reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Rany dziewczyny ale się cieszę:-) Gratuluję z całego serca Matik, Araki i Polisia jeszcze raz:-):-):-):-):-)
Dziewczyny to cudownie, że się udało:tak::tak::tak: życzę nudnej ciąży dla każdej z Was:-)
Super super super :-):-):-):-)
Lecę bo rodzinka u mnie jest a później wypad na koncert, ale nie mogłam się powstrzymać, musiałam pogratulować:-)

reklama
O maj got! co tu się dzieje, każda co ostatnio testuje ma II kreski! Może i ja dzisiaj zatestuję:-D

Oczywieście Araki, Matik- WIELKIE GRATULACJE!!!!! Niech Wam się szczęści w ciąży! Pięknie, pięknie, zarażajcie nas swoimi fluidkami!

DZIEWCZYNY WIELKIE GRATULACJĘ :)) Aż się przyjemniej robi,że komuś się spełniło marzenie o bobasku :) Teraz spokojnej ciąży życzę i zdrówka dla Was i maleństwa :) Mam nadzieję że za miesiąc dołącze do Was :D Roszpunka wiadomość wysłana już na PW :)
A ja dalej walcze z moim PH, kurcze to nic nie spada po tych "cytrynianach" ,dalej wychodzi 5- 5,5 , mąż o zgrozo 9... jak tak dalej bedzie to nici z dziewczynki. Paski jeszcze spróbuje kupić z Merc'a, tylko na allegro 3 rodzaje ich widziałam i nie wiem które, może te z aukcji od Pana na której jest sprzęt ginekologiczny też do kupienia? :blink::blink: Sylk jeszcze nie dotarł, ale sama nie wiem czy skoro nasze PH nie chce spaść czy On coś zdziała. Mąż łyka też te same suplementy co ja. Mamy 2,5 tyg do staranek tylko

masz cytryniany? sprawdź dokładnie czy nigdzie nie ma carbonate czy jakoś tak , dziewczyny Ci pomogą
dużo kefirów, serki grani, jogurty, i coca cola light na słodziku pamiętaj
może będzie najlepiej jak napiszesz dokładnie co masz i ile bierzesz ok

a ja cóż czekam żeby nie przyszła @

Araki gratulacje!!!!
Ja testuje jutro bo testów nie miałam i jak jest ciąża to chce kreski a nie cienie ;)
dzieki kochane dzisiaj tylko z telefonu pisze i sciskam Was wciąż niedowierzajac

Roszpunka moje dane do tabelki :-D
Termin @ 25.08.2013
Cykl starań 6
OM 28.07.2013
Chcę chłopca .... ale już mi na płci nie zależy tak bardzo więc chcę dzidziusia !!!
DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!

Oj oj cały dzień mam na buzi BANANA !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam sprawdzić, czy może jakaś nowa ciężarówka nam przybyła. :-)

Roszpunka, mnie na razie możesz wykreślić z listy, bo jeszcze się nie staram. Jak zacznę, na pewno się odezwę w tej kwestii. Myślę też, że na liście powinny być osoby, które rzeczywiście się starały mieć wpływ na płeć - Kasoku chyba warunków nie spełnia. Oczywiście, może to być lista wszystkich starających się i ciężarówek, ale nie będzie dawała ona obrazu, jak się udaje zaplanować płeć. Kasoku dołączyła tutaj już w ciąży. Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi - a jeśli się mylę, to z góry już przepraszam.

Do góry