reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Araki, Matik wiedziałam że z tego będą II piękne kreseczki i na pewno córeczki :tak: ale super! no to mamy kolejne zafasolkowane :tak: ogromniaste gratulacje nie mogło być inaczej :-)

Araki Matik Polisia GRATULKI !!! Nudnej ciąży bez mdłości !!!
Jejuś wczoraj się bardzo cieszyłam że Polisia się udało...ale dzisiaj to mi tak strasznie wesoło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszę Waszym szczęściem !!!!!!!!!!!

Mam nadzieję że teraz II się posypią....ślijcie fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Która następna testuje !!!???

Antosia
no coś Ty...pokoik dla dzidzi niedługo będzie szykowany dla małej lokatorki więc ja spokojnie przekimam się w salonie ( albo na balkonie) hehehehe
Antosia my też niedługo zobaczymy swoje upragnione II...zobaczysz !!!
Ty będziesz pierwsza !!! Nie ma innej opcji !!! Łapiemy fluidki !!!
TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Matik,u ciebie tez czulam,ze musi sie skonczyc dwoma krechami hihihu :-D mamy trzy nowe ciezarowki,ale super! Mam nadzieje,ze beda z tego trzy zdrowe dziewczynki :-)

Postaram sie sklecic taka tabelke jak przysiade na kompa :-)

pregnantt.gif
CIĘŻARÓWECZKI
enceinte2.gif

NICKOMTPCHCĘMAM
Elmochłopca
ewelin00dziewczynkę
mamawczesniaka
daria0607
arakidziewczynkę
polisiadziewczynkę
Matik201222.04.2014dziewczynkę
kasokudziewczynkęchłopca
agagsm

Oczy niebieskie

Oto co udało mi się sklecić. Wyślijcie mi proszę dane do uzupełnienia tabelki, ostatnią @ i przewidywany termin porodu. Jeśli o kimś zapomniałam, to też proszę o przypomnienie się;-)

Przejrzałam tylko kilka stron wstecz, więc na pewno nie ma tu wszystkich. Proszę o dane do tabelki na priv
:happy2::happy2::happy2: Jeśli macie jakieś sugestie, żeby coś dodać lub odjąć, to piszcie :happy2::happy2:

bebe.gif
STARACZKI
bebe.gif

NICKCYKL
STARAŃ
OMTERMIN @CHCĘ
Antosia79
Airfix
Dorcia
Elle87
falbala
klaudia82