reklama
macy
Fanka BB :)
Lukaa, kciuki mocno zaciskam. Uda się, musisz w to mocno wierzyć, ale tak sobie myślę, że może ten cykl warto odpuścić ze względu na rtg? Sama nie wiem, co bym zrobiła. Jednak wiem, jak bardzo się denerwowałam, kiedy zaszłam w ciążę w cyklu, w którym mój mąż zwichnął nogę i miał rtg. Naczytałam się od doktora googla, że u mężczyzny też może mieć to znaczenie.
Ewelin, nogi mogą puchnąć od ciepła, ale wiesz co - chyba bym zadzwoniła do gina. Czasami może to coś innego oznaczać. Bardzo Ci puchną? Masz jeszcze jakieś inne objawy? - nie mówię o mdłościach.
Misia, gdzie Ty jesteś?!
Krystianmartin, a miałaś badane hormony tarczycowe?
Matik, czego Ty się jeszcze spodziewasz. Testy pozytywne, więc będzie ok. Musisz w to mocno wierzyć.
Araki, to widać testy bardzo do d... ;-) Ale się udało i to jest piękne!
Z tymi ćwiczeniami coś jest. Ja od kilku miesięcy ćwiczę dość intensywnie i w kwietniu się dowiedziałam, że jajeczek brak, a wcześniej wszystko było wręcz książkowo. Czy lekarka miała rację - nie wiem, bo wykresy nie pokazują, jakby były cykle bezowulacyjne. Zobaczymy, jak będziemy działać. Trochę przystopuję wtedy z ćwiczeniami.
Ewelin, nogi mogą puchnąć od ciepła, ale wiesz co - chyba bym zadzwoniła do gina. Czasami może to coś innego oznaczać. Bardzo Ci puchną? Masz jeszcze jakieś inne objawy? - nie mówię o mdłościach.
Misia, gdzie Ty jesteś?!
Krystianmartin, a miałaś badane hormony tarczycowe?
Matik, czego Ty się jeszcze spodziewasz. Testy pozytywne, więc będzie ok. Musisz w to mocno wierzyć.
Araki, to widać testy bardzo do d... ;-) Ale się udało i to jest piękne!
Z tymi ćwiczeniami coś jest. Ja od kilku miesięcy ćwiczę dość intensywnie i w kwietniu się dowiedziałam, że jajeczek brak, a wcześniej wszystko było wręcz książkowo. Czy lekarka miała rację - nie wiem, bo wykresy nie pokazują, jakby były cykle bezowulacyjne. Zobaczymy, jak będziemy działać. Trochę przystopuję wtedy z ćwiczeniami.
Właśnie, Misia, ja podglądam Twój wykresik co parę dni i wygląda bardzo obiecująco, pewnie lada dzień będziesz testowała, ale coś nie zaglądasz do nas :---(
Ewelin, to nie tak, że jestem niedowiarkiem, wiem że jestem w ciąży, mój organizm daje mi zresztą wyraźne znaki ;-) Ale wiem tez, że zacznę się w pełni cieszyć ciążą dopiero po wizycie 2 września jak dowiem się że wszystko ok, serduszko bije itp.
Ewelin, to nie tak, że jestem niedowiarkiem, wiem że jestem w ciąży, mój organizm daje mi zresztą wyraźne znaki ;-) Ale wiem tez, że zacznę się w pełni cieszyć ciążą dopiero po wizycie 2 września jak dowiem się że wszystko ok, serduszko bije itp.
araki ty starania na corke?
Mam taką nadzieję
krystianmartin
Hej
macy tak miałam, wszystko jest ok, dzisiaj już mam mniejsze plamienie, raczej nie nastawiam się w tym cyklu, więc luz.
lukaa trzymam &&&&&&&&&&&&&&, może też się zdecyduję na laparoskopię, chciałabym aby Tobie się udało
Elle mocno Ci kibicuję, teraz czas na Ciebie
Ewelin oby minęły Ci mdłości
Elmo udanego wypoczynku i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 19
Dorcia , Antosia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II
macy tak miałam, wszystko jest ok, dzisiaj już mam mniejsze plamienie, raczej nie nastawiam się w tym cyklu, więc luz.
lukaa trzymam &&&&&&&&&&&&&&, może też się zdecyduję na laparoskopię, chciałabym aby Tobie się udało
Elle mocno Ci kibicuję, teraz czas na Ciebie
Ewelin oby minęły Ci mdłości
Elmo udanego wypoczynku i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 19
Dorcia , Antosia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II
ewelin00
araki czyli 2 września pierwsza wizyta, a więc czekamy na pierwsze zdjęcia dzidzi.
macy dośc mocno są popuchnięte, tym bardziej że od samego rana. dobrze że wizyta już blisko. Innych objawów nie mam, tylko te nogi.
klaudia a widzisz swietnie sobie poradziłaś, widzimy wykresik
macy dośc mocno są popuchnięte, tym bardziej że od samego rana. dobrze że wizyta już blisko. Innych objawów nie mam, tylko te nogi.
klaudia a widzisz swietnie sobie poradziłaś, widzimy wykresik
ewelin tutaj na pierwsze wizycie lekarz sie pyta czy chcemy rajstopy czy getry nie pamietam przeciw zylakom i puchnieciom nog robia to na wymiar i za darmo i lekarka mowi ze mam sie zastanowic czy bede to nosic bo to jest drogie a pozniej ludzie biora i nie nosza;p moze u was tez takie sa
macy
Ewelin, a nie masz możliwości zadzwonienia do gina czy położnej? Wiem, że za tydzień masz wizytę, ale może to warto skonsultować. Mi nogi puchły pod koniec ciąży i lekarka kazała wtedy zrobić próby wątrobowe przy okazji. A dużo pijesz w ciągu dnia? Pomieszczenie pewnie masz klimatyzowane? I tak jak któraś radziła - nogi w górze - niech mąż skacze. ;-) Czytałam o tym, że synek się dowiedział o ciąży. Mój syn też chciał brata i o siostrze nie chciał słyszeć, ale potem się zakochał. Co prawda przeszło mu później, bo teraz ze sobą walczą od rana do wieczora, ale siostrę zaakceptował. Będzie baba, mówię Ci. :-)
Krystian, pytałam o tarczycę, bo jak ja miałam plamienia po @, to właśnie lekarka kazała zbadać tarczycę. Myślałaś o tej laparoskopii?
Krystian, pytałam o tarczycę, bo jak ja miałam plamienia po @, to właśnie lekarka kazała zbadać tarczycę. Myślałaś o tej laparoskopii?
Matik2012
hej wiecie co j się boję bo swoje już przeszłam , czekam z testem na sobotę .
Ale pamiętam jak w przed ostatniej ciąży miałam tak że test 10 zrobiłam 6 dni przed @ i pokazała się słaba kreska słabsza niż ta teraz , ale potem zrobiłam na drugi dzień i na 3 i nic się nie pokazało a jak zrobiłam 2 dni przed test 25hcg znowu pokazała się słabsza i tak do okresu oczywiście nie przyszła.
3 dni po 1340 hcg więc dziwne prawda ?
no ale tak to jest kalendarz pokazuje że jeszcze 4 dni do przewidywanego ok masakra dlatego teraz już nie robię testów żeby się nie denerwować ale i tak się denerwuję
Araki no właśnie lipa jakaś z tymi testami totalnie nie poważne, a kiedy idziesz robić hcg?
ja nawet nie wiem ile u kosztuje i czy tak robią masakra muszę zerknąć tylko tu na wyniki czeka się ok 1/3tyg masakra a w Polsce miałam po 3 godz
Ale pamiętam jak w przed ostatniej ciąży miałam tak że test 10 zrobiłam 6 dni przed @ i pokazała się słaba kreska słabsza niż ta teraz , ale potem zrobiłam na drugi dzień i na 3 i nic się nie pokazało a jak zrobiłam 2 dni przed test 25hcg znowu pokazała się słabsza i tak do okresu oczywiście nie przyszła.
3 dni po 1340 hcg więc dziwne prawda ?
no ale tak to jest kalendarz pokazuje że jeszcze 4 dni do przewidywanego ok masakra dlatego teraz już nie robię testów żeby się nie denerwować ale i tak się denerwuję
Araki no właśnie lipa jakaś z tymi testami totalnie nie poważne, a kiedy idziesz robić hcg?
ja nawet nie wiem ile u kosztuje i czy tak robią masakra muszę zerknąć tylko tu na wyniki czeka się ok 1/3tyg masakra a w Polsce miałam po 3 godz
reklama
Dzien dobry!
Do mnie przyszla dzisiaj @, nastepna 11 wrzesnia. Gdyby wtedy mi sie udalo zagniezdzic to mialabym piekny termin na polowe czerwca achh. U mnie najwiekszy problem to ovu, bo nigdy nie mierze tempki tak ja Wy, wiec nie wiem dokladnie w ktorym dniu przypada, chociaz zawsze wiem kiedy jest. Nie wiem czy to wystarczy zeby celowac w dziewczynke. Wedlug moich wyliczen przypada na 24-28 wrzesnia... Czy powinnam probowac codziennie az do bolu owulacyjnego?
Do mnie przyszla dzisiaj @, nastepna 11 wrzesnia. Gdyby wtedy mi sie udalo zagniezdzic to mialabym piekny termin na polowe czerwca achh. U mnie najwiekszy problem to ovu, bo nigdy nie mierze tempki tak ja Wy, wiec nie wiem dokladnie w ktorym dniu przypada, chociaz zawsze wiem kiedy jest. Nie wiem czy to wystarczy zeby celowac w dziewczynke. Wedlug moich wyliczen przypada na 24-28 wrzesnia... Czy powinnam probowac codziennie az do bolu owulacyjnego?
Podziel się: