie że jesteś i nam cały czas kibicujesz :tak:
Krystianmartin u mnie duże zmiany w życiu ale myślę że na lepsze ;-) cieszę się że się podniosłaś i dalej starasz się z nami bo wierzę że w końcu nam wszystkim się uda :tak:

Dziewczynki dziękuję Wam za słowa wsparcia, to wszystko nie jest takie proste, bo mój mąż wciąż wyszukuje argumenty przeciwko – małe mieszkanie itd… dlatego jest mi z tego powodu przykro
Wiecie co najchętniej to bym po prostu go oszukała i zrobiła to sposobem, ale wiem że to nie jest wyjście z sytuacji i może pogorszyć sytuację
Ewelin już pewnie po, czekamy na newsy :)

maggie masz rację. Gdyby mój m nie zgodził sie to nie byłoby mnie tu. To jest świadoma decyzja. Nie chciałabym później słyszeć" to Twoje dziecko", chciałaś to masz, radź sobie sama......", A tak to jest wspólna decyzja. Ale na pocieszenie napiszę, że mój m nie chciał już dzieci po narodzinach Martinka i powiedział, że to koniec. Minęły 4 lata....

Ewelin, ja też czekam jak na szpilkach. Ty już pewnie wszystko wiesz.
Maggie, w małżeństwie bywają burze, ale najczęściej po nich wychodzi słońce. Może mężowi wcale nie chodzi o drugie dziecko, ale zwyczajnie czuje się zepchnięty na drugi tor, bo widzi, że dla Ciebie to jest bardzo, bardzo ważne? Ja zawsze staram się szukać tego drugiego dna u mężczyzn, bo inaczej bym zwariowała. ;-) Mam nadzieję, że dojrzeje do decyzji o drugim dziecku. Trochę ryzykowne jest pakowanie go na siłę w taką sytuację. To przeważnie rodzi problemy.
Dorcia, będę trzymać kciuki, żeby wszystko się poukładało.
Elle, zmiany? Brzmi interesująco. :-)
Truskaffko, dzieci masz prze-ślicz-ne! No normalnie dwa chodzące, uśmiechnięte cuda. Nie chcesz się dalej rozmnażać? :-D
Krystianmartin, można zapytać, dlaczego nie mieszkasz na stałe w Danii? Długo już mąż tam pracuje? Jest zadowolony? Ty nie miałabyś tam szans na pracę?

edit:
Ewelin, bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa. A to się chowa, skubana.;-) A teraz kiedy masz następną wizytę?

Dziewczyny dzidzia śliczna, wszystko pomierzone, obejrzana dokładnie- tak się ciesze naprawdę, raczki nóżki na swoim miejscu, sprawdzał serduszko i resztę organów. A co do płci powiedział że nic nie widać. Myslłam ze zgadka sie wyjasni a tu lipa. choć cieszę się troszkę bo wydaje mi sie ze chlopa by juz zobaczył, a jak bral dzidzie od doły to nic nie sterczało, z tego się ciesze bo są szanse. coś mi nagrał na dysk więc może jakieś wkleję zdjęcie

Ostatnia edycja:
Ewelin ale ta twoja córcia trzyma nas w napieciu:-D, najwazniejsza że zdrowa a jak Ty sie czujesz?
macy bałam się wyjechac z karaju, teraz trochę żałuje, bo wtedy Krystian miał 3 latka. Rozważamy taka opcje że może w przyszłym roku. Nie wiem czy miałabym tu szanse na pracę, bo mój m mieszka w małej miejscowości. Zapewne musiałabym dojezdżać. Teraz zacznę sie uczyc języka duńskiego.

reklama
Ewelin ale nas trzymałaś w niepewności !!!
Cieszę się że dzidzia rozwija się dobrze...skoro nic nie sterczało to musi być dziewczynka .... i tego się trzymajmy !!!

Do góry