reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antosia przepraszam padłam :p hahaha po przeczytaniu opisu!
a co do testu to jaki miałaś zawsze? u mnie ovu była jak faktycznie linia była ciemniejsza od kontrolnej, ale w tym cyklu ovu wyszła jakby tego samego dnia co pozytyw, więc choć sprawdząłam testami co 3 godziny to musiał być pik ja wiem gdzies w nocy? trzymam kciuki mocno!!!!

O rany dziewczyny, przez Was można się nakręcić :p tak pozytywnie oczywiście, nie no dzisiaj już odpuszczę, bo chyba przy takim dpo to i tak poranny ma sens tylko no nie?
więc dopiero jutro o ile @ nie przyjdzie, muli, ciągnie, ale o rany tak bardzo, bardzo bym chciała!

reklama
Polisia jak muli to jest dobry znak bo podobno na dziewczynkę;-) a test zrób jutro &&&&
W tym cylku robiłam testy firmy Witam a wczesniej jakimś LH plus , który wychodził pozytywny na 4 do 5 dni przed owu

Ostatnia edycja:
Antosia dobra jesteś :-D i dobrze działajcie póki można bo może owulka dopiero przed Tobą :tak: na pewno masz ładne niskie ph więc nawet owulka nie straszna :-)
Polisia w takim razie jutro rano melduj nam się tutaj jako pierwsz z II na teście :tak:

dzien dobry wszystkim :)

mam takie pytanie czy ktos w 11 tygodniu czul ruchy dziecka? bo ja normalnie czuje jak sie rusza jak sie przemieszcza a czasami nawet z jednej strony uklada mi sie taka kuleczka mala i zachwile np sie rozejdzie :)
Ja czuję to codziennie :-D mam wędrujące jelita i wygląda to bardzo śmiesznie:-D

Antosia dobra jesteś, a "działo" niech strzela celnie.
W ogóle dziewczyny elle, martik, antosia, polisia, araki, krystian kibicuje Wam z całych sił.
daria wiesz co ja miala ostatnio podobnie, wieczorem jak lezałam czulam takie przemieszczające sie bobelki, wiadomo że to nie kopnięcia ale czułam coś takiego dziwnego (świetne uczucie).

ewelin to ja mam wlasnie tak samo a ponoc z kazda ciaza predzej ruchy czuc pamietam ze z nadia w 16 tygodniu czulam albo 15 a colinem chyba 14 ale nie pamietam ;/

Antosia ja jade do polski ;-) ogolnie juz zostajemy w pl i fajnie byloby wrocic z fasoleczka :tak: Tobie zycze zebys na urlopie ujrzala II piekne kreseczki i wypoczywala ile sie da :-)

reklama
Dzien dobry!
Postanowilam do Was dolaczyc bo to chyba najbardziej odpowiedni watek dla mnie. Mam juz 2 chlopcow a teraz planuje dziewczynke. Zakupilam dzisiaj paski do mierzenia PH, ktore po niedzieli dojda. Wyczytalam u Was mniej wiecej co i jak. Jestem po dukanie (od sierpnia 2011) ktorego od miesiaca nie stosuje, ze wzgledu na dzidzie o ktora mamy zamiar sie starac od wrzesnia. Z tego co sie orientuje, nawet jesli jestem zakwaszona po dukanie (nigdy nie sprawdzalam) to nie jest latwo sie odkwasic, ale to sprawdze jak dojda paseczki. Do tej pory, a wlasciwie od odstawienia dukana przyjmuje multi witamine z kwasem foliowym. Pozdrawiam Was serdecznie!

Do góry