reklama
Antosia79
Fanka BB :)
Witam Was kobietki :-)
ale się rozpisałyście dobrze że forum tętni życiem i ciągle coś się dzieje
Ewelin tak ja jestem przed owulacją i jak na razie jej nie widać :-( staranka od poniedziałku codziennie i myślę czy dziś sobie nie odpuścić żeby za bardzo nie osłabić plemników bo owulka może być za kilka dni, sama nie wiem kiedy takie te moje cykle dziwne... kreska testowa od poniedziałku widoczna ale dużo słabsza więc nadal negatyw. a u Ciebie ale suwaczek ucieka nie mogę się doczekać Twojego usg i tego jak nam tu ogłosisz że jest dziewczynka :-)
Elmo tak działam działam ale chyba za wcześnie zaczęliśmy bo myślałam że owulka będzie jak w zeszłym cyklu w 12 dc a tu ciągle nic ale trzeba się brać do roboty i dalej działać ;-) Ja w ogóle nie mam wątpliwości że u Ciebie mieszka synek i zobaczysz że my tu wszystkie miałyśmy rację byle do kolejnego usg i wtedy w końcu zaznasz spokoju ;-) a potem będziesz wysłuchiwać naszych wątpliwości jak dołączymy do Was
Matik faktycznie wykresy macie podobne z Piranhą więc jeszcze mocniej zaciskam &&&&&&&&& żebyś już nie musiała mierzyć tempki w nowym cyklu
Kasoku gratulacje! ile bym dała żeby mieć parkę tak jak TY!
Krystianmartin fajnie że jesteś i znam to uczucie uzależnienia od forum pamiętaj że ja Ci cały czas mocno kibicuję i przyjdzie taki dzień że do Ciebie się uśmiechnie szczęście
Antosia o widzę plusik na wykresie ;-) super czyli owulka pewnie jutro, dobrze myślę? tempka wysoko, ładnie to wygląda działacie jeszcze dzisiaj czy już stop? w ogóle działaliście codziennie czy co 2 dni? bo już sama nie wiem jak lepiej
Kochana działaliśmy do wczoraj, bo test wychodził do wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj już jest mega gruba kreska testowa (mocniejsza od kontrolnej), a ponieważ nie stosuję już diety to wolę uniknąć zbliżenia w samą owulkę. Myślę że to dzisiaj nastąpi bo właśnie przed chwilą bardzo bolały mnie jajniki może jutro wieczorem zaszalejemy z mężusiem by dopracować staranka.
Ale widzę że Ty nie możesz się doczekać swojej. Ja ostatnie dwa cykle miałam bardzo dziwne, bo ta temperatura spadała mi po domniemanej owulce i już wiedziałam że coś jednak nie poszło jak trzeba. W tym miesiącu jak mi nie wyjdzie z tego ciąża to odpuszczam całkowicie wykresy i będę liczyła na cud
Tobie życzę udanego cyklu &&&&&&&
Antosia79
Kasoku kurde szkoda ze jestes az z Katowic bo chetnie pojechalabym do tego Twojego specjalisty skoro juz na tym etapie daje 100% gwarancji ze to chlopczyk A nie znasz takiego specjalisty w Rzeszowie? Gratuluje, bedzie dobrze zobaczysz.
Daria no podziwiam Cie, tu takie wiesci a tu kupujesz stroj na urodziny Colina. Twarda babka z Ciebie Ja tez poszlabym prywatnie, ale my tu wszystkie trzymamy kciuki aby bylo dobrze.
Krystianmartin wiesz ze my tu kciuków nie puszczamy &&& ;-)
Antosia Elle no macie gorący czas ;-) super, wykorzystajcie go na maxa i niech wreszcie beda II !!!!!!!
Ewelin no masz racje wstyd sie wypowiadac na temat płci kiedy to co rusz ktos ma takie problemy.
Masz rację Elmo! bardzo gorący czas a przy tych staraniach nieźle się pocimy - byle nie na marne! Buziaki dla synusia i córci
mamakaja
Maran dobrze, że prostujesz wszystkie info o kalendarzach, że się nie sprawdzają bynajmniej w Twoim przypadku.Od razu inaczej na to patrzę i przestaje w nie wierzyć.
Chociaż Airfix, sprawdzałam w tym kalendarzu który przesłałaś i wychodzi mi w najbliższych miesiącach dziewuszka,aaaaaa chcę żeby się to spełniło/sprawdziło i Wam wszystkim też:-)
Polisia starasz się żeby było dobrze więc będzie dobrze a tak w ogóle super, że wróciłaś;-)
Piranha no widzisz jakiego masz dzielego syna? no suuuper!!! Też mam takiego dobrego stomatologa dla małego. To świetnie, że jeszcze tacy istnieją
Elmo pewnie już śpisz kochana? Kiedy masz kolejne usg?
Andziak kurcze taka drobna kobietka z Ciebie, w życiu bym nie powiedziała, że czwóreczkę urodziłaś
Matik czekam na niedzielę z niecierpliwością;-)
Dobranoc, do jutra;-):-)
Chociaż Airfix, sprawdzałam w tym kalendarzu który przesłałaś i wychodzi mi w najbliższych miesiącach dziewuszka,aaaaaa chcę żeby się to spełniło/sprawdziło i Wam wszystkim też:-)
Polisia starasz się żeby było dobrze więc będzie dobrze a tak w ogóle super, że wróciłaś;-)
Piranha no widzisz jakiego masz dzielego syna? no suuuper!!! Też mam takiego dobrego stomatologa dla małego. To świetnie, że jeszcze tacy istnieją
Elmo pewnie już śpisz kochana? Kiedy masz kolejne usg?
Andziak kurcze taka drobna kobietka z Ciebie, w życiu bym nie powiedziała, że czwóreczkę urodziłaś
Matik czekam na niedzielę z niecierpliwością;-)
Dobranoc, do jutra;-):-)
Ostatnia edycja:
Antosia79
Dam Wam coś tak dla zabawy, pewnie nie jeden juz kalendarz chiński widziałyście, tak jak ja, ale z tym spotkałam się po raz pierwszy. Z synkiem sprawdziło się Jeden link to kelendarz, a drugi planowanie płci-czyli w jakim miesiącu najlepiej zajść w ciąże i co ciekawe w obu uwzglednia się oprócz naszego wieku, także wiek tatusia Baby Gender Predictor Test i Gender Predictor Planner . To tak w ramach zabawy w ten tropikalny dzień w domu mam 35 stopni...
Ten pierwszy wychodzi że mam już dwie córki a jeśli wyjdzie w tym miesiącu to będzie syn -jeżeli tak wszystko na odwrót wychodzi to ja go biorę pod uwagę
Antosia "buraczki" górą !!!
Ja kciuków mam dwa ... skąd ty masz 4 ?????
Ale biorąc pod uwagę że wszystkie moje koleżanki znają Cię z moich opowiadań to kciuków zaciśniętych jest ...hmmm komu ja się chwaliłam ??? ... hmmm jakieś 40 ?????? !!!!!!!!!!!!
Wiesz dzisiaj u nas nad rzeczką słychać było jakieś dziwne dźwięki...czasem Wam łóżko nie skrzypi ????
Działajcie kochana !!!
Dobra , dobra ...wiem głupawkę mam...idę spać !!!
Ale tak czy siak myślę o Was wszystkich starających się bardzo ciepło i oczekuję na wysyp II !!!
Ja kciuków mam dwa ... skąd ty masz 4 ?????
Ale biorąc pod uwagę że wszystkie moje koleżanki znają Cię z moich opowiadań to kciuków zaciśniętych jest ...hmmm komu ja się chwaliłam ??? ... hmmm jakieś 40 ?????? !!!!!!!!!!!!
Wiesz dzisiaj u nas nad rzeczką słychać było jakieś dziwne dźwięki...czasem Wam łóżko nie skrzypi ????
Działajcie kochana !!!
Dobra , dobra ...wiem głupawkę mam...idę spać !!!
Ale tak czy siak myślę o Was wszystkich starających się bardzo ciepło i oczekuję na wysyp II !!!
Hehehehe...ten pierwszy trafnie określił płeć Młodej...a teraz wychodzi że jak zajdę to będzie BOY !!!
Ten drugi pokazał od września do grudnia BOY
Ostatnia edycja:
reklama
P
polisia
Gość
Dziewczyny dziękuję za wsparcie! Mamakaja, Pirania, Lukaa i w ogole. A dzisiaj z wielkimi emocjami chciałam zrobić test, kupiłam o czułości 10 żeby wiedzieć, że jak coś to wyjdzie i koniec kropka i wiecie co? popsuty mi się trafił no żesz, z apteki i nie pokazał kontrolnej linii ani nic.
A co do kalendarzy to mnie stresują, te wszystkie chińskie i inne cuda, bo żeby to tak łatwo jeszcze dało się zajść w ciażę w konkretnym miesiącu!
A w ogóle ktoś ze starających tu zaszedł w wymarzoną ciażę z płcią mimo akurat niesprzyjającego kalendarza? bo pamiętam, że Pirania pisałaś, że miałaś zgodny tradycyjny, a reszta dziewczyn? ja wiem, że to niby mało istotne ale cóż zostało.
Antosia trzymam kciuki, z tymi wykresami, to ja tak odpuszczać miałam, ale i tak zmierzyłam w pierwszej fazie kilka razy a teraz mierzę codziennie.
A co do kalendarzy to mnie stresują, te wszystkie chińskie i inne cuda, bo żeby to tak łatwo jeszcze dało się zajść w ciażę w konkretnym miesiącu!
A w ogóle ktoś ze starających tu zaszedł w wymarzoną ciażę z płcią mimo akurat niesprzyjającego kalendarza? bo pamiętam, że Pirania pisałaś, że miałaś zgodny tradycyjny, a reszta dziewczyn? ja wiem, że to niby mało istotne ale cóż zostało.
Antosia trzymam kciuki, z tymi wykresami, to ja tak odpuszczać miałam, ale i tak zmierzyłam w pierwszej fazie kilka razy a teraz mierzę codziennie.
Podziel się: