Hejka :-) Moje dziecko daje mi dziś w kość, od rana wisi na mnie, na rączkach
Uf, doczywałam was w końcu!
maggie, dzięki, będę próbowała go odstawiać. Też muszę mu ograniczyć nocne karmienia, bo czasem chodzę nieprzytomna...
Elmo, ja zaczynam staranka jak tylko przyjdzie @
ewelin, nie martw się dzidzią, na pewno wszystko jest dobrze. Choć sama dobrze pamiętam ten strach i trzęsące się ręce przed każdym usg...
Co do wakacji, to spędzałam je tutaj przyjeżdżając do babci jako dziecko, a teraz kiedy mieszkają tu moi rodzice, to ja i moje rodzeństwo przyjeżdżamy razem z naszymi dziećmi.
Dzięki za info o koleżance. Ja chyba zrobię tak jak ona, staranka codziennie, przed owu, może w owu i o+12 też. Oby się udało!
Piranha, na pewno wspaniale radzisz sobie ze swoimi brzdącami. Za niedługo te nieprzespane nocki się skończą, dzieci podrosną i będzie dużo lepiej.
Polisia, tulę. Też nie widzi mi się znów rodzenie w lato. Chciałabym się starać tak, żeby rodzić późną zimą-wiosną. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja bym tabletek nie brała, w końcu musi się udać. Pamiętasz jak starałyśmy się razem na zaczynamy staranka? Też nie wszystkim dziewczynom udawało się za 1-2 razem. Nie można się łamać. Nowy cykl, nowa nadzieja, pamiętaj!
O widzę, że jeszcze nie wszystko stracone :-)
macy,jak dla mnie to Etiopia to prawie jak księżyc. Ale te afrykańskie kraje, to przecież nie jest sam busz, czy pustynia. Na pewno nie byłoby tak źle. Ja znowu chętnie bym wyjechała gdzieś, gdzie jest cieplej. Nic mnie tu nie trzyma. Firma mojego m co jakiś czas wysyła ludzi na kontrakty po całym świecie, i wcale bym się nie obraziła, jakby jemu też zaproponowali
daria, nie martw się teraz cc, dbaj o siebie. Rzeczywiście jesteś oazą spokoju. Może masz rację, lepiej poczekać spokojnie na rozwój sytuacji, co ma być to będzie. Po rusku, hahaha
Uśmiałam się
krystianmartin, ja trzymam kciuki zaciśnięte za ciebie &&&&&
Może zacznijcie od zbadania żołnierzyków m? Jak ja nie umiałam zaskoczyć, to moja lekarka powiedziała, że najpierw zbadamy m, bo często męczy się kobietę tymi badaniami, laparo, a okazuje się, że wina leży po stronie chłopa. &&&
kasoku, gratuluję chłopczyka
matik, dzięki za info o popcornie
I ja muszę spróbować;-) Mi też czasem tak jelita bulgoczą i od razu przypominają mi się kopniaczki Małego. Super uczucie! Tęskni mi się już do niego
Elmiku, to jest forum o planowaniu, więc gadamy tu między innymi o tym. Nie musisz czuć się winna. Mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy tu cieszyć się nudnymi ciążami rozkminiać płcie
maran, fajnie, że jesteś. I tak też zrobię, staranka codziennie na dziołszkę. M nie może się już doczekać
Luka, trzymam kciuki za laparo. &&&
Andziak, super masz dzieciaki. Ale z taką czwórką na pewno jest codzienny zawrót głowy!
Phoebe, witaj. Dukan od 2011? Wow!
W sensie białkowego czwartku?
Antosia, dobre to z czubeczkiem hihi
Muszę sobie to zapamiętać
Co do zębów, to mam znajomą dentystkę z dwójką dzieci, która bardzo dbała o ząbki dzieci, a i tak dziurki mają. Czasami nic się nie da zrobić, jak zęby słabe. A niektórzy mają takie mocne, że nawet nie myją, a nic się nie dzieje. Ta dentystka też ma boskie podejście do dzieci, ale też pracuje na śląsku
Dziewczyny, a w jakiej pozycji robić dziewczynkę? Pozycja ma jakieś znaczenie?