reklama
Tak, starałam się o córeczkę ale zastosowałam tylko dietę dukana zapijaną setkami litrów coli light no i codzienne staranka ;-)
I jeszcze Jonas mi na ten miesiąc dziewczynkę przewidział, więc może się uda ;-)
Macy no zwracam honor bocianom
I jeszcze Jonas mi na ten miesiąc dziewczynkę przewidział, więc może się uda ;-)
Macy no zwracam honor bocianom
Matik2012
Fanka BB :)
hej ja oczywiście szybko bo idę do męża właśnie zrobiłam test i to zakręcona zamiast na niego na siusiać bo taki się okazał to ja do kubeczka i pozostało mi go zamoczyć , więc sobie myślę dobra trudno nie to nie ! raz tak mi się zdarzyło podejść do testy. Poszłam na dół do komputera wpisać poranną temperaturę patrzę a tu 54% że test będzie pozytywny , więc spokojnie idę na górę minęła nawet nie 3 min patrzę i oczom nie wierze jest słaba kreska
postaram się zrobić później zdjęcie może wyschnie to ściemnieje żeby na aparacie było widać
ale szybko! zawsze to po 2 godz dopiero a teraz już od razu bez schnięcia szok
dobra na razie
nawet nie czuję się za bardzo podekscytowana tylko jakaś rozważna żeby teraz spokojnie do @ poczekać ale jeszcze jeden test pojutrze albo jutro powinien być jeszcze lepszy:-)
jak miło ufff czyli dobrze czuję oki:-)
Polisia gratuluję
postaram się zrobić później zdjęcie może wyschnie to ściemnieje żeby na aparacie było widać
ale szybko! zawsze to po 2 godz dopiero a teraz już od razu bez schnięcia szok
dobra na razie
nawet nie czuję się za bardzo podekscytowana tylko jakaś rozważna żeby teraz spokojnie do @ poczekać ale jeszcze jeden test pojutrze albo jutro powinien być jeszcze lepszy:-)
jak miło ufff czyli dobrze czuję oki:-)
Polisia gratuluję
Ostatnia edycja:
Matik2012
Polisia Araki to razem równo idziemy :-) mi pokazało 3tydzień i 4dzień
a czy to chłopak czy dziewczyna to wsio na prawdę oby nie bliźniaki ;-):-) też dam radę ale tego najbardziej się boję
czekam na minięcie terminu @ i dzwonię do lekarza zobaczymy co to będzie :-) wow
a czy to chłopak czy dziewczyna to wsio na prawdę oby nie bliźniaki ;-):-) też dam radę ale tego najbardziej się boję
czekam na minięcie terminu @ i dzwonię do lekarza zobaczymy co to będzie :-) wow
mamawczesniaka
Araki, Matik witajcie w klubie! ale sie ciesze. Mam nadzieje, ze sie II posypia wszystkim teraz!
maran-atha
dziewczyny ARAKI MATIK gratuluje z całego serca ciesze sie ogromnie, że Wam sie udało :*
reklama
Podziel się: