reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

araki, matik niedowiarki z was. matik na jaką @ czekasz? w ogole o czym mówimy ona juz się szybko nie pokarze więc zapomnij o niej,
tak tak dziewczyny matik, polisia araki @ zostały pogonione, teraz dbajcie o siebie i o dzidzię. I tak jak elmo strasznie sie cieszę z nowych ciążówek. Teraz jest nas 7 elmo, ja, niebieskie oczy, mamawszesniaka, polisia, araki, matik.
elmo tak bardzo czekam na 19 tego. Z jednej srony ogarnia mnie panika z drugiej radośc ze to już. mam nadzieję ze usłysze same dobre wiadomoci, jejku aż mnie mdli na samą myśl o wizycie ehh(zachowuje sie jak dziecko przed szczepionką, albo dziewczyna przed pierwsza randką).

Dobrą rzeczą jest to ze większość osób jak mnie widzi, czy się dowie o ciąży mówi mi że będzie dziewczyna, dla mnie to super odmiana bo byłam pewna ze wszyscy będa mówić że chłopak.
Luka jak dzisiejszy dzień?:zawstydzona/y: A powiedział Ci lekarz kiedy będziesz mogla wrócić do starań o dzidzię?
Luka Ja mam prace siedząca może to jest powód, ale nogi bardzo napuchnięte, dzisiaj kupiłam wodę Pellegrinio(podobno dobra jakościowo) i będę piła, może masz rcję woda zatrzymuje mi się w organizmie.

dziewczyny a propo snów. Mi ię dzisiaj śniło że ściagałam pokarm i karmiłam nim moich chlopaków, o boszee co to za sen, co on ma znaczyć, chyba za dużo o karmieniu myśle.

I kciuki za resztę staraczek, Antosię, elle, maggie, Lukę, krystian, dorcie, mamękaję: czy o kimś zapomniałam?

Ostatnia edycja:
reklama
klaudia82
podaje dane do staraczek
chce dziewczynke
mam 2 chłopaków
@ 12 sierpień
jeśli jeszcze jakieś dane to prosze pisac
Dziękuje oraz miłego dnia życze:-)

Antosia 79 dziękuje bardzo za przytulance :-)
Lecz z jednej strony sie ciesze ze przyszła@ poniewaz miesiąc temu nie miałam takiej wiedzy jaką mam teraz dzięki Wam dziewczyny więc myśle że bedzie większa szansa na dziewuszke:happy:
mam tylko pytanie jak można wstawic mój wykres z ovufriend tak żeby za każdym razem po moim wpisie sie pokazywał :cool:
Życze z każdej z dziewczyn miłego dnia:-)

klaudia pod wykresem po lewej masz udostępnij wykres, potem w zakładce link masz link do wykresu. Musisz skopiowac i w swojej sygniaturze na BB wkleić. pamiętaj że co miesiąc nowy wykres i nowy link trzeba wklejać.

ewelin00 do skopiowania wszystko szło ok ale gdzie na bb mam szukac sygniaturze możesz mi opisac to krok po kroku dzięki ale jestem blondynką naturalną:-D i nie potrafie dalej tego zdrobic z góry wielkie dzięki:-)

A mi chyba owulka psikusa zrobiła i zamiast wczoraj będzie dzisiaj... :-( co cykl to inaczej i jak tu celować w córę... trochę załamana jestem bo szanse są teraz małe (ostatnie przytulanki w niedzielę) więc nie liczę na ten cykl. dobrze że jadę dziś na urlop to przestanę troche o tym myśleć i chyba nie będę dalej mierzyć tempki żeby się nie nakręcać :-( może być teraz mnie trochę mniej na bb ale będę o Was myśleć i trzymać mocno kciuki za Was kochane :tak:

Cześć Wam!

Ewelin
- na pewno siedząca praca nie służy w ciąży, pij wodę staraj się jak najwięcej nogi w poziome trzymać. Ewentualnie jak by nie przechodziło to zwłaszcza rano to może skonsultuj się z lekarzem, może jak pójdziesz 19.08.na wizytę to wspomnij o tym, tak dla świętego spokoju, ale myślę, że to ta praca daje Ci się we znaki.
Co do mnie , to lekki stresik jest, zobaczymy co będzie dalej. Co do starań, to teoretycznie lakarka powiedziała, że moge się starać a tym samym cyklu, tylko nie wiem czy mi się uda, bo ta laparo mam póżno w tym cyklu 11dc , a nie dało się wczęsniej, myslałam, że będzie 10 dc, ale @ wcześniej przylazła.
Martwi mnie to ,że byłam 7dc na usg, i już pęcherzyk miał 12mm, więc owu mogę mieć 13 dc i nie wiem w takim razie czy wogóle w tym cyklu dojdzie do stranek, bo krwawienia mogą byc nawet 2 dni:baffled:. No i dzisiaj tez sobie uzmysłowilam, że robiłam prześwietlenie płu 5dc(musiałam do zabiegu) i jaki to by miało ewntulny wpływ na pęcherzyk (taką osłonkę na brzuch miałam na szczęscie).
Pożyjemy , zobaczymy co się uda w takim bądź razie w tym cyklu zdziałać.

Piszę to na szybko, bo czas mnie goni, ale bardzo Wam za wszystko dziękuję, cieszę się Waszym szczęściem ciężarówek, staraczkom życzę jak najszybszego zafasolkowania, resztę brygady też pozdrawiam i życzę samych naj, naj!
Trzymajcie kciuki za mnie, łaaaa, co to będzie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry